salut

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

Faur wrote:
bunicutzu wrote:pai e normal sa fie rapandule la inceput (daca ii iei neantrenati). daca ii cumperi la stadiul maxim de rapandule ... vorba lui kosmin, iti faci alta echipa :P Eu cand am zis ce sa cumperi ti-am zis si ce sa cumperi, nu doar sa cumperi.
Daca tu la jucatori de 31,32 de ani cu nota pe meci 30 le zici jucatori ,atunci pentru tine care sunt "rapadule" :lol: ?
pai daca din aia a avut bani sa ia, poti sa-i concediezi ca nu ti-i cumpara nimeni, ai pierdut o gramada de bani degeaba, fa-ti alta echipa :twisted: :twisted: :twisted:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

well ... eu nu stiu ce jucatori a luat. daca a luat din aia ... lol
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

Imi pare rau ca va dezamagesc, dar n-am fost atat de prost sa-mi cumpar jukatori asa batrani ! Mi-am luat pana in 25 de ani, insa am pus mana pe unu mama..mama.... s-a blocat la ultimele 3 calitati la 99 , iar la restu se antreneaza, a 4 i-a ajuns la 80 si creste muica... :lol: Pe asta i-l pregatesc de "targ" cred ! :lol: Cu restu mi-am luat teapa, chiar daca sunt tineri, multi de 19 ani..., erau blocati toti ! :cry: Joc de o luna jumate, am 10.000 de locuri pe stadion, centru profesional, nocturne, autocar modern, baza de agrement, am 41 de rapandule si 8050 de fani , sunt pe locul 2 cu sanse mari in numai primul meu sezon si voi tot continuati sa radeti de mine !!! Ar trebuii sa-mi aratati putin respect ! :P
Kosmin

Post by Kosmin »

Craziest_1978 wrote:Imi pare rau ca va dezamagesc, dar n-am fost atat de prost sa-mi cumpar jukatori asa batrani ! Mi-am luat pana in 25 de ani, insa am pus mana pe unu mama..mama.... s-a blocat la ultimele 3 calitati la 99 , iar la restu se antreneaza, a 4 i-a ajuns la 80 si creste muica... :lol: Pe asta i-l pregatesc de "targ" cred ! :lol: Cu restu mi-am luat teapa, chiar daca sunt tineri, multi de 19 ani..., erau blocati toti ! :cry: Joc de o luna jumate, am 10.000 de locuri pe stadion, centru profesional, nocturne, autocar modern, baza de agrement, am 41 de rapandule si 8050 de fani , sunt pe locul 2 cu sanse mari in numai primul meu sezon si voi tot continuati sa radeti de mine !!! Ar trebuii sa-mi aratati putin respect ! :P
mare scofala si eu am castigat H din primu sezon si ami sunt multi altii :twisted: :twisted: :twisted:
warchilde

Post by warchilde »

Kosmine, shhhhtt, arata-i putin respect bai ca are autocar modern :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

Kosmine, vreau si eu un avatar " in motion" ca al tau, insa vreau cu stupizii mei daca ai !? :lol:
mosmartin

Post by mosmartin »

Kosmin wrote:
mare scofala si eu am castigat H din primu sezon si ami sunt multi altii :twisted: :twisted: :twisted:
Eu n-am castigat H-ul la primul sezon, oare sunt un manager slab. :shock: :(
bunicutzu

Post by bunicutzu »

nici eu nu am castigat H-ul la primul sezon ... nici pe 2 macar nu am fost. incep sa-mi fac griji :?
warchilde

Post by warchilde »

hmmm, eu am terminat pe 5 primul sezon...cred ca m-am compromis cu asta :? :shock:
mosmartin

Post by mosmartin »

Eu am terminat pe 3. :lol: :lol: :lol:

Ar trebui sa ne facem griji ca se pare ca astia care castiga H-ul la primul sezon sunt manager buni. :twisted: :twisted:
Daimon

Post by Daimon »

eu chiar ma gandeam sa retrogradez pana in H sa-l iau si pe ala, ca pe vremea in care am inceput eu nu era. dupa aia ar mai fi si F-ul. n-am decat G si E. si acuma ma tot chinui in D. halalal manager :oops: :lol:
mosmartin

Post by mosmartin »

Pai sa stii ca ar trebui.

Eu vreau sa le pun pe toate in vitrina. :lol: :lol:

Cand doresti invitatie pentru meciul din cupa Romaniei?
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”