daca tot ziceai de cehi...la mine in serie sunt 5 bucatiViola wrote:Victorie 1-0 acasa impotriva unui cehcare a promovat impreuna cu mine sezonul trecut de pe 2
din F si il tin la retrogradare
![]()
![]()

Moderator: Romanian Moderators
L-am batut si eu pe turc cu 1-0 , insa fratii mei acu e acu, deoarece m-am mentinut pe locul 2, iar locurile 1 si 3 sunt ocupate de 2 cehi! In ultima etapa eu joc cu ala de pe locul 1, care cu siguranta a primit mesajul de S.O>S. de la conationalul sau de pe locul 3 si va juka tare cu mine, atat pt el, cat si pt amicul sau ! Ma gandesc ca ma bate asta si ca n-am nici o sansa, dar o speranta ar mai fi ca polonezu de pe locul 4 sa-l bata pe asta de cehul de pe 3 ! Otactica buna pentru meciul de joi nu mi-ar strica, care vrea sa ma ajute, macar de as obtine si 1 punct cu liderul. Un prieten m-a incurajat si mi-a zis ca echipa mea are puterea sa-l invinga pe lider, dar eu nu cred asa,....Craziest_1978 wrote:Biruinta si la mine !tot 5-0 si tot cu un robot , astfel ca raman in continuare la 1 punt de loc 1 si la 3 de locul 3, insa am semnalat ceva curios in grupa mea etapa asta ! Un mic necaz ca sa zicem asa, necaz care i s-a intamplat unui manager de origine turca ! Omu era pe locul 3, in spatele meu, la numai 2 pct. de mine si luni ma confruntam cu el ! Omu, la fel ca si mine si-a menajat toti titularii, deoarece avea intalnire tot cu un bot (a bagat in teren numai din aia de 20-30-40 performanta/meci)!Insa azinoapte se pare ca acel bot a fost preluat de un manager italian si mi l-a "ars" pe turcu meu cu 2-1, fara ca el sa-si de-a seama !
![]()
![]()
Pot sa zic ca a avut ghinion saracu!
Asa ca dragii mei, luati aminte si nu subestimati robotii !
victorie 3-0 !!! Acum e vai de mine, cred ca-mi pune cehu pielea pe bat !Craziest_1978 wrote:L-am batut si eu pe turc cu 1-0 , insa fratii mei acu e acu, deoarece m-am mentinut pe locul 2, iar locurile 1 si 3 sunt ocupate de 2 cehi! In ultima etapa eu joc cu ala de pe locul 1, care cu siguranta a primit mesajul de S.O>S. de la conationalul sau de pe locul 3 si va juka tare cu mine, atat pt el, cat si pt amicul sau ! Ma gandesc ca ma bate asta si ca n-am nici o sansa, dar o speranta ar mai fi ca polonezu de pe locul 4 sa-l bata pe asta de cehul de pe 3 ! Otactica buna pentru meciul de joi nu mi-ar strica, care vrea sa ma ajute, macar de as obtine si 1 punct cu liderul. Un prieten m-a incurajat si mi-a zis ca echipa mea are puterea sa-l invinga pe lider, dar eu nu cred asa,....Craziest_1978 wrote:Biruinta si la mine !tot 5-0 si tot cu un robot , astfel ca raman in continuare la 1 punt de loc 1 si la 3 de locul 3, insa am semnalat ceva curios in grupa mea etapa asta ! Un mic necaz ca sa zicem asa, necaz care i s-a intamplat unui manager de origine turca ! Omu era pe locul 3, in spatele meu, la numai 2 pct. de mine si luni ma confruntam cu el ! Omu, la fel ca si mine si-a menajat toti titularii, deoarece avea intalnire tot cu un bot (a bagat in teren numai din aia de 20-30-40 performanta/meci)!Insa azinoapte se pare ca acel bot a fost preluat de un manager italian si mi l-a "ars" pe turcu meu cu 2-1, fara ca el sa-si de-a seama !
![]()
![]()
Pot sa zic ca a avut ghinion saracu!
Asa ca dragii mei, luati aminte si nu subestimati robotii !