Deci, cum s-a dovedit ca oferta de 2.5M nu e reala, iti ofer eu aceeasi bani pentru jucator.
Te astept pe PM sa discutam pentru ca voi fi limitat la 4-5 zile in care pot cumpara si trebuie sa ne sincronizam.
am si eu un CM de 17 ani cu agresivitate 18% ... imi puteti spune si mie va rog cam cat valoreaza ?eu am cerut un pret insa nu sunt prea sigur ca am sa-l vand din prima din cauza pretului prea mare nu atrag prea multi clienti ... insa incerc va rog spuneti-mi si mie cam ce pret valoreaza si cam la ce bani sa ma astept sa incasez de pe urma lui sa stiu daca am facut afacere buna cand l-am luat
pay sa fi sigur ca nimeni nu-ti va da aceea suma de bani pe el tinand cont ca mai mult ca sigur e maxat la toate skilurile peste 50 eu nici nu ti-as da 100 de K mai bine i-ai da fire ,poti sa incerci sa-l scoti cu 100-200 de K pe tl si poate pacalesti pe cineva cu el si poate ai norok chiar sa se bata careva pe el
Deci e clar ca mi-am luat teapa cu el eh asta e ... am sa-l scot pe piata cu 100k si poate am noroc cum ai zis tu sa se bata pe el careva ... multumesc!
Tocmai am scos un SW la vanzare cu 250k ptr inceput ... te poti uita si pe el daca imi poti spune cam la cat sa ma astept si la el ?
Condiţie 100 %
Calitate Globală 50 %
Moral 31 %
Agresivitate 19 %
Experienţă 1 %
Rezistenţa 21 %
Viteza 26 %
Tehnica 24 %
Pase 26 %
Şuturi 22 %
Respingeri 31 %
Forţa 23 %
Cap 96 %
Deposedări 89 % http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... d=11938985
cu placere man si cum am spus acuma cateva pagini mai ca acuma mie lene sa scriu
sfatul meu cumpara jucatori tineri neantrenati (cand da-i bid pe ei inainte uitate daca echipa care ?i vinde este fondata recen ,daca e da bid ,altfel nu da bid pe el numai daca apartine unei echipe din seria F in sus ,deorece sunt mai multe sanse ca aceea echipa care l-a pus in vanzare sa aiva o scoala hyper modern) si sa vinzi toti mosi care ?i ai acuma sacrifici un sezon doua dar pe urma vor veni si rezultatele si oricum vei avea o perspectiva mai buna pe viitor decat cu mosi
p.s. a si cel mai bine e sa ai cate 3 jucatori pe fiecare pozitie mai putin SW ca nu ai ce face cu ei numai daca vrei sa joci 5 3 2
aham ... poi astept sa ma refac financiar ca deocamdata sunt imprumutat cu 2,5 M deci nu o duc prea bine .... si cum nu ma astept sa scot prea mult din bosorogi... desi nu ma astept nici macar sa-i vand ... am incercat ) insa ramane sa mai incerc de cate ori ca deh ... nu moare nimeni ) multumesc ptr sfat