Stáhnul jsem si .Netframework, stáhnul jsem si ten "super" prográmek a když jsem oboje nainstaloval a spustil SPMT tak mi to napíše
"NESPRÁVNÉ UŽIVATELSKÉ JMÉNO" ... to je nesmysl Mad
Tom & Jerry wrote:Stáhnul jsem si .Netframework, stáhnul jsem si ten "super" prográmek a když jsem oboje nainstaloval a spustil SPMT tak mi to napíše
"NESPRÁVNÉ UŽIVATELSKÉ JMÉNO" ... to je nesmysl Mad
Díky za radu ... budu dlužníkem ...
30ti letá "lama" Petr
ICQ 258769166
nechápu to prostì tam dej to uživatelský jméno co používáš když se pøihlašuješ na SP (pøitom zkontroluj háèky,èárky a velký,malý pímena)
Ale mne to tiez zo zaciatku robilo ale teraz nemam najmensi problem.A nie som sam ako vidim je tu plno manazerov ktori pisu ze im pise zle prihlas. meno ako napr. aj Dadinka...
Erix7 wrote:Ale mne to tiez zo zaciatku robilo ale teraz nemam najmensi problem.A nie som sam ako vidim je tu plno manazerov ktori pisu ze im pise zle prihlas. meno ako napr. aj Dadinka...
Ale ještì nikdo nenapsal jak to vyøešil! Možná to staèí napsat správnì
od toho co mam jiny heslo jak jsem mìl malinkej problem s tymem a musela nastat zmìna hesla tak se mì nejde pøihlásit do spmt..píše špatne uživatelské jmeno...a všechno vyplnim spravne...nick,heslo potvrdim a nic takhle to mužu zkoušet do aleluja nevim kde je problem ale rad bych se tam pøihlásil
HANYSEK6 wrote:od toho co mam jiny heslo jak jsem mìl malinkej problem s tymem a musela nastat zmìna hesla tak se mì nejde pøihlásit do spmt..píše špatne uživatelské jmeno...a všechno vyplnim spravne...nick,heslo potvrdim a nic takhle to mužu zkoušet do aleluja nevim kde je problem ale rad bych se tam pøihlásil