!! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI !!

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Faur
Team President

Re: !! Intrebari frecvente(FAQ)- CITITI INAINTE SA INTREBATI

Post by Faur »

Marc0 wrote:
Players promoted from a youth centre will have the same nationality as their manager.
Jucaretii astia tineri care vin de la centru de tineret pana la urma au nationalitatea managerului sau coordonatorului de tineret?
Am un prieten (roman) care a primit primul jucator si are nationalitate Barbados,la fel ca si coordonatorul de tineret. In aceasi situatie ma aflu si eu si ar trebuii sa primesc tinerelul azi sau maine,ideea este ca nu vreau sa fie de nationalitate Barbados,vreau si fie roman :)
Jucatorul de la centrul de tineret o sa fie de aceasi nationalitate ca si coordonatorul de tineret .... adica din Barbados :)

Daca vrei ca jucatori sa vina romani ,schimbati coordonatorul cu unul roman ..
Image ps:Image ImageImage
Tito
Team President

Post by Tito »

vin si eu cu o intrebare:

Manager -> Alti manageri -> Invita -> Lista de prieteni

se pare ca anumiti manageri care s-au inscris recent in SP datorita mie au fost stersi din lista mea de prieteni dupa 2-5 zile de la inregistrarea acestora pe site. din pacate nu am retinut niciun nume...

de ce au fost stersi?

au solicitat ei acest lucru? s-a dovedit ca deja manageriau o echipa, iar serifii au luat masuri? ORI anumite echipe nou infiintate care nu au angajat niciun membru al staff-ului (pentru ca la 2 dintre ei m-am uitat la echipa si se pare ca nu aveau asa ceva) sunt sterse automat dupa un interval de timp?
Last edited by Tito on Wed Nov 21, 2007 9:27 pm, edited 1 time in total.
Faur
Team President

Post by Faur »

Asta cred ca doar sheriffi iti pot raspunde sigur ...

De ce sa solicite ei sa le fie sterse echipele ?

Cand se baneza o echipa nu se si sterge instant ...

Asta sigur nu ... asa ceva nu se intampla
Image ps:Image ImageImage
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

2-5 zile? e ciudat o asa de rapida stergere ... sa incerci sa le tii minte sa ii cauti apoi daca ii gasesti. sa vedem daca se sterge din lista de la tine sau din SP ... poate ca au bagat ceva ca sa stearga echipele care sunt fondate si apoi nu se mai intra niciodata pe ele ...
Tito
Team President

Post by Tito »

bunicutzu wrote:poate ca au bagat ceva ca sa stearga echipele care sunt fondate si apoi nu se mai intra niciodata pe ele ...
eu stiu ce sa zic, ma bunicutule, ca sambata mi-l aveam inscris. ieri cand am dat ca sa il caut sa vad daca se mai logheaza SUPOARE! nu mai era!!!
nu postam eu aiurea, dar deja e cincilea caz :!:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

eu inteleg ce spui, si tocmai ca vreau sa limpezesc situatia. este vreunul care nu a fost sters? urmatorul care vine, te rog sa ti-l notezi, pentru o mai buna urmarire. sa vedem daca se sterg de pe lista ta sau din SP. daca din SP ... nu ai ce face, inseamna ca este ceva nou. daca doar de pe lista ta ... trebuie anuntat pe forum general la bug-uri.
Tito
Team President

Post by Tito »

bunicutzu wrote:este vreunul care nu a fost sters?
sunt. sunt destui :wink: incerc sa ii urmaresc pe cei pe care ii am acum. daca se intampla iar, anunt.
Faur wrote:Cand se baneza o echipa nu se si sterge instant ...

