Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

napoleonard
Member of the Soccer Project Association

Post by napoleonard »

Viola wrote:Victorie 1-0 acasa impotriva unui ceh :twisted: care a promovat impreuna cu mine sezonul trecut de pe 2 :twisted: din F si il tin la retrogradare :twisted: :twisted: :twisted:
daca tot ziceai de cehi...la mine in serie sunt 5 bucati :twisted: iar 2 din ei sunt in spatele meu pe loc 2 si 3 :lol: :D :twisted:
Image
bunicutzu

Post by bunicutzu »

am furat-o cu 1-0 de la XAR ... si maine iar am meci foarte greu. saptamana asta e nasoala.
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

victorie astazi in deplasare si am ajuns pe primu loc in E promovare anu asta
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
DoTy
Team President

Post by DoTy »

Victorie maine joc cu locul 2 eu sunt pe locu 1 la egalitate cu el :-s si dak il bat promovez din G ;)) uff l-am mai batut si anu trecut in H eu in tur el in retur k aveam ts mic aqu am ts doar 65 :(( k mi-am loat 5 tinerei aqu 2 zile sper sa-l bat :-s
Image
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

Craziest_1978 wrote:Biruinta si la mine ! :lol: tot 5-0 si tot cu un robot , astfel ca raman in continuare la 1 punt de loc 1 si la 3 de locul 3, insa am semnalat ceva curios in grupa mea etapa asta ! Un mic necaz ca sa zicem asa, necaz care i s-a intamplat unui manager de origine turca ! Omu era pe locul 3, in spatele meu, la numai 2 pct. de mine si luni ma confruntam cu el ! Omu, la fel ca si mine si-a menajat toti titularii, deoarece avea intalnire tot cu un bot (a bagat in teren numai din aia de 20-30-40 performanta/meci)!Insa azinoapte se pare ca acel bot a fost preluat de un manager italian si mi l-a "ars" pe turcu meu cu 2-1, fara ca el sa-si de-a seama ! :lol: :lol: :lol: Pot sa zic ca a avut ghinion saracu! :lol: Asa ca dragii mei, luati aminte si nu subestimati robotii !
L-am batut si eu pe turc cu 1-0 , insa fratii mei acu e acu, deoarece m-am mentinut pe locul 2, iar locurile 1 si 3 sunt ocupate de 2 cehi! In ultima etapa eu joc cu ala de pe locul 1, care cu siguranta a primit mesajul de S.O>S. de la conationalul sau de pe locul 3 si va juka tare cu mine, atat pt el, cat si pt amicul sau ! Ma gandesc ca ma bate asta si ca n-am nici o sansa, dar o speranta ar mai fi ca polonezu de pe locul 4 sa-l bata pe asta de cehul de pe 3 ! Otactica buna pentru meciul de joi nu mi-ar strica, care vrea sa ma ajute, macar de as obtine si 1 punct cu liderul. Un prieten m-a incurajat si mi-a zis ca echipa mea are puterea sa-l invinga pe lider, dar eu nu cred asa,.... :cry:
joe black
Assistant Manager

Post by joe black »

victorie cu 6-0 in deplasare la un bot :oops:
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

