cati jucatori trebe sa ai sa poti concedia???
Moderator: Romanian Moderators
daca tu ai echipa sharky_robert atunci e clar..tu ai 27 de jucatori dintre care 10sharky1990 wrote:am 27 de jucatori si am incercat sa concediez 1 dintre ei dar numi da voie consiliul spune ca am prea putini...
cati jucatori trebe sa ai sa poti concedia???
pai nu cred ca vrea sa lase echipa. eu cred ca e o strategie bunicica pt. G. are omu 19 mil, mai face 4 mil din transferuri. uite asa are 23+ imprumutu are 25. iar cu 25 poate sa-si cumpere 11 tinerei neantrenati cu calitate ascunsa mare. deci sta vreo 3 sezoane in H si apoi urca direct pana in F, daca are noroc cu tinerii chiar pana in E. probabil si-a luat SW pt. ca sa poata sa vand restul echipei. Cred ca pe toate Sw-urile alea a dat maxim 100kBlack_eagle wrote:daca tu ai echipa sharky_robert atunci e clar..tu ai 27 de jucatori dintre care 10sharky1990 wrote:am 27 de jucatori si am incercat sa concediez 1 dintre ei dar numi da voie consiliul spune ca am prea putini...
cati jucatori trebe sa ai sa poti concedia???![]()
![]()
sunt pe lista de tranferuri si consiliul considera ca si cum nu ar mai fi ai tai(logic parerea mea)..am avut si eu problema asta mai demult.tu acum ai 17 jucatori de fapt.
Edit: omuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Cum ai ajuns sa ai 17 SW?????????????????????????????????????????????????????????????????.si de fapt ce ai de gand? sa lasi echipa pe 0?
ai perfecta dreptatenihilist wrote:pai nu cred ca vrea sa lase echipa. eu cred ca e o strategie bunicica pt. G. are omu 19 mil, mai face 4 mil din transferuri. uite asa are 23+ imprumutu are 25. iar cu 25 poate sa-si cumpere 11 tinerei neantrenati cu calitate ascunsa mare. deci sta vreo 3 sezoane in H si apoi urca direct pana in F, daca are noroc cu tinerii chiar pana in E. probabil si-a luat SW pt. ca sa poata sa vand restul echipei. Cred ca pe toate Sw-urile alea a dat maxim 100kBlack_eagle wrote:daca tu ai echipa sharky_robert atunci e clar..tu ai 27 de jucatori dintre care 10sharky1990 wrote:am 27 de jucatori si am incercat sa concediez 1 dintre ei dar numi da voie consiliul spune ca am prea putini...
![]()
sunt pe lista de tranferuri si consiliul considera ca si cum nu ar mai fi ai tai(logic parerea mea)..am avut si eu problema asta mai demult.tu acum ai 17 jucatori de fapt.
Edit: omuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee. Cum ai ajuns sa ai 17 SW?????????????????????????????????????????????????????????????????.si de fapt ce ai de gand? sa lasi echipa pe 0?
sa fim seriosi tu stii ce vorbesti? eu am stat cu sw de 81% 21 ani agresivitate 37 l-am pus de doua ori pe lista pana am scos 50 K pe el.probabil vrea sa vada daca poate lasa echipa cu 0 jucatori. nu cred ca face 500 K din ei..si mai ales la ce Bp or sa aiba jucati numa pe alte posturinihilist wrote:pai nu cred ca vrea sa lase echipa. eu cred ca e o strategie bunicica pt. G. are omu 19 mil, mai face 4 mil din transferuri. uite asa are 23+ imprumutu are 25. iar cu 25 poate sa-si cumpere 11 tinerei neantrenati cu calitate ascunsa mare. deci sta vreo 3 sezoane in H si apoi urca direct pana in F, daca are noroc cu tinerii chiar pana in E. probabil si-a luat SW pt. ca sa poata sa vand restul echipei. Cred ca pe toate Sw-urile alea a dat maxim 100kBlack_eagle wrote:daca tu ai echipa sharky_robert atunci e clar..tu ai 27 de jucatori dintre care 10sharky1990 wrote:am 27 de jucatori si am incercat sa concediez 1 dintre ei dar numi da voie consiliul spune ca am prea putini...
![]()
sa fim seriosi tu stii ce vorbesti? eu am stat cu sw de 81% 21 ani agresivitate 37 l-am pus de doua ori pe lista pana am scos 50 K pe el.probabil vrea sa vada daca poate lasa echipa cu 0 jucatori[/quote]Black_eagle wrote:
pai nu cred ca vrea sa lase echipa. eu cred ca e o strategie bunicica pt. G. are omu 19 mil, mai face 4 mil din transferuri. uite asa are 23+ imprumutu are 25. iar cu 25 poate sa-si cumpere 11 tinerei neantrenati cu calitate ascunsa mare. deci sta vreo 3 sezoane in H si apoi urca direct pana in F, daca are noroc cu tinerii chiar pana in E. probabil si-a luat SW pt. ca sa poata sa vand restul echipei. Cred ca pe toate Sw-urile alea a dat maxim 100k