tineri promitatori?
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
tineri promitatori?
salut.. vreau si eu sa va intreb voi cum va datzi seama daca un tinar i promitator? ma refer la aia cumparatzi de pe piatza.. ca pana acum eu m-am uitat sa fie tineri de la centre hiper-profesionale , i-am verificat si cu SPMT sa vad calitate ascunsa... si tot degaba ..unu s-a plafonat pe la 73% si unul ma chinui de 2 luni sa-l maximizez dar cum se maximizeaza la una cum scade la alta... deci de 3 luni ma chinui sa-l vad cu toate la maxim..dar nici asta nu cred ca trece de 75%.. si mai am doi care nu-s maximizati inca dar.... nu cred ca ajung mari vedete..unu singur o fost mai reusit. ce ar trebui sa mai am in vedere?
P.S. am mai stricat si o groaza de bani pe ei
P.S. am mai stricat si o groaza de bani pe ei

-
-
- Team Manager
eu unu dc vreau tinerei care sa mi garanteze 80+ ma uit la istoricul tinerilor veniti sub acel coordonator indiferent ca era centru nou sau hiper, ma uit sa vad ce calitati au avut cg maxime cei venitri de la tineret, si dc eu vreau lb si lui i a venit un lb de peste 82 sau dc macar alti fundasi au peste 82 83 atunci ma risc si cumpar(la pretul pietei) daac majorit jucatoerilor primiti au calit peste 80 atunci iar ma risc...daca vad ca coord a dat si jucat prosti m aferesc sa iau de la acea echipa(din 7 8 sw luati pe acest sistem 4 5 au sarit peste 80 unu s a facut de 84 alti 2 de 82 83,..deci ....ceva ceva am dreptate nu numai bulan
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
-
-
- Team Board Member
Auzi, vb cu managerul respectiv de la care vrei sa cumperi sa-ti de-a un print-screen din SPMT ! Asa e cel mai bine! Eu mi-am luat un jukator care in momentul de fata valoreaza cel putin 10 milioane si creste ! Cei drept nu toti vor sa faca asta, ceea ce inseamna canu merita acel jukator daca refuza sa-ti de-a un print screen.Black_eagle wrote:hidden skill-ul il arata mereu peste 90.cand is tineri.
-
ma ce logica ai si tu... sa fim seriosi... eu vreu sa cumpar un jucator si ala nici nu stie engleza poate..sa nu mai zic de acuratetea spmt in calcularea hidden skill.pana ma mocosesc cu screenshoturi cu tampenii se vinde jucatoru de 3 ori..zi serios ti-o dat tie cineva screenshot cand i-ai cerut?poate o data la 30 tranferuri

-
- Team Board Member
prietene, eu numai asa am cumparat jukatorii de peste 700k! Daca ti-l vinde cu 1k si nu mai oferteaza nimeni, ce rost mai are sa-i cer spmt-ul jukatorului ! Dar daca e vorba de milioane, ar fi cazul sa faci asta ca sa nu te arzi!!!Black_eagle wrote:ma ce logica ai si tu... sa fim seriosi... eu vreu sa cumpar un jucator si ala nici nu stie engleza poate..sa nu mai zic de acuratetea spmt in calcularea hidden skill.pana ma mocosesc cu screenshoturi cu tampenii se vinde jucatoru de 3 ori..zi serios ti-o dat tie cineva screenshot cand i-ai cerut?poate o data la 30 tranferuri

Mah pe undeva are dreptate craziest.
Calculatorul de jucatori din SPMT arata, in mod ciudat, o alta calitate ascunsa a jucatorului(de regula mai mare) fata de cat arata cand iti vine tie.
Asta pe langa faptul ca aceasta calitate ascunsa poate fie sa creasca fie sa scada in timp ce se antreneaza.
Oricum nu iti poti da seama ce se va alege de un jucator in mod concret, poti intui, iar intuitia iti va fi confirmata sau infirmata pe parcurs ce se antreneaza. Daca puteai sa iti dai seama erai serif(nu din ala de baneaza
).
De exemplu eu urmaresc acum unul dintre cei mai buni manageri din jocul asta dupa parerea mea, sa vad daca gasesc vre-o legatura intre tinerii cumparati de el.
Stati linistiti ca daca gasesc oricum nu o spun.

Calculatorul de jucatori din SPMT arata, in mod ciudat, o alta calitate ascunsa a jucatorului(de regula mai mare) fata de cat arata cand iti vine tie.
Asta pe langa faptul ca aceasta calitate ascunsa poate fie sa creasca fie sa scada in timp ce se antreneaza.
Oricum nu iti poti da seama ce se va alege de un jucator in mod concret, poti intui, iar intuitia iti va fi confirmata sau infirmata pe parcurs ce se antreneaza. Daca puteai sa iti dai seama erai serif(nu din ala de baneaza

De exemplu eu urmaresc acum unul dintre cei mai buni manageri din jocul asta dupa parerea mea, sa vad daca gasesc vre-o legatura intre tinerii cumparati de el.

Stati linistiti ca daca gasesc oricum nu o spun.

Last edited by mosmartin on Sat Nov 03, 2007 2:52 pm, edited 2 times in total.