Am ramas fara bani
Moderator: Romanian Moderators
Am ramas fara bani
am bugetul de -500k ..imi inchid contul dak nu fac repede peste 0 k bugetul ?
-
- Team Board Member
Re: Am ramas fara bani
Eu sunt de parere ca ar trebuii sa faci urgent un credit ipotecar la PostBank, altfel ai pus-o rau...iti vor venii citatiile acasa de la tribunal si te vor haituii ca pe un caine !!!Susanu` wrote:am bugetul de -500k ..imi inchid contul dak nu fac repede peste 0 k bugetul ?

-
- Team Board Member
-
- Team President
@Craziest_1978 - Daca taceai filozof ramaneai !
Si eu am fost acolo si am supravietuit ... incet in incet in fiecare meci aveam un mic profit ,mai cate un panou publicitar si te scoti ...
Dar daca e chiar rau si iesti in deficit meci de meci atunci ia-ti un inptumut de 500k ,mai mult nu e necesat ....

Si eu am fost acolo si am supravietuit ... incet in incet in fiecare meci aveam un mic profit ,mai cate un panou publicitar si te scoti ...
Dar daca e chiar rau si iesti in deficit meci de meci atunci ia-ti un inptumut de 500k ,mai mult nu e necesat ....

meciuri amicale, mon cher
e greu, dar este cea mai la indemana solutie pentru a mentine lotul intreg. claseaza-te cat mai sus, iar la sfarsitul sezonului mai mult ca sigur nu vei mai avea de ce sa te plangi.
p.s.: iar cu jucatorii ce au salarii foarte mari incearca sa renegociezi cat mai des cu putinta contractele... poate chiar si zilnic (asta in cazul in care si ei accepta)

p.s.: iar cu jucatorii ce au salarii foarte mari incearca sa renegociezi cat mai des cu putinta contractele... poate chiar si zilnic (asta in cazul in care si ei accepta)
Last edited by Tito on Fri Oct 19, 2007 8:17 pm, edited 1 time in total.
-
- Team Board Member
@craziest ieri cereai disperat sfaturi si azi il contrazici pe cel ce tia dat ieri sfatul decisiv ca sa invingi(warchilde). pai tu esti numai in H daca imi amintesc asa ca ...nu cred ca esti cel mai in masura sa dai sfaturi.Craziest_1978 wrote:Moshule, astia e nebuni, vor sa te vada cum eshuezi!!! Fa cum ti-am zis eu, intra la ECHIPA - ECONOMIE - IMPRUMUT ..si ia de acolo 2 bulioane si jumate si ti-ai rezolvat toate problemele!!!
de ce sa ia imprumutul?! ca sa nu mai poata lua cand chiar are nevoie de banii astia?!