!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

nu. doar o mica iconita (o gheata).
coolrain
Team Manager

Post by coolrain »

Am un mijlocas cu moral 100% boldiut, cu toate ca face tusa de zile intregi... Care-i faza? Ca stiam ca daca nu joaca ii scade moralul...
E vorba de Taman Sikula, cine nu ma crede sa verifice :P
It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up. - Muhammad Ali
cercel_jr

Post by cercel_jr »

coolrain wrote:Am un mijlocas cu moral 100% boldiut, cu toate ca face tusa de zile intregi... Care-i faza? Ca stiam ca daca nu joaca ii scade moralul...
E vorba de Taman Sikula, cine nu ma crede sa verifice :P
:shock: :shock: :shock:
Chiar ai dreptate. :shock: :shock: :shock:
Nu a jucat in meciul de liga si nu i-a scazut moralul, stai putin, nu a fost suspendat pt. meciul de azi din liga?

EDIT: Nu nu era suspendat jucatorul. Nu jucase in liga de multe meciuri.

Cred ca e un bug, dar lasa-l asa. Ce as vrea sa am si eu asa. :lol:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
coolrain
Team Manager

Post by coolrain »

Trebuie sa existe o explicatie... L-am bagat foarte rar in meciuri amicale, de dimineata in campionat nu a evoluat deloc si totusi are moral maxim... :D
It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up. - Muhammad Ali
cercel_jr

Post by cercel_jr »

coolrain wrote:Trebuie sa existe o explicatie... L-am bagat foarte rar in meciuri amicale, de dimineata in campionat nu a evoluat deloc si totusi are moral maxim... :D
Moralul poate creste daca:
-pui antrenor nou;
-ii dai contract nou;
-il joci in meci (asta nu se pune);
-daca mai sunt si alte variante completati va rog, sa vedem poate aflam. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Power
Assistant Manager

Post by Power »

Coolrain, mijlocasul tau are conditie 68%...mie mi s-a intamplat de multe ori faza asta, sa nu scada moralul cand are conditie sub 85%. Nu stiu daca este o regula dar chiar acum o saptamana am avut un jucator pe care nu l-am folosit, care avea 78 conditie si nu i-a scazut moralul dupa un meci de liga... :roll:
Probabil ca a fost multumit ca nu a jucat, fiind prea obosit. :)
butzulan_marius
Assistant Coach

Post by butzulan_marius »

...salutare oameni buni...tocmai am preluat o celebra echipa cu care am vreo 20 de infringeri la rind....e normal?....sa mai am rabdare cu baietzii?.....si-nca ceva...care este de fapt calitatea reala a jucatorilor...performanta lor maxima sau media rtuturor calitatilor lui?....PS. imi explica si mie cineva cum pot sa pun ca logo o poza pe care o am in desktop?...mersi mult....
minasthiryt

Post by minasthiryt »

butzulan_marius wrote:...salutare oameni buni...tocmai am preluat o celebra echipa cu care am vreo 20 de infringeri la rind....e normal?....sa mai am rabdare cu baietzii?.....si-nca ceva...care este de fapt calitatea reala a jucatorilor...performanta lor maxima sau media rtuturor calitatilor lui?....PS. imi explica si mie cineva cum pot sa pun ca logo o poza pe care o am in desktop?...mersi mult....
:arrow: ai rabdare...antreneaza jucatorii...stabilesteti o strategie pt transferuri si incet incet nu o sa ai doar infrangeri..TREBUIE SA AI RABDARE :!:
:arrow: performanta pe care o scoate intr'un meci un jucator depinde de calitatile sale, cu cat sunt mai bune cu atat performanta este mai mare...intelegi tu :wink:
:arrow: pt. a incarca o poza la profil trebuie sa o incarci pe un site care sa iti furnizeze un URL pt acea imagine..apoi intri la date personale si introduci acel URl la "logo"

BAFTA!
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Power
Assistant Manager

Post by Power »

butzulan_marius wrote:...salutare oameni buni...tocmai am preluat o celebra echipa cu care am vreo 20 de infringeri la rind....e normal?....sa mai am rabdare cu baietzii?.....si-nca ceva...care este de fapt calitatea reala a jucatorilor...performanta lor maxima sau media rtuturor calitatilor lui?....PS. imi explica si mie cineva cum pot sa pun ca logo o poza pe care o am in desktop?...mersi mult....
Salut. E normal la inceput sa pierzi multe jocuri, dar vezi ca jucatorii tai au conditie scazuta, joci multe meciuri in aceeasi formatie si ai jucatorii obositi, ce le afecteaza si randamentul. Ruleaza-ti lotul, joaca meciurile din liga cu o prima echipa, si amicalele cu rezervele, asa pastrezi jucatorii cu conditie si moral acceptabil. Antreneaza-ti jucatorii si rezultatele vor incepe sa vina...

Ca sa pui logo, poti sa folosesti spre exemplu http://imageshack.us/, sa incarci poza, apoi link direct.
butzulan_marius
Assistant Coach

...aaa si inca ceva.....1.o sesiune de antrenament automata este la fel de eficienta ca una manuala?...2.ordinul personal de joc este un avantaj?....3.pentru o echipa mica cum am eu o ce tactica ar fi mai eficienta ? (si cind am jucat ofensiv sau defensiv tot 5 goluri am luat :evil: ).....inc-o data mersi....
warchilde

Post by warchilde »

1:da
2:da, daca il pui pe cel corect
3: mai intai adu-ti juc la conditie 100, apoi vedem..oricum nu te incalzeste cu nimic sa cashtigi acum, trb sa iti faci strategie pe termen lung
4:nu mai face dublu post, foloseste butonul de edit :wink:
coolrain
Team Manager

Post by coolrain »

Cand dai afara un jucator care are si bonus de victorie, cum se calculeaza suma de compensatii?
Spawn_9

Post by Spawn_9 »

butzulan_marius wrote:...aaa si inca ceva.....1.o sesiune de antrenament automata este la fel de eficienta ca una manuala?...2.ordinul personal de joc este un avantaj?....3.pentru o echipa mica cum am eu o ce tactica ar fi mai eficienta ? (si cind am jucat ofensiv sau defensiv tot 5 goluri am luat :evil: ).....inc-o data mersi....
intai antreneazai normal.. pana vezi care e treaba cu skill-urile.. apoi ai sa vezi ca ai sa incepi sai antrenezi manual.. si sa iti dai seama destul de devreme cam cum va ajunge acel jucator
butzulan_marius
Assistant Coach

Coordonatorul de tineret isi ia banii degeaba?.....ca mie nu mi-a adus nimic pina acum...l-am trimis si la cursuri...ce sa-i mai fac?.....ajutati un nestiutor si echipa lui de luzeri...plizzz!!!..grazie!
Viola

Post by Viola »

pai daca esti la inceput si ai centru de tineret simplu atunci o sa iti aduca un tanar jucator la 60 de zile
dar nu neaparat , daca nu e destul de bun pt echipa mare atunci nu va veni si atunci vor mai trece inca 60 de zile pana sa iti vina unul
Revenit cu Vulturii Lugoj
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”