!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!
Moderator: Romanian Moderators
-
- Assistant Coach
-
- Team Manager
da.mergi la echipa>>>>stadion>>>>>centru de tineret si acolo il upgradezi.butzulan_marius wrote:..AHA...DECI TREBUIE SA UPGRADEZ CEVA NU?.....CA SA-L FAC SA MEARGA MAI BINE....NU?
ca sa trimiti coordonatorul la cursuri mergi la echipa>>>personal>>>>coordonator de tineret si dai trimite la un curs pana ajunge la 100%.apoi verifici la fiecare saptamana daca nu cumva a ascazut.daca a scazut il trimiti iar la cursuri.la fel faci cu tot personalul.
"Singura garantie in viata este aceea ca nu vei beneficia niciodata de pe urma propriei asigurari de viata"
Vreau sa va intreb si eu o chestie... Probabil s-a mai discutat, dar eu n-am reusit sa gasesc prin maldarul de mesaje de pe forum 
Ce influenta are stilul de joc? Spre exemplu, 100% scade apararea si ridica atacul, sau doar distribuie puncte in atac si lasa apararea nemodificata? Dar 35% (defensiv spre neutru), ce consecinte are?
Tenchiu!

Ce influenta are stilul de joc? Spre exemplu, 100% scade apararea si ridica atacul, sau doar distribuie puncte in atac si lasa apararea nemodificata? Dar 35% (defensiv spre neutru), ce consecinte are?
Tenchiu!

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up. - Muhammad Ali
-
- Assistant Coach
Bey, ia tu link-ul asta despre transferuri
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=103589
si lasa-i pe baieti sa se concentreze la problema mea
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=103589
si lasa-i pe baieti sa se concentreze la problema mea

It's just a job. Grass grows, birds fly, waves pound the sand. I beat people up. - Muhammad Ali
-
- Member of the Soccer Project Association
perioada de transfer incepe din momentul cand pui jucatorul pe lista de transferuri.2 zile de cand l-ai pus pe lista nu il poti vinde.dupa cele 2 zile poti accepta oferta pentru jucator sau il poti lasa pe lista.jucatorul va sta pe lista 7 zile dupa care va fi vandut celui care ofera cel mai mare pret.daca in ultima zi de stat pe lista de transferuri(a saptea) cineva face o noua oferta pentru jucator,perioada de stat pe lista se prelungeste automat cu 24 de ore.link-ul acela iti e necesar doar pentru promovarea jucatorului tau...daca vrei sa ii faci reclama copiezi link-ul si il postezi pe forum la transferuri si astfel mai multi manageri vor avea ocazia sa vada jucatorul tau si sansele sa primesti oferte pe el cresc.butzulan_marius wrote:..salutare...baieti care-i treaba cu transferurile...aleg eu perioada cit e valabila oferta sau e pe timp nelimitat?...si cu link-ul acela ce fac...?..stiu ca sunt intrebari caraghioase dar asta e...sa se milostiveasca cineva..pliz!!!
e ca si in viata reala....daca joci stil 100% vei ataca non-stop si atacul tau primeste un plus....daca joci defensiv te bazezi pe contraatac...depinde cat de defensiv joci...depinde si de tactica pe care o joci....e aiurea sa joci 3-4-3 loveste si goneste cu stil 30% defensiv.sau 5-4-1 zid defensiv cu stil 100%.Ce influenta are stilul de joc? Spre exemplu, 100% scade apararea si ridica atacul, sau doar distribuie puncte in atac si lasa apararea nemodificata? Dar 35% (defensiv spre neutru), ce consecinte are?
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
- Member of the Soccer Project Association
eu unul nu ma pun sa caut asa ceva.e munca de chinez batran...ca sa cauti formule trebuie sa ai aceleasi conditii in meciuri(arbitru,agresivitatea echipei,stil,jucatori identici in meciuri din toate punctele de vedere,vreme,teren,etc,etc)fiecare variabila ce influenteaza prestatia jucatorilor si rezultatul final trebuie sa fie cat mai apropiate pentru a reusi sa descoperi o formula cu o oarecare marja de eroare....si asta nu inseamna totusi ca ai gasit ceva....ci doar crezi ca ai gasit ceva.coolrain wrote:Mersi mult de raspuns! Eram doar curios daca a putut afla cineva formule matematice legate de stilul asta de joc
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
Salut!
Am si io o intrebare. Cand se plafoneaza o abiliatate a unui jucator si nu mai poate fii antrenata, care e regula dupa care se deplafoneaza?
Adica c tre sa fac k sa'l anntrenez mai departe la abilitatea aia, k am observat k unele se deplafoneaza dupa un timp, da nu inteleg cum...
Am si io o intrebare. Cand se plafoneaza o abiliatate a unui jucator si nu mai poate fii antrenata, care e regula dupa care se deplafoneaza?
Adica c tre sa fac k sa'l anntrenez mai departe la abilitatea aia, k am observat k unele se deplafoneaza dupa un timp, da nu inteleg cum...
FC Llanowar G.225
Re: !! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI
Jucaretii astia tineri care vin de la centru de tineret pana la urma au nationalitatea managerului sau coordonatorului de tineret?Players promoted from a youth centre will have the same nationality as their manager.
Am un prieten (roman) care a primit primul jucator si are nationalitate Barbados,la fel ca si coordonatorul de tineret. In aceasi situatie ma aflu si eu si ar trebuii sa primesc tinerelul azi sau maine,ideea este ca nu vreau sa fie de nationalitate Barbados,vreau si fie roman

"It's easier to run
Replacing this pain with something numb
It’s so much easier to go
Then face this pain here all alone"
Replacing this pain with something numb
It’s so much easier to go
Then face this pain here all alone"