tineri promitatori?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Black_eagle
Member of the Soccer Project Association

tineri promitatori?

Post by Black_eagle »

salut.. vreau si eu sa va intreb voi cum va datzi seama daca un tinar i promitator? ma refer la aia cumparatzi de pe piatza.. ca pana acum eu m-am uitat sa fie tineri de la centre hiper-profesionale , i-am verificat si cu SPMT sa vad calitate ascunsa... si tot degaba ..unu s-a plafonat pe la 73% si unul ma chinui de 2 luni sa-l maximizez dar cum se maximizeaza la una cum scade la alta... deci de 3 luni ma chinui sa-l vad cu toate la maxim..dar nici asta nu cred ca trece de 75%.. si mai am doi care nu-s maximizati inca dar.... nu cred ca ajung mari vedete..unu singur o fost mai reusit. ce ar trebui sa mai am in vedere?
P.S. am mai stricat si o groaza de bani pe ei
Image
Image
Tito
Team President

Post by Tito »

te uiti daca sunt veniti de la centru, una la mana; doi la mana, te uiti la echipa de provenienta cam care sunt calitatile jucatorilor veniti de la tineret.
Black_eagle

Post by Black_eagle »

pai ma uit intotdeauna daca sunt de la centru.. ma uit la nationalitatea jucatorului si dupaia la nationalitatea coordonatorului. si dupaia ma uit la stadion la centru de tineret.. totzi 5 erau de la hyper-modern :(
Image
Image
barosanu
Team Manager

Post by barosanu »

eu unu dc vreau tinerei care sa mi garanteze 80+ ma uit la istoricul tinerilor veniti sub acel coordonator indiferent ca era centru nou sau hiper, ma uit sa vad ce calitati au avut cg maxime cei venitri de la tineret, si dc eu vreau lb si lui i a venit un lb de peste 82 sau dc macar alti fundasi au peste 82 83 atunci ma risc si cumpar(la pretul pietei) daac majorit jucatoerilor primiti au calit peste 80 atunci iar ma risc...daca vad ca coord a dat si jucat prosti m aferesc sa iau de la acea echipa(din 7 8 sw luati pe acest sistem 4 5 au sarit peste 80 unu s a facut de 84 alti 2 de 82 83,..deci ....ceva ceva am dreptate nu numai bulan
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
Tito
Team President

Post by Tito »

pai asta ii spuneam si eu, baros...
bunicutzu

Post by bunicutzu »

nu conteaza centrul de tineret!! important este sa fie veniti de la centru, nu trebuie sa fie de la hipermodern. coordonatorul conteaza sa fie de 100% asa ca daca poti verifica asta.
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

sa fie adus de un coordonator la 100% , hidden skill daca se poate peste 90... + sa faci cumva sa ai si noroc! (sa nu se maximizeze repede) :lol: :lol:
sau
dai un ban in plus si cumperi juniori care au cele 2 calitati de baza cat mai mari!
FOREVER UNITED
Black_eagle

Post by Black_eagle »

hidden skill-ul il arata mereu peste 90.cand is tineri.
Image
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

Si eu tot asa caut, calitatea ascunsa sa fie peste 85% si de regula caut de 70 la una din principale(dar o observ atent daca mai creste sau nu).

Acum sa vedem ce se alege si din astia ai mei, ca unii au fost neantrenati deloc si deja 3 i-am trimis cu sareta la plimbare. :(
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

Black_eagle wrote:hidden skill-ul il arata mereu peste 90.cand is tineri.
Auzi, vb cu managerul respectiv de la care vrei sa cumperi sa-ti de-a un print-screen din SPMT ! Asa e cel mai bine! Eu mi-am luat un jukator care in momentul de fata valoreaza cel putin 10 milioane si creste ! Cei drept nu toti vor sa faca asta, ceea ce inseamna canu merita acel jukator daca refuza sa-ti de-a un print screen.
Black_eagle

Post by Black_eagle »

ma ce logica ai si tu... sa fim seriosi... eu vreu sa cumpar un jucator si ala nici nu stie engleza poate..sa nu mai zic de acuratetea spmt in calcularea hidden skill.pana ma mocosesc cu screenshoturi cu tampenii se vinde jucatoru de 3 ori..zi serios ti-o dat tie cineva screenshot cand i-ai cerut?poate o data la 30 tranferuri
Image
Image
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

Black_eagle wrote:ma ce logica ai si tu... sa fim seriosi... eu vreu sa cumpar un jucator si ala nici nu stie engleza poate..sa nu mai zic de acuratetea spmt in calcularea hidden skill.pana ma mocosesc cu screenshoturi cu tampenii se vinde jucatoru de 3 ori..zi serios ti-o dat tie cineva screenshot cand i-ai cerut?poate o data la 30 tranferuri
prietene, eu numai asa am cumparat jukatorii de peste 700k! Daca ti-l vinde cu 1k si nu mai oferteaza nimeni, ce rost mai are sa-i cer spmt-ul jukatorului ! Dar daca e vorba de milioane, ar fi cazul sa faci asta ca sa nu te arzi!!! :lol: Si mie mi-au cerut altii treaba asta si am facut la fel, deoarece ceream mult pe jukator si omul vroia sa se convinga ca merita sa mai pluseze.
mosmartin

Post by mosmartin »

Mah pe undeva are dreptate craziest.
Calculatorul de jucatori din SPMT arata, in mod ciudat, o alta calitate ascunsa a jucatorului(de regula mai mare) fata de cat arata cand iti vine tie.

Asta pe langa faptul ca aceasta calitate ascunsa poate fie sa creasca fie sa scada in timp ce se antreneaza.

Oricum nu iti poti da seama ce se va alege de un jucator in mod concret, poti intui, iar intuitia iti va fi confirmata sau infirmata pe parcurs ce se antreneaza. Daca puteai sa iti dai seama erai serif(nu din ala de baneaza :) ).

De exemplu eu urmaresc acum unul dintre cei mai buni manageri din jocul asta dupa parerea mea, sa vad daca gasesc vre-o legatura intre tinerii cumparati de el. :lol: :lol:

Stati linistiti ca daca gasesc oricum nu o spun. :lol: :lol: :lol:
Last edited by mosmartin on Sat Nov 03, 2007 2:52 pm, edited 2 times in total.
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

nu cred..
FOREVER UNITED
nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

Mariu$ wrote:
nu cred..
nici eu....de fapt stiu sigur ca nu.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”