Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

sircos
Team President

Post by sircos »

dati-mi si mie adresa site-ului ca am pierdut-o :( nici nu stiu ce meciuri mai am ...
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

Ultimele 2 etape :

Code: Select all

Etapa 17 - 28 Noembrie 2007 

FC Steaua 2007 - Bizone TM 
Cetatea Rapid - Juvenardus FC 
FIAT LUX ! - FRANCY TEAM       0 - 3(N)
F.C. Brasov - JiJi 
Castle Club - Blascovici Viola 

Etapa 18 - 1 Decembrie 2007 

Juvenardus FC - FC Steaua 2007 
FRANCY TEAM - Cetatea Rapid 
Bizone TM - Castle Club 
JiJi - FIAT LUX !             3 - 0(N)
Blascovici Viola - F.C. Brasov 
bizone

Post by bizone »

ai si clasamentul?
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
bizone

Post by bizone »

cercel....ce mi-ai scapat :evil: am un ghinion teribil cu random-ul sezonul asta. Am fost cu 1 punct peste tine dar s-a terminat egal. Am jucat cu 2 rezerve si TS 85%. Un rezultat nu prea multumitor ptr mine :roll:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bizone wrote:cercel....ce mi-ai scapat :evil: am un ghinion teribil cu random-ul sezonul asta. Am fost cu 1 punct peste tine dar s-a terminat egal. Am jucat cu 2 rezerve si TS 85%. Un rezultat nu prea multumitor ptr mine :roll:
Te-ai laudat atat ca ai fi mult mai bun ca mine daca vei juca la maxim si uite ca nu ai trecut nici de echipa a 2-a a mea. Am avut dor 2 titulari in ea, unul care nu poate juca maine, si unul care l-am pus pt. ca rezerva s-a accidentat. :twisted:
Felicitari pt. meci.

EDIT: Castigatorul se va decide in ultima etapa. :D
Vad ca napo nu a putut suporta tensiunea din divizia A si si-a mutat meciurile ca sa-i fie mai usor. :oops:
In fine, un egal cu napo ma va face campion. :wink:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Viper^
Team Manager

Post by Viper^ »

F.C. Brasov - JiJi 0-0
Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
sircos
Team President

Post by sircos »

chiar nu poate nimeni sa-mi dea sa mie adresa site-ului ??? :x
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
bizone

Post by bizone »

Cercel, hai ca m-ai facut sa zambesc :D , asa zic si eu ca am jucat cu echipa a treia chiar daca astia ce i-am jucat (cu exceptia a doi jucatori care-s rezerva) scot cele mai mari note. Eu am vazut ca ai jucat cu 4 titulari :roll: Si pe langa astia 4, ai mai jucat cu 2 asa zise rezerve la RB si la RM care-ti scot exact cat iti scot asa zisii titulari :wink: . Oricum, napo te nenoroceste la ce echipa ai :twisted: mai ales acolo in aparare. Pacat ca am avut TS jalnic (pe langa 100% al tau) si ca o mai intervenit si random-ul. Asa ca...ti-e bun si locul 2 pe care nici ala nu-l meriti :twisted: :lol:
Last edited by bizone on Wed Nov 28, 2007 2:58 pm, edited 1 time in total.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Daimon

Post by Daimon »

in mod normal trebuia sa castige bizone. aici cred ca iara a fost si faza de 5-3-2 vs 4-3-3.
mosmartin

Post by mosmartin »

La un punct pe linii diferenta era mai degraba mai ciudat daca cineva castiga meciul, nu egalul. Pe langa asta cercel a jucat putin mai agresiv.

@Cercel: astea cu N rezerve sunt copilarii mai ales ca tu te bati sa castigi campionatul.

In alta ordine de idei, sa va pregatiti baieti ca v-am pus gand rau. :lol: :lol: :lol:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bizone wrote:Cercel, hai ca m-ai facut sa zambesc :D , asa zic si eu ca am jucat cu echipa a treia chiar daca astia ce i-am jucat (cu exceptia a doi jucatori care-s rezerva) scot cele mai mari note. Eu am vazut ca ai jucat cu 4 titulari :roll: Si pe langa astia 4, ai mai jucat cu 2 asa zise rezerve la RB si la RM care-ti scot exact cat iti scot asa zisii titulari :wink: . Oricum, napo te nenoroceste la ce echipa ai :twisted: mai ales acolo in aparare. Pacat ca am avut TS jalnic (pe langa 100% al tau) si ca o mai intervenit si random-ul. Asa ca...ti-e bun si locul 2 pe care nici ala nu-l meriti :twisted: :lol:
Rezultatele sa vorbeasca. :wink:
Titularii la mine sunt in primul rand cei cu agresivitati mici. Deci daca vezi jucatori cam egali, cei cu agresivitate mai mica sunt titularii, deci doar 2 titulari, restul rezerve. :wink:
Eu sunt pe 1 si in campionat si in divizia A. :wink:

