Cum merge campionatu

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Viola
Member of the Soccer Project Association

Post by Viola »

Infrangere cu 3-2 in fata locului 2. Sunt la 7 puncte de retrogradare si sper sa nu am emotii in ultimele etape.Din cele 5 meciuri ramase mai am 2 meciuri destul de tari, dar restul ar trebuii sa le castig.Oricum echipa e in reconstructie cu multi tineri inca neantrenati, sa speram ca se mai maturizeaza pana la inceperea noului sezon :twisted: :roll:
Revenit cu Vulturii Lugoj
kennyanu

Post by kennyanu »

scz bizone...a trebuit sa bat...trebuia sa imi refac fanii....promovam aman2 la anu ;)
Revenit :)
ralf_antonio
Assistant Coach

Post by ralf_antonio »

pei hai kenny odata...ca te ajung... :lol:
cotos
Fan

Post by cotos »

Din pacate voi retrograda..Am promovat in acest sezon in F,dar se pare ca nu am inca echipa de divizia asta..Plec inapoi in innsorita G...Nu am nici o sansa s ascap de retrpgradar,zarurile au fost deja aruncate,dar nu stiu cum sa-mi explic acest esec...
FZR!!!
napoleonard

Post by napoleonard »

kennyanu wrote:scz bizone...a trebuit sa bat...trebuia sa imi refac fanii....promovam aman2 la anu ;)
eu nu sunt ptr astfel de practici in campionat...unu la mana ca nu e fair-play (uite la mine acum ala de pe 2 are din 5 meciuri cu 2 sau 3 din aceeasi tara - cehi binenteles :twisted: ...si nu am ce sa le fac daca isi aranjeaza meciurile :cry: ...de fapt am ce sa fac, sa incerc sa promovez sezonul viitor :evil: )...si doi la mana, ca atunci cand ma las batut nu stiu daca la randul lui se va lasa batut (nu stiu ce ai vb cu bizone, dar stiu ca in ultimele 2 campionate "l-ai batut", iar daca acum iti ceri scuze mai mult ca sigur cred ca se astepta la o victorie in meciul cu tine :twisted: )
Image
warchilde

Post by warchilde »

si mai aveam putin si credeam ca iti pare rau de bizone :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
napoleonard

Post by napoleonard »

warchilde wrote:si mai aveam putin si credeam ca iti pare rau de bizone :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: intr-un fel se poate zice si asta...dar imi pare rau cand un roman nu merge cat mai sus, sa ne adunam cat multi acolo si sa le dam in freza la toti :twisted: :twisted: :twisted: ...binenteles nu fara mine :P :P :P
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

Lasa ma ca vin eu dupa voi si va depasesc ca sa fiti mandrii de mine. :lol: :lol: :lol:
DoTy
Team President

Post by DoTy »

crd k are sanse martin pentru k a plecat din start cu o strategie foarte buna si are o echipa foarte competitiva ... e baiat istet si-a facut treaba excelent :D pot sa pariez k in 5-6 sez il vad in B si se lupta pt promovare :D
Image
warchilde

Post by warchilde »

pe cat te tine sa pariezi ca nu e asa??? :lol: :lol: :lol: :lol:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Victorie 2-0 in deplasare.
Maine cel mai greu meci di acest sfarsit de campionat.
LB indisponibil pt. mine, si voi juca cu un SW in loc de LB.
Adversarul se pare ca s-a lasat batut ca sa poata sa se prezinte onorabil in fata mea.
Sunt la 4 puncte in fata locurilor 2 si 3 si sper sa nu se schimbe prea mult situatia. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
kennyanu

Post by kennyanu »

infragere 4-2...am jucat cu rezervele...

@bizone - dc nu l-ai batut ma p ala?....acu tre sa castig un meci sau 2 sa nu ma duc in E :cry:
Revenit :)
bizone

Post by bizone »

pai nu stiu de ce ai jucat tu cu rezervele. :roll: Eu am TS 80%, am avut suspendati si accidentati si am folosit cea mai buna echipa disponibila. Iar pe langa asta bineinteles ca am avut parte (din nou :D ) de un mic random, fiind peste adversar la linii cu 1 punct. Cred ca ar trebui sa ma declar ''campion'' al randomului, sezonul asta m-a facut urat de tot :evil: Normal c-am vrut sa bat, sa recuperez la TS, baza fanilor si banii din clasament, dar se pare ca am un ghinion...
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Skulder

Post by Skulder »

eu am pierdut cu 2-1 ca de obicei iar am facut-o lata ca nu m-am mai uitat sa schimb agresivitatea si daca am ceva suspendati dar totusi nu stiu cum am reusit sa schimb portarul titular (de-si era apt) si sa joc cu rezerva :( Sunt varza :D.Acuma pentru meciul de maine cu ala de pe lokul 2 am 4 suspenedati si 2 accidentati :D m-a ciuruit arbitrul asta de azi :D
mosmartin

Post by mosmartin »

Bizone la tine este si vina TS-ului.
Si eu cat am avut TS mic, faceam si egaluri cand eram la 10 puncte peste si jucam aceeasi tactica amandoi si am avut meciuri din astea.

Am facut doar un egal azi in liga, sper sa merite 800mii egalul asta. :lol: :lol:
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”