Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

baieti suntem offtopic si ne dau moderatori cu paru :twisted: :twisted: :twisted:
@cazierist_1978 ai zis ceva cum ca ala te-a invitat la un amical sa-ti accidenteze jucatorii. Dupa spusele unor manager cu ffffff mare experienta poti sa bagi agresivitate de 100% si nu are nicio legatura cu accidentarile. Cauta pe forum si gasesti toate aceste lucruri.
Intr-adevar multi prefera sa joace in amicale cu agresivitate cat mai mica....chiar 0 insa fiecare cu stilul sau.
Oricum, si eu cred ca faza cu accidentari e random (bineinteles avand in vedere conditia juc. si maseorul.)

Si cu asta am terminat pt. ca suntem intr-un mareeeeeeeee OFFTOPIC!!!
warchilde
Member of the Soccer Project Association

Post by warchilde »

crazyest, posteaza in topicul in care trb, si vei primi si ajutorul nostru, cei pe care ii cautai mai devr.

on-topic: am luat bataie din nou :D :D dar oricum vreau sa retrogradez sa imi refac echipa si banii asa ca nu imi fac probleme.

EDIT: ca sa nu mai intrebi, topicul se numeste "Tactici si analize de meciuri", e printre primele topicuri, nu ai cum sa il ratezi
bunicutzu

Post by bunicutzu »

bine zis warchilde! primesti raspunsuri cand scrii pe topicul care trebuie.
Skulder

Post by Skulder »

eu cu gura mea mare ma laudam ca nu am accidentati si azi s-au rupt 3 :) in ordine :pe 2,5 si 7 zile :( bine macar ca erau de la a treia echipa :D
Craziest_1978
Team Board Member

oleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Post by Craziest_1978 »

AM INVINS, L-AM INVINS PE POLAK, 2-0 AM INVINS, tactica pe care mi-a dat-o warchilde a fost "ceas" :lol: :lol: :lol: , ii multumesc lui si celorlalti baieti care mi-a dat sfaturi de joc. Sunt cu atat mai fericit cu cat si locul 4 a invins locul 3 si am ramas singurul cu maxim de puncte !! :twisted: :twisted: Plaiesii mei au cam obosit acum dupa lupta de la Termophile, am de gand sa le dau liber pana duminica seara . Sa se duca si ei saracii prin cluburi ceva, ori la vreo manastire sa se roage, ori poate pe varianta la parashute! :lol: :lol: Gata, mi-am pus traseul : H1337, sa va feriti de mine cehilor !
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Victorie 3-1 in deplasare, mare greseala a adversarului, a pus agresivitate mai mare decat isi permite si a luat 2 rosii.
Am trecut inapoi pe locul 1 cu golaveraj si atac mai bun. :wink:

PS.: Dica a facut o tripla si este golgeterul ligii, sper sa faca si in week-end la fel. :wink:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

apropo de eliminari, eu castigam de cele mai multe ori in inferioritate numerica sa stii ! Supararea insa o aveam etapa urmatoare cand trebuia sa improvizez ! :lol: :lol:
Kosmin

Post by Kosmin »

am batut si eu din echipele bune la e seriei si o sapt perfect cu 4 victorii si cu TS de 60 8) nasol ca o sa am 4 suspendati pt luni dar bn ca joc cu un bot , pt ca amrti am cu lideru seriri in deplsare :D
kennyanu

Post by kennyanu »

mda..egal...cu toate k ar fi trebuit sa castig...am avut aproape 10 peste el...din cate am calculat acum, somnoros fiind
Revenit :)
Smileman
Assistant Coach

Post by Smileman »

am trecut p primu loc dupa o victorie cu 8-0:D
warchilde

Post by warchilde »

@craziest, felicitari :wink:
@kenny, ti-a desc cineva tactica aia cu randomu de 10 pct amice?
am pierdut iar, 3-1 cu ala de pe 2 :lol: :lol: :lol: sunt in grafic :lol: :lol:
:shock: :shock:
kennyanu

Post by kennyanu »

nu....tactica aia doar cei buni o stiu :P....dar nu stiu ce s-a intamplat..cred k randomul....k ala a avut si un eliminat...

@martin de mai jos: tinand cont k meciul a fost la mn aksa....ar fi trebuit sa bat...dar dak ma gandesc...avea 4fundasi...cred k dupa eliminare s-a bagat in poarta... :roll:
Last edited by kennyanu on Fri Oct 19, 2007 7:39 am, edited 1 time in total.
Revenit :)
joe black
Assistant Manager

Post by joe black »

Victorie cu 6-1 dar din pacate am pierdut primul loc in liga :cry: offff, golaveraju' asta :cry:
dar luni vine meciul direct la el acasa si ar trebui sa iau distanta :wink:
Last edited by joe black on Fri Oct 19, 2007 7:39 am, edited 1 time in total.
bizone

Post by bizone »

infrangere, 2-1 cu Jiji :? ma asteptam, TS 77% si avand 3 titulari suspendati si 2 accidentati nu prea speram eu mare lucru. Macar e bine ca am luat-o de la un romanas :P insa maine imi voi lua revansa asupra lui :D
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

Daca vad eu bine parca sunt doar 6 puncte diferenta pe linii in meciul lui Kenny, bine cu 6 puncte in favoarea ta castigi meciul daca nu-si baga randomul coada.

Am castigat destul de greu acasa, trebuie sa imi cresc TS-ul neaparat pentru ca am emotii si la meciurile in care sunt cu peste 10 puncte pe linii mai bun.

Pentru meciul de luni am 5 suspendati si voi juca cu cel care a promovat anul trecut cu mine din H, cred ca e cel mai bun din liga asta dupa mine. :(
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”