Craziest_1978 wrote:
Craziest_1978 wrote:Biruinta si la mine ! :lol: tot 5-0 si tot cu un robot , astfel ca raman in continuare la 1 punt de loc 1 si la 3 de locul 3, insa am semnalat ceva curios in grupa mea etapa asta ! Un mic necaz ca sa zicem asa, necaz care i s-a intamplat unui manager de origine turca ! Omu era pe locul 3, in spatele meu, la numai 2 pct. de mine si luni ma confruntam cu el ! Omu, la fel ca si mine si-a menajat toti titularii, deoarece avea intalnire tot cu un bot (a bagat in teren numai din aia de 20-30-40 performanta/meci)!Insa azinoapte se pare ca acel bot a fost preluat de un manager italian si mi l-a "ars" pe turcu meu cu 2-1, fara ca el sa-si de-a seama ! :lol: :lol: :lol: Pot sa zic ca a avut ghinion saracu! :lol: Asa ca dragii mei, luati aminte si nu subestimati robotii !
L-am batut si eu pe turc cu 1-0 , insa fratii mei acu e acu, deoarece m-am mentinut pe locul 2, iar locurile 1 si 3 sunt ocupate de 2 cehi! In ultima etapa eu joc cu ala de pe locul 1, care cu siguranta a primit mesajul de S.O>S. de la conationalul sau de pe locul 3 si va juka tare cu mine, atat pt el, cat si pt amicul sau ! Ma gandesc ca ma bate asta si ca n-am nici o sansa, dar o speranta ar mai fi ca polonezu de pe locul 4 sa-l bata pe asta de cehul de pe 3 ! Otactica buna pentru meciul de joi nu mi-ar strica, care vrea sa ma ajute, macar de as obtine si 1 punct cu liderul. Un prieten m-a incurajat si mi-a zis ca echipa mea are puterea sa-l invinga pe lider, dar eu nu cred asa,.... :cry:
victorie 3-0 !!! Acum e vai de mine, cred ca-mi pune cehu pielea pe bat ! :( Ma tot gandesc ce pot sa fac eu ca sa-l bat, dar nu stiu . Am un oarecare noroc, deoarece n-am nici un suspendat, am un singur titular accidentat dar am 2 rezerve de aceeasi valoare ca el ! Bunicule ajuta-ma sa-l bat pe ceh ! :lol:
Viola

Post by Viola »

Victorie in deplasare cu 1-0 si prima oara in campionat random-ul m-a ajutat sa castig meciul :D
The random be with you :twisted:
Revenit cu Vulturii Lugoj
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Victorie 3-2 si, pana la urma am urcat inapoi pe 1. Of randomul asta.
Trebuia sa am 4 puncte in fata. :twisted:

Ultima etapa din tur am cu idiotul, cehul, no. 1 enemy ->elrik, manager al echipei M11. :evil:
Nu stiu cum s-a nimerit, am 3 suspendati si 2 titulari accidentati astazi pe 4 zile. Dar nimic nu ma va opri sa dau tot ce pot in meciul contra lui. :evil: Orice rezultat in afara de victorie este un esec. :evil:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
nosferatul
Team Manager

Post by nosferatul »

am ajuns pe 11 la 3 pt de scaparea de la retrogradare.vedem ce se intampla etapele viitoare.scapam de la retrogradare si sezonul viitor promovam. 8) 8)
"Singura garantie in viata este aceea ca nu vei beneficia niciodata de pe urma propriei asigurari de viata"
barosanu
Team Manager

:P

Post by barosanu »

campinatu merge perfect, ma mentin la 2 pcte de loc 1(ieri am facut egal cu el) azui am batut fost loc 3 l am trimis pe 4 asa ca ma mentin la 2 pcte de lider si 6 pcte de loc 3, e clar,.....daca sunt atent pot promova usor
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
napoleonard

Post by napoleonard »

victorie cu 2-1 si returul il incep pe primul loc. oricum, obiectivul e promovarea, si in concluzie am 4 pct avans fata de loc 3 :lol: :lol: :lol:
Image
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

eu acum dupa victoria asta si in vederea meciului de joi cu locul 1 , nu mai joc nici o partida, ii las sa se refaca, iar joi cand voi da drumul "rapandulelor" mele pe teren i-l vor manca pe spartan ! G;umeam, nici nu ma gandesc ca n-o sa mananc bataie, dar e bine sa ma incurajez asa ! :lol:
DoTy
Team President

Post by DoTy »

1-0 cu cel dp locu 2 1 ceh ;)) upy upy am 3 pcte diferenta d el ... trebuia 5 dar am facut egal cu 1 chiar dak am scos peste cu 15 puncte fata d ala :D asta e.. aqum am 3 pcte sper sa nu mai gresesc nici 1 pas si sa promovez :> ura ura forza GLORIA Buzau :D am invins iar cehu asta urat ;)) si in H l-am batut si am castigat divizia fara infrangere aqum in G am 1 egal :(( sper sa se termine tot asa :P
Image
bizone

Post by bizone »

am batut 4-2. Ce lupta aici la mine in D5 :roll:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”