Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
Viola
- Member of the Soccer Project Association
Infrangere cu 3-2 in fata locului 2. Sunt la 7 puncte de retrogradare si sper sa nu am emotii in ultimele etape.Din cele 5 meciuri ramase mai am 2 meciuri destul de tari, dar restul ar trebuii sa le castig.Oricum echipa e in reconstructie cu multi tineri inca neantrenati, sa speram ca se mai maturizeaza pana la inceperea noului sezon

Revenit cu Vulturii Lugoj
-
ralf_antonio
- Assistant Coach
-
napoleonard
eu nu sunt ptr astfel de practici in campionat...unu la mana ca nu e fair-play (uite la mine acum ala de pe 2 are din 5 meciuri cu 2 sau 3 din aceeasi tara - cehi binenteleskennyanu wrote:scz bizone...a trebuit sa bat...trebuia sa imi refac fanii....promovam aman2 la anu

-
napoleonard
-
cercel_jr
Victorie 2-0 in deplasare.
Maine cel mai greu meci di acest sfarsit de campionat.
LB indisponibil pt. mine, si voi juca cu un SW in loc de LB.
Adversarul se pare ca s-a lasat batut ca sa poata sa se prezinte onorabil in fata mea.
Sunt la 4 puncte in fata locurilor 2 si 3 si sper sa nu se schimbe prea mult situatia.
Maine cel mai greu meci di acest sfarsit de campionat.
LB indisponibil pt. mine, si voi juca cu un SW in loc de LB.
Adversarul se pare ca s-a lasat batut ca sa poata sa se prezinte onorabil in fata mea.
Sunt la 4 puncte in fata locurilor 2 si 3 si sper sa nu se schimbe prea mult situatia.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
bizone
pai nu stiu de ce ai jucat tu cu rezervele.
Eu am TS 80%, am avut suspendati si accidentati si am folosit cea mai buna echipa disponibila. Iar pe langa asta bineinteles ca am avut parte (din nou
) de un mic random, fiind peste adversar la linii cu 1 punct. Cred ca ar trebui sa ma declar ''campion'' al randomului, sezonul asta m-a facut urat de tot
Normal c-am vrut sa bat, sa recuperez la TS, baza fanilor si banii din clasament, dar se pare ca am un ghinion...
POLI TIMISOARA!!!!

eu am pierdut cu 2-1 ca de obicei iar am facut-o lata ca nu m-am mai uitat sa schimb agresivitatea si daca am ceva suspendati dar totusi nu stiu cum am reusit sa schimb portarul titular (de-si era apt) si sa joc cu rezerva
Sunt varza
.Acuma pentru meciul de maine cu ala de pe lokul 2 am 4 suspenedati si 2 accidentati
m-a ciuruit arbitrul asta de azi