Eu vorbeam de echipa juve in viata reala....napoleonard wrote:ana are meredardar_3 wrote:Cine fura ca in codru... juve e....juve e.....![]()
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
napoleonard
- Member of the Soccer Project Association
-
Craziest_1978
- Team Board Member
Biruinta si la mine !
tot 5-0 si tot cu un robot , astfel ca raman in continuare la 1 punt de loc 1 si la 3 de locul 3, insa am semnalat ceva curios in grupa mea etapa asta ! Un mic necaz ca sa zicem asa, necaz care i s-a intamplat unui manager de origine turca ! Omu era pe locul 3, in spatele meu, la numai 2 pct. de mine si luni ma confruntam cu el ! Omu, la fel ca si mine si-a menajat toti titularii, deoarece avea intalnire tot cu un bot (a bagat in teren numai din aia de 20-30-40 performanta/meci)!Insa azinoapte se pare ca acel bot a fost preluat de un manager italian si mi l-a "ars" pe turcu meu cu 2-1, fara ca el sa-si de-a seama !
Pot sa zic ca a avut ghinion saracu!
Asa ca dragii mei, luati aminte si nu subestimati robotii !
-
bizone
copyright by bizonenapoleonard wrote:ana are meredardar_3 wrote:Cine fura ca in codru... juve e....juve e.....![]()
Am batut si eu, in continuare suntem trei romani in primele 4 locuri. Lupta este dramatica. Eu in continuare merg cu TS mic si fac transferuri si vad ca treaba-mi merge bine
POLI TIMISOARA!!!!

-
minasthiryt
Craziest, multumim mult de atentionare!Craziest_1978 wrote:Biruinta si la mine !tot 5-0 si tot cu un robot , astfel ca raman in continuare la 1 punt de loc 1 si la 3 de locul 3, insa am semnalat ceva curios in grupa mea etapa asta ! Un mic necaz ca sa zicem asa, necaz care i s-a intamplat unui manager de origine turca ! Omu era pe locul 3, in spatele meu, la numai 2 pct. de mine si luni ma confruntam cu el ! Omu, la fel ca si mine si-a menajat toti titularii, deoarece avea intalnire tot cu un bot (a bagat in teren numai din aia de 20-30-40 performanta/meci)!Insa azinoapte se pare ca acel bot a fost preluat de un manager italian si mi l-a "ars" pe turcu meu cu 2-1, fara ca el sa-si de-a seama !
![]()
![]()
Pot sa zic ca a avut ghinion saracu!
Asa ca dragii mei, luati aminte si nu subestimati robotii !
Rusinica foarte multa celor care au zis vorbe rele despre tine!!!
-
Craziest_1978
- Team Board Member
am spiritul echipei 3 si mai am pe lista vreo 4 jucatori s ai iau
mai putin de zero scade ?
mai putin de zero scade ?
Last edited by ultrase on Sat Nov 03, 2007 11:20 am, edited 1 time in total.
19 - a atins poziţia 4.
20 - a castigat divizia H.444 (şi a promovat)
21 - a atins poziţia 7
22 - a atins poziţia 3
23 - a castigat divizia G.148 (şi a promovat).
21 - a atins poziţia 7
22 - a atins poziţia 3
Creizilica, tu ai un punct in plus acolo, pe la numele echipeiCraziest_1978 wrote:coolrain, esti unicool ?Am vazut ca avem aceeasi echipa amandoi !
soryy de off-topic !
Vezi ca te-am provocat la amical, te rog frumos sa-mi faci onoarea si sa accepti
PS1: nu sunt unicool, dar ai dreptate in felul tau, sunt unic
PS2: scuze de off-topic
It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up. - Muhammad Ali
gata spiritul echipei pe zero barat ...dupa atatea transferuri
am luat un lb la 1 mil ....f buna afacerea dupa mine ...nici macar nu e plafonat
restu ce am mai luat am luat cu preturi marunte ....sa zic ca mi-am luat o singura teapa ....teapa la modu ca e plafonat dar banii ai scot pe el fara nici o prb
ma rog...gata ca nu mai am bani si am si 35 jucatori
sa trecem la intrebari ...mai am 1 jucator sa iau...mai poat daca am 35 ?
si daca ai 35 cei de la tineret vin fara prb nu ?
am luat un lb la 1 mil ....f buna afacerea dupa mine ...nici macar nu e plafonat
restu ce am mai luat am luat cu preturi marunte ....sa zic ca mi-am luat o singura teapa ....teapa la modu ca e plafonat dar banii ai scot pe el fara nici o prb
19 - a atins poziţia 4.
21 - a atins poziţia 7
22 - a atins poziţia 3
21 - a atins poziţia 7
22 - a atins poziţia 3
-
Kosmin
sigur ca poti sal iei , daca ai oferta faccuta pt el , iar de la tineret iti vine indiferent cati juc ai in lot, numai sa fie bun pt prima echipaultrase wrote:gata spiritul echipei pe zero barat ...dupa atatea transferuri