hi!!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Alexc.
Team Manager

hi!!

Post by Alexc. »

[b] am si eu nijte intrebari :
1)ce sunt hidden skils? cumse afla? :D
2) cum sa imi fak o echipa mai buna a mea e Ghimbav si manager 2002 (io) Alex Chetro
3)cu creste jukatoru la antrenament , multumesc :D :D
astept raspunsuri :D :shock: :? :cry: :lol: 8) :o :( :idea: :?: :!: :arrow: [/img][/b]
Last edited by Alexc. on Tue Nov 20, 2007 8:55 pm, edited 1 time in total.
nihilist
Team Manager

Re: hi!!

Post by nihilist »

Alexc. wrote: am si eu nijte intrebari :
1)ce sunt hidden skils? cumse afla? :D
2) cum sa imi fak o echipa mai buna a mea e Ghimab si manager 2002 (io) Alex Chetro
3)cu creste jukatoru la antrenament , multumesc :D :D
astept raspunsuri :D :shock: :? :cry: :lol: 8) :o :( :idea: :?: :!: :arrow: [/img]
incerc eu sa-ti raspund:

1. fiecare jucator are UN SINGUR hidden skill. el e la fel de important ca si cele 2 skilluri principale(ingrosate). il poti afla cu ajutorul programului SPMT pe care-l gasesti pe pagina oficiala.

2. nu prea inteleg intrebarea asta. pai cum sa faci, cu multa rabdare. construiesti centru de tineret, pana-l duci la hyper modern pt. a avea resurse financiare si de jucatori. faci transferuri :iei ieftin, vinzi scump, iar apoi pur si simplu cumperi ce ii mai bun si ce iti permite bugetul. insa toate acestea cer destul de mult timp.

3. nici asta n-o inteleg in totalitate. in primu rand angajezi staff, il dai la cursuri pana ajunge la 100%. poti seta antrenamentul pe manual sau pe automat. eu recomand manual, insa asta nu inseamna ca automat nu e la fel de bun. apoi pui jucatorul sa se antreneze la ce skill vrei. el creste cu 1-2% la fiecare simulare. cand e maximalizat(culoare rosie) antrenezi la alt skill. de mentionat ca un jucator nu se maximalizeaza pana la 50% pe fiecare skill. iar rezistenta nu se maximalizeaza decat dupa 70%. bafta.

P.S. Nu e nevoie sa pui atatea emoticon :wink:
Last edited by nihilist on Tue Nov 20, 2007 4:32 pm, edited 1 time in total.
dardar_3
Member of the Soccer Project Association

Post by dardar_3 »

1. hidden skill-ul e o calitate ascunsa care influenteaza notele fiecarui jucator in meci(deci performanta). Il poti afla la fiecare jucator al tau folsind programelul SPTM.

2.echipa ta vrei sa spui ca e F.C Ghimbav :D

Pur si simplu la inceput antreneaza toti jucatorii pana la maxim. Adica atunci cand se "inroseste un skill" schimbi antrenamentul la jucatorul respectiv. Insa asta depinde de fiecare manage... :)

E ca si cum l-ai intreba pe bunicutzu reteta succesului... :D ... Iti va spune cu siguranta... insa voalat...

3. cu 1 unitate sau 2... depinde de antrenor si de varsta jucatorului..

PS: Urmareste indicatiile de mai sus inainte sa deschizi un thread... la ghidul incepatorului mai ales... ;)
Diavolo
Alexc.
Team Manager

Post by Alexc. »

multumesc
Alexc.
Team Manager

Post by Alexc. »

cine imi zice linku de la ASPT
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”