Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Ivo08-LSG
Member of the Soccer Project Association

Post by Ivo08-LSG »

Chcel by som sa spýta že èi može by na SP taká prepojitelnos že aj keï je šéftrener mládeže na 100% a je poslaný na kurz tak vám nikoho nedonesie..hmm??lebo teoreticky keï je na kurze nemal by vedie sledova talenty a tak vám nikoho nedonesie...mne sa to stalo teraz že som ho pre istotu poslal na kurz nech náhodou pred tým ako dojde junior nepadne...a nikoho nedoniesol...myslíte že je tu takáto prepojitelno??
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

Ivo08-LSG wrote:Chcel by som sa spýta že èi može by na SP taká prepojitelnos že aj keï je šéftrener mládeže na 100% a je poslaný na kurz tak vám nikoho nedonesie..hmm??lebo teoreticky keï je na kurze nemal by vedie sledova talenty a tak vám nikoho nedonesie...mne sa to stalo teraz že som ho pre istotu poslal na kurz nech náhodou pred tým ako dojde junior nepadne...a nikoho nedoniesol...myslíte že je tu takáto prepojitelno??
takhle to podle mì urèitì není...tøeba Tiger nìkam psal že má šéftrenéra pro jistotu poøád na kurzech a junioøi mu normálnì chodí (myslim si to teda :lol: )...tohle na to vliv nemá
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Papa Bouba Diop wrote:
Ivo08-LSG wrote:Chcel by som sa spýta že èi može by na SP taká prepojitelnos že aj keï je šéftrener mládeže na 100% a je poslaný na kurz tak vám nikoho nedonesie..hmm??lebo teoreticky keï je na kurze nemal by vedie sledova talenty a tak vám nikoho nedonesie...mne sa to stalo teraz že som ho pre istotu poslal na kurz nech náhodou pred tým ako dojde junior nepadne...a nikoho nedoniesol...myslíte že je tu takáto prepojitelno??
takhle to podle mì urèitì není...tøeba Tiger nìkam psal že má šéftrenéra pro jistotu poøád na kurzech a junioøi mu normálnì chodí (myslim si to teda :lol: )...tohle na to vliv nemá
Ou okey ja len tak pre istotu aby som vedel :wink: Díky :wink:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

Papa Bouba Diop wrote:
jj, pøesnì tak, mám ho tam poøád..... ale chodìj mi samý lamy nebo nic :)
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Fifi.5
Team President

Post by Fifi.5 »

Tiger Baros wrote:
Papa Bouba Diop wrote:
jj, pøesnì tak, mám ho tam poøád..... ale chodìj mi samý lamy nebo nic :)
zkus ho tam nìkdy neposlat :lol:
FC Petrovièky:
15.H639-POSTUP,16.G213-POSTUP,17.F71-POSTUP,18.E47-sedmý,19.tøetí,20.kurna jesi to zase o bod nevyjde!! :)
Tiger Baros

Post by Tiger Baros »

Fifi.5 wrote:zkus ho tam nìkdy neposlat :lol:
a on by urèitì spadnul na 90%....
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
Netris1

Tabule

Post by Netris1 »

Ahoj,která tabule je lepší jednoduchá diodová nebo elektrická? Dík za odpovìï.
Netris->Hell Riders->E.21
Woko

Re: Tabule

Post by Woko »

Netris1 wrote:Ahoj,která tabule je lepší jednoduchá diodová nebo elektrická? Dík za odpovìï.
je to jedno...
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
m.v.j
Fan

Nezlepsuje se

Post by m.v.j »

Měl bych ještě jeden dotaz......mám svého hráče který se mi před očima stále zlepšuje...a dělá mi radost:-))....ale kopil jsem si hráče, mám ho už dvě sezony a hodnocení je pořád stejné.....jak je to možné???.....dík
kofi

Re: Nezlepsuje se

Post by kofi »

m.v.j wrote:Mìl bych ještì jeden dotaz......mám svého hráèe který se mi pøed oèima stále zlepšuje...a dìlá mi radost:-))....ale kopil jsem si hráèe, mám ho už dvì sezony a hodnocení je poøád stejné.....jak je to možné???.....dík
protože už bude pravdìpodobnì vytrénovaný na maximum a pokud se nezlepšuje ani o trochu, tak bude mít nejspíš i 100% zkušeností...
FC Alkoholicks
jirka93
Team Manager

centrum mládeže

Post by jirka93 »

mìl jsem základní centrum mládeže a do pøíchodu nového talenta mi chybìlo 10 dní, ale zrovna jsem dostavìl profesionální centrum, je tam nìjaka spojitost nebo se zaèíná od zaèátku 40 dní?? Dostanu talenta i když mám už plný tým a nemohu obchodovat (35 hráèu) ??
flopi
Team Manager