Intr-adevar napo e peste mine. Stiu asta, de aia am spus ca acest campionat se decide in meciul cu tine, deci eu cred ca am pierdut primul loc. :wink: Doar putin random va putea sa-mi dea un meci egal cu napo. :roll:

Mosmartin, de aia am tras tare acum ca stiu ca vii tu si ne rupi. :twisted: :lol: :wink:

EDIT: Scuze bizone, 3 titulari au fost, LB, SW si un CF, cel care a dat golul.

napoleonard

Post by napoleonard »

meciul care va decide campionatul o sa fie meciul cu alex_raul07...dupa 2 zile in care titularii o sa fie sifonati rau dupa meciurile din liga SP vor juca cu echipa lui alex_raul07 care nu are nici o presiune in acest campionat...si de aia mi-e frica...pe tine cercel, o sa te manc la micul dejun de sambata :twisted: :wink: :lol:

iar sa zici ca esti pe primul loc la mijlocul campionatului Diviziei A, e cam aiurea...vorbim la sfarsit...iar la tine in Liga SP sa fii pe primul loc e ca si cum as castiga H cu echipa mea...uita-te si tu ce echipe ai, si apoi compara cu ce e la mine in liga sau la bizone. 5 echipe de valoare egala si care sunt mult peste echipa de pe primul loc de la tine din liga :twisted: :twisted: :twisted:

edit: cercel, pune si CM-ul, ca ala ce l-ai folosit scoate mai mult ca si ''titularu'' :lol: asa si bizone a jucat cu echipa a doua sau chiar a treia, deoarece n-a folosit cei mai putini agresivi jucatori :lol: :twisted:
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

Ce ironic esti cercel, dar vezi ca nu mai trece mult si ajung in A sa-ti iau jucatorii la un curs de fotbal ca nu prea stiu saracutii. :lol: :lol:

Deocamdata nu esti de speriat cu recordul ala de 137 daca in meciuri scoti 129. :twisted: :twisted: :twisted:
napoleonard

Post by napoleonard »

chiar asa...nu mai fiti ironici unu cu altu :twisted: ... felicitarile si darurile ptr noul MEU titlu, le astept dupa simularea de 11:00 de sambata :D :D :D
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

napoleonard wrote:meciul care va decide campionatul o sa fie meciul cu alex_raul07...dupa 2 zile in care titularii o sa fie sifonati rau dupa meciurile din liga SP vor juca cu echipa lui alex_raul07 care nu are nici o presiune in acest campionat...si de aia mi-e frica...pe tine cercel, o sa te manc la micul dejun de sambata :twisted: :wink: :lol:

iar sa zici ca esti pe primul loc la mijlocul campionatului Diviziei A, e cam aiurea...vorbim la sfarsit...iar la tine in Liga SP sa fii pe primul loc e ca si cum as castiga H cu echipa mea...uita-te si tu ce echipe ai, si apoi compara cu ce e la mine in liga sau la bizone. 5 echipe de valoare egala si care sunt mult peste echipa de pe primul loc de la tine din liga :twisted: :twisted: :twisted:

edit: cercel, pune si CM-ul, ca ala ce l-ai folosit scoate mai mult ca si ''titularu'' :lol: asa si bizone a jucat cu echipa a doua sau chiar a treia, deoarece n-a folosit cei mai putini agresivi jucatori :lol: :twisted:
Ultima etapa este mijlocul campionatutlui? :lol:
De tine napo nu zic nimic, stiu de ce ii tii partea lui bizone. :wink:
Acu ceva timp mi-ai spus ca noi doi avem cele mai bune echipe din Divizia A si ca restul nu au sanse, acum vii cu alte vorbe. :oops:

Liga SP, bizone are liga grea, waw, cu tot cu ajutorul pe care l-a primit de la kenny sau fara? :twisted:
Si tu ai liga grea? cu aia 3 boti sau fara? :twisted:
Hai sa fim seriosi, stii ca exagerezi, si eu am liga grea. Am 2 echipe care sunt mai bune ca mine daca ne uitam la performantele jucatorilor cum faceti si voi, dar diferenta o face agresivitatea jucatorilor si implicit a echipei. Si am o echipa in liga care are jucatori neagresivi ca si mine, actualul loc 2. El e singurul care imi poate lua titlul.

EDIT: Felicitarile o sa le primesti nu-ti fa griji. :wink:
Nu am sperante nici in random pt. ca tu m-ai batu de fiecare data pe unde mai prins cu prima echipa. :wink:

Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”