Asta sigur nu ... asa ceva nu se intampla
mai, acum cateva luni am raportat eu niste echipe. erau 410 echipe cu numele de "lucky" (lucky0, lucky1...lucky409). numele managerului era omonim. eu cand am dat de ele erau proaspat infiintate (2 zile). am facut raport, iar dupa ce a fost citit astea au fost sterse. nu au mai ocupat loc 3 saptamani...
Kosmin

Post by Kosmin »

si mia mi sau sters o groaza :cry:

am acumulat 5 managerui si maiu dat 2 luni cum er normal dar intre timp am mai acumulat inca 5 manageri totalizand in total 10 si nam mai primit nimic, pt ultimii 5 inscrisi, de ce ????????
Tito
Team President

Post by Tito »

Kosmin wrote:si mia mi sau sters o groaza :cry:

am acumulat 5 managerui si maiu dat 2 luni cum er normal dar intre timp am mai acumulat inca 5 manageri totalizand in total 10 si nam mai primit nimic, pt ultimii 5 inscrisi, de ce ????????
pentru ca din inscrieri poti primi maxim 6 luni SPFA. pentru 5 - 2 luni, pentru 20 - 6 luni. am vazut un tip care stransese peste 1000 de inscrisi... degeaba. nu-ti dau mai mult de 6 luni :cry: tu ar mai trebui sa mai strangi inca vreo 10 inscrieri.
Kosmin

Post by Kosmin »

Tito wrote:
Kosmin wrote:si mia mi sau sters o groaza :cry:

pentru ca din inscrieri poti primi maxim 6 luni SPFA. pentru 5 - 2 luni, pentru 20 - 6 luni. am vazut un tip care stransese peste 1000 de inscrisi... degeaba. nu-ti dau mai mult de 6 luni :cry: tu ar mai trebui sa mai strangi inca vreo 10 inscrieri.
aha am intels, pai ar fi trebuit sa specifice asta, pt ca dupa cum zic iti da de inteles la fiecare 5 manageri iti da 2 luni :lol: :lol: :lol:
Tito
Team President

Post by Tito »

Kosmin wrote:aha am intels, pai ar fi trebuit sa specifice asta, pt ca dupa cum zic iti da de inteles la fiecare 5 manageri iti da 2 luni :lol: :lol: :lol:
daca ai sti cate luni am trait si eu cu impresia cum ca pentru fiecare 5 membri primesti 2 luni SPFA... :lol:
barosanu
Team Manager

Post by barosanu »

Image.

asta e o selectie dde la ultimii..deci se vede data invitatiei catre ei, data inregistrarii in sp , apoi se vede ca azi au disparut cei 3 din sp, nu li se mai vedee numele de manager

e clar ca ceva ceva se intampla. aiureas e ca nu se da niciun mesaj text in dreptul numelui de manger ce lipseste, pt a explica lipsa lui
Last edited by barosanu on Thu Nov 22, 2007 4:24 pm, edited 1 time in total.
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
Tito
Team President

Post by Tito »

barosanu wrote:e clar ca ceva ceva se intampla. aiureas e ca nu se da niciun mesaj text in dreptul numelui de manger ce lipseste, pt a explica lipsa lui
asa cum logo-urile verzui ("Subscibed, but not yet valid"), rosu ("Not yet subscribed"), portocaliu("Valid") exprima un anumit status al managerului, asa ar mai putea fi introduse inca 2 - pentru sters si banned.
degeaba continua sa iti indice status "Subscibed, but not yet valid" :|
Alexc.
Team Manager

amm o intrebare?????

Post by Alexc. »

am o intrebare ??
un jucator al meu la aratat ieri la SPMT ca mai are 62 de sim si e gata (maximat) si azi dup ce au trecut 3 sim aku imi zice ca sunt 63 deci SPMT e neexact???
barosanu
Team Manager

Post by barosanu »

poate s a deplafonat pe vreo calitate intre timp, ca se mai intamopla sa scada. so paote asta e efectul 2 simulari pierdute per deplafonare
sezon14 loc 10 in H1251
sezon 15/16 loc 5/2 in H1251
sezon 17/18/19 loc 5/8/2 in G417
sezon 20 loc 2 in F139
sezon 21 loc 1 in E47 CAMPION
divizia D ne asteapta!!!!!!? oare? fac /faceti fata?
nu stati in calea mea ca va.......
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”