Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

ultrase
Team Manager

Post by ultrase »

4-0 meci acasa
f usoara grupa asta in care sunt
trebuie sa ma gandesc la o strategie pt sezonu viitor
19 - a atins poziţia 4.
20 - a castigat divizia H.444 (şi a promovat)
21 - a atins poziţia 7
22 - a atins poziţia 3
23 - a castigat divizia G.148 (şi a promovat).
barosanu
Team Manager

Post by barosanu »

3 titulari indisopinibili, fortaqt sa joc 4 3 3 cu cm prost si cb d rezerva, fara lf. plus ceva performante maui mici datorate unei conditii aiurea.....=> am facut doar egal si am picat pe 4 cu numai 10 pcte, sper sa ma revansez pe parcurs ce mai creste spiritul si tineretul
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
Skulder
Member of the Soccer Project Association

Post by Skulder »

eu am batut cu 2-1 cu gol in minutul 89(faza naspha este ca cei pe care i-am batut asha de greu erau pe ultimul lok ) si am ajuns pe 2 la 1 punct de lider ,totusi rezultat foarte bun tinand cont ca am avut 4 titulari suspendati si inca 3 jucatori accidentati.

p.s. ce grupa am :( in 4 etape nu a fost nici o victorie la 2 goluri diferentza
Viola

Post by Viola »

Victorieeee! prima in E desi eram convins ca voi pierde.Am avut arbitru de 24% si adversarul a pus doar 40% agresivitatea , eu am jucat cu 100% si cu TS 70 si doi suspendati si doi accidentati am reusit sa castig cu 1-0. Foarte adevarata treaba cu rezervele castiga campionatul, am sa joc fiecare meci la victorie chiar daca o sa am presimtirea ca voi pierde cum a fost meciul de azi. Partea naspa e ca mai fac azi 2 transferuri si luni tot sub 70TS o sa fiu, dar o sa lupt din rasputeri pentru un loc cat mai in fata :twisted: :twisted: :twisted:
Revenit cu Vulturii Lugoj
nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

victorie 1-0 acasa. greu....indisponibilitati pt. meciul viitor doar una insa fff importanta, GK.
Joc cu romanul nostru, sirocs, cu siguranta il stiti si nu cred ca am mari sanse la victorie chiar daca si el are ceva indisponibilitati.
Pana acum ma mentin pe 1 insa regret din ce in ce mai tare acel egal din etapa trecuta.
Daimon

Post by Daimon »

5-0 acasa cu o echipa care e in reconstructie. am avut noroc cu programarile, deja am jucatori obositi si au scos foarte putin. pana luni raman pe 3 la doua puncte de primii, dar si la egalitate cu inca vreo 4 echipe. mai e mult pana departe, dar am impresia ca sezonul asta va fi o idee mai usor decat precedentul. obiectivul e divizia C
bunicutzu

Post by bunicutzu »

egal 1-1 in deplasare la Tgang cu 2 suspendati si 1 accidentat. pentru luni cu Westel imi lipseste RF-ul titular care scoate 72 ... rezerva imi scoate doar 67 :( dar sper la un egal ca joc acasa si voi avea si TS 100. poate un random :lol:
minasthiryt

Post by minasthiryt »

2-4 in deplasare 8) sincer nu ma asteptam sa inscriu 4 goluri...caci echipa care am intalnito luase batai numai cu 0-1..1-0 ...jucase bine pana la meciu cu mine :D ...am ramas tot pe 3 dupa aceasta etapa
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
dardar_3

Post by dardar_3 »

3-2 victorie acasa si ma duce pe primul loc in divizie... :twisted:

Furia rossonerilor a inceput.... si nu o sa se opreasca pana in div A... :D
Diavolo
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

foarte mutumit.. 3-2 victorie chiar daca am avut 4 jucatori indisponibili.. dintre care 2 CB si am jucat cu un LB in loc de CB.. in fine.. o sapt perfecta.. sa vedem ce va fi sambata.. un meci imp intro cupa amicala si meci in CHL.. unde nu prea cred ca am sanse..
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

nu va inteleg dc va plangeti de TS-urile astea, eu cu TS 6 l-am bumbacit pe managerul de pe locul 2 cu 2-0 :lol: :lol: :lol: , datorita tacticii care mi-a dat-o Warchilde!!! Insa nu prea inteleg care e treaba cu randomu ? :?: :idea: :!: :?:
dardar_3

Post by dardar_3 »

Pai tu esti in H si nu prea ai nevoie de TS prea mare sa bati boti(echipe fara manager) sau echipe abia infiintate.

Insa de prin F si mai sus echipele sunt relativ echilibrate... TS-ul si agresivitatea conteaza enorm de mult...

Practic daca ai TS0 nu promovezi nici din F, decat daca ai jucatori care scot fiecare peste 70 in meci... :)

Random-ul functioneaza astfel:... e posibil sa castigi un meci daca ai totalul pe linii mai slab decat adversarul(nu cu mai mult de 10) sau chiar sa faci egal cu el.

De asemenea poti face egal sau poti pierde desi adversarul e mai slab ca tine...

PS: Daca nu ar fi randomul nu ar mai fi nici o surpriza cine va castiga meciul de a doua zi... ci pur si simplu ar fi monoton...
Diavolo
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

in ligile inferioare TS nu pre conteaza.. dar pe masura ce ai sa promovezi ai sa vezi cat de mult conteaza.. si sunt sigur ca ai citit-o de fff multe ori pe aici.. nush la ce mai intrebi.. iar faza cu random-ul e chiar banala.. daca nici asta nu iti dai seama ce este.. atunci degeaba ai acei 21 de ani sau cat ai zis ca ai..

LE: se pare ca am dat submit in acelasi moment.. dar nu voi mai modifica ce am scris ..
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

1-0 victorie ce ma propulseaza pe 2 :D la 2 pct de lider ...care ii varza :)) :P
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
d3m0nb0y
Team Board Member

Post by d3m0nb0y »

1-0 victorie...egalitate de pcte. cu liderul...4 victorii din 4...tre sa promovez nu se mai poate...
sezonul 17/18 : 5 in F.23/1 in F.23
sezonul 19/20/21 :3 in F.24 /2 in F.24/11 in E.8
sezonul 21 : 2 in F.24
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”