Re: centrum mládeže

Post by flopi »

jirka93 wrote:mìl jsem základní centrum mládeže a do pøíchodu nového talenta mi chybìlo 10 dní, ale zrovna jsem dostavìl profesionální centrum, je tam nìjaka spojitost nebo se zaèíná od zaèátku 40 dní?? Dostanu talenta i když mám už plný tým a nemohu obchodovat (35 hráèu) ??
Ak ti prišiel mladík ešte ked si mal len základné cenrum (aj keï si už staval profesionál) platí doba pre základné centrum.
Mladíka urèite dostaneš. Aj keï máš 35 hráèov z centra ti budú chodi ïalej.
Clever boys
16. sezona: 8. v H904 - len 1/2
17. sezona: 2. v H904
18. sezona: 1. v G302
19. sezona: 1. v F101
20. sezona: 12 v E 34
21. sezona: ?? v F101
alonzo1977
Team Manager

Re: Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Post by alonzo1977 »

Foxir wrote:Vitej na SoccerProjectu i na jeho diskusnim foru. Jestli jsi jeste nedospel k nazoru, ze je SP bezkonkurencne nejlepsi zabavou, tak to muze znamenat jedine to, ze jsi jeste dostatecne nepronikl do jeho taju. Ale to je normalni, v nas se zavislost na nem take neobjevila hned, museli jsme projit trnitou cestu poznavani a ted tu jsme proto, abychom Ti ji usnadnili. Pokud napises do tohoto topicu sve manazerske jmeno, email, proste nejaky kontakt, bude Ti pridelen nebo se Te sam ujme jeden ze staresinu zde na SP, aby Ti pomohl s Tvymi problemy, ktere pocatek hrani prinasi.

Pokud bys mel problem, se kterym se chces obratit primo na mne, muzes mne kontaktovat pres SP-postu. Pokud to bude v me moci, rad Ti pomohu.

Radi Ti pomohou i : potrebujem pomoc moc zapasu prohravam manager ( pivarnik ) email alexejtuleja@hotmail.co.uk

simi8 - Sparta Mratín (ICQ 230394536, email: s.i.m.i.8@seznam.cz
Kubiczech - SKS Forever (ICQ 305277602)
Sadlo - Sadlos (ICQ 230945524, email: fffjjj@seznam.cz)
miso857 - Blue Debils (SP posta, v nejkrajnejsim pripade mail: miso857@azet.sk)
alonzo1977
Team Manager

pomoze niekto

Post by alonzo1977 »

potrebujem pomoc pri riadeni klubu alexejtuleja@hotmail.co.uk alebo http://www.soccerproject.com/spnewl_speler_overview.php cez spm moje meno je pivarnik team fc sekcov dakujem
krup72

Re: pomoze niekto

Post by krup72 »

alonzo1977 wrote:potrebujem pomoc pri riadeni klubu alexejtuleja@hotmail.co.uk alebo http://www.soccerproject.com/spnewl_speler_overview.php cez spm moje meno je pivarnik team fc sekcov dakujem
Tak koukal jsem se na ten tým jenom letmo, ale nìkterý vìci jsou jasný:
1/ pokud máš peníze, dej stavìt další centrum mládeže
2/ dìláš dobøe, že hraješ pøáteláky, ale støídej v nich hráèe. Na výsledku v pøáteláku v podstatì nezáleží, ale tøeba na postu LM je jeden hráè, kterej má vysoký hodnocení, jenže ho poøád stavíš, takže má zoufalou fyzièku a hraje hluboko pod svoje možnosti. Nech ho odpoèívat, dokud nebude mít fyzièku aspoò devadesát. A pak ho stav tøeba jen na ligu, prostì aby mu moc nespadla. Ostatní LM mají zase špatnou morálku (protože nehrajou). Podobnì na všech postech.
3/ Pøeèti si tady na fóru topicy pro nováèky.
4/ Hraj klidnì i turnaj - víc pøibejvaj fanoušci. Ale turnaj, kde je skupina a je hodnì nízký startovný (tøeba do 5000). Budeš prohrávat, ale o to nejde získáš na tom jinak.
5/ Nevím, jestli to dìláš, ale každý den aspoò jednou nastav trénink, prohlídni si reklamní tabule (jestli tam není nìjaká výhodná) a podívej se, jestli jsou všichni zamìstnanci na 100% (pokud ne, pošli je na kurz).
6/ Stáhni si SPMT, to ti øekne, jak nastavit individuální pokyn hráèi. Øekne ti toho mnohem víc. Tohle nehoøí, ale èasem to hodnì pomùže.
7/ Nastav vstupný na pøáteláky a turnaje na 13. Na ligu podle fanouškù, jejich spokojenosti a soupeøe (pøesnì ti to øekne SPMT).

Je toho urèitì mnohem víc, ale tohle je hlavní.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”