vyruskill wrote:un egal am facut si se pare ca nu imi convine promovarea sezonul acesta asa am sa ma apuc de transferuri si pt sezonul viitor incercam o promovare in fortza de pe primul loc
vad ca esti la 4 pt de promovare si tot atatea de retrogradare.ai liga usoara.promoveaza daca poti.de la mine din liga de ex daca nu promovez acum nu stiu daca mai pot sezonul viitor.sunt echipe foarte bune care se pare ca joaca cu titularii numai impotriva mea.azi am avut surpriza neplacuta de a juca cu locul 15 din liga.in meciurile precedente nu a bagat titularii deloc(notele jucatorilor fiind majoritatea sub 60) si azi surpriza ca a jucat foarte tare.o victorie greu obtinuta de mine.era grav daca ma hotaram sa joc cu echipa a doua.am riscat si acum am 5 titulari indisponibili pentru meciul viitor.oricum raman la promovare pt ca am 7 pt avans fata de locul 3 dar eu vreau locul 1 pana la final.
P.S:azi am scos si recordul meu pana acum de 133 pe linii.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
vyruskill wrote:un egal am facut si se pare ca nu imi convine promovarea sezonul acesta asa am sa ma apuc de transferuri si pt sezonul viitor incercam o promovare in fortza de pe primul loc
vad ca esti la 4 pt de promovare si tot atatea de retrogradare.ai liga usoara.promoveaza daca poti.de la mine din liga de ex daca nu promovez acum nu stiu daca mai pot sezonul viitor.sunt echipe foarte bune care se pare ca joaca cu titularii numai impotriva mea.azi am avut surpriza neplacuta de a juca cu locul 15 din liga.in meciurile precedente nu a bagat titularii deloc(notele jucatorilor fiind majoritatea sub 60) si azi surpriza ca a jucat foarte tare.o victorie greu obtinuta de mine.era grav daca ma hotaram sa joc cu echipa a doua.am riscat si acum am 5 titulari indisponibili pentru meciul viitor.oricum raman la promovare pt ca am 7 pt avans fata de locul 3 dar eu vreau locul 1 pana la final.
P.S:azi am scos si recordul meu pana acum de 133 pe linii.
am sa incerc promovarea daca zici tu
insa a cam dat ghinionul peste mine doi LM accidentati titualri amandoi cu preformante de 63-68 si un RM cu performanta de 63-65
Victorie in deplasare 2-1. Am urcat pe 3, sunt la 2 puncte de locul 2 si la 4 puncte de locul 1. Maine am derby cu locul 1. Sper sa-l bat.
Daca il bat voi fi la 1 punct de locul 2 si la 2 puncte de locul 1 si la 2 puncte de locul 4. Deci lupta se va tine pana la sfarsit.
Se pare ca doar primii 4 de la mine din liga merita promovarea. Etapa trecuta eram pe locul 4 la 10 puncte departare de locul 5.
victorie categorica 4-0, cel putin aici jos in H viata e roz , observ ca toti care au jucat cu mine de pe pozitia a treia ajung sa-si piarda pozitia si in continuare se mentine diferenta de cinci puncte avans fata de locul doi si am ajuns la opt puncte de locul trei.
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
inca o victorie in D (de la inceputul campionatului nu am avut inca TS 100% ) si sunt la 6 pct de loc 2. daca ma "calmez" in cumparaturi si imi fac TS 100% pot incerca sa ma bat ptr promovare
am batut cu 3-2 , locul 7 , pana la sