Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

Craziest_1978 wrote:Bunicule ajuta-ma sa-l bat pe ceh ! :lol:
mesaj in joc daca vrei ajutor de la mine. si iti spun acolo cum te pot ajuta. aici e un topic pentru altceva. Si incearca sa nu te mai citezi ca inca nu ne-ai servit "maxime" care sa merite citate.

in alta ordine de idei, am castigat si eu etapa asta desi nu ma prea asteptam. joi am meci tare, cu S.A.T. unde din nou plec cu sansa a 2-a :(
coolrain
Team Manager

Post by coolrain »

Te inseli amarnic bunicutzule!!!
Craziest_1978 wrote:lol si voi ma binedispuneti dragi prieteni, incet , incet devenim o familie si eu sunt considerat fratele cel mic sau retardul !!! :lol: :lol: :lol:
It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up. - Muhammad Ali
Daimon

Post by Daimon »

am pierdut iarasi cu 1-0. partial si din ghinion. raman la vreo 9 puncte de promovare. sanse ar fi avand in vedere faptul ca intre timp mi-am luat ceva jucatori si pot spera ca nu voi avea iarasi accidentati pe cate vreo saptamana, cu toate astea am stat eu stramb, m-am uitat drept la echipa si am ajuns la concluzia ca am cam multi oameni peste 29 de ani. asa ca am schimbat total obiectivul pe sezonul asta. urmeaza sa imi asigur locul in D si sa scap de vreo 10 jucatori.
napoleonard

Post by napoleonard »

bunicutzu wrote:mesaj in joc daca vrei ajutor de la mine. si iti spun acolo cum te pot ajuta. :(
aoleu saracul, daca face mesaj in joc, o sa primeasca la mail-uri de nu o sa mai ceara ajutor in viata lui :twisted: :twisted: :twisted: prietenii stiu de ce! :lol: :lol: :lol:
Image
Black_eagle

Post by Black_eagle »

iar am castigat..2-0 si mi-o venit si un spaniol de la ncetru...vedeta scrie pe el
Image
Image
warchilde

Post by warchilde »

cel putin fabregas :lol: :lol: :lol:
eu am pierdut cu rezervele, intentionat ca sa nu le dau bonusul de victorie la nemernici :twisted: :twisted: :lol: :lol:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

napoleonard wrote:aoleu saracul, daca face mesaj in joc, o sa primeasca la mail-uri de nu o sa mai ceara ajutor in viata lui :twisted: :twisted: :twisted: prietenii stiu de ce! :lol: :lol: :lol:
nu fi rau mah :P
napoleonard

Post by napoleonard »

bunicutzu wrote:
napoleonard wrote:aoleu saracul, daca face mesaj in joc, o sa primeasca la mail-uri de nu o sa mai ceara ajutor in viata lui :twisted: :twisted: :twisted: prietenii stiu de ce! :lol: :lol: :lol:
nu fi rau mah :P
iertare, iertare, iertare :P :P :P :P :P
Image
nihilist
Team Manager

Post by nihilist »

campionatu merje prost!!!
am pierdut cu locul 14! si raman pe locul 3 la 4 pct. distanta de locul 4. credeam ca deja mi-am asigurat locul 3 dar nu e chiar asa.....
dilema mea ramane ce sa fac maine in cupaa. am meci destul de usor. chiar f usor pt. acest tur cu unu din G de pe 8. nush daca sa renunt la cupa sa am miercurea libera sau sa continui in cupa.....hmm....
dardar_3

Post by dardar_3 »

Victorie in deplasare cu 3-2.. in stilul caracterstic.... :D
Locul doi a luat bataie de la locu 11, acasa... :shock: si se pare ca voi fi cel care va dicta cine promoveaza de pe 2 :twisted: :twisted: :twisted:
Diavolo
alex_raul07
Team President

Post by alex_raul07 »

amoszamba wrote:am incalcat regulile si din aceasta cauza bunicutzu mi-a sters mesajul.

cei cu asta ..?? asta ii un dialect al limbii romane ? :D
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
napoleonard

Post by napoleonard »

alex_raul07 wrote:
amoszamba wrote:am incalcat regulile si din aceasta cauza bunicutzu mi-a sters mesajul.

cei cu asta ..?? asta ii un dialect al limbii romane ? :D
zice ca vrea sa se mute in romania si daca il primim pe forum la noi; si ca o sa-si faca echipa cu steagul romaniei. si ca nu cunoaste pe nimeni in romania, doar pe managerul soby de la dinamo :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Image
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

cum adica mesaj in joc bunicutzule si ce zice ala de mesaje...? Am invins cu 3-0 si eu ! :lol: (asta ca sa fiu on topic)
napoleonard

Post by napoleonard »

Craziest_1978 wrote:cum adica mesaj in joc bunicutzule si ce zice ala de mesaje...?
trimite si o sa vezi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
jully
Team President

Post by jully »

ieri am castigat cu 3-2 si am ajuns pe podium la trei puncte de locul doi cu care am meci maine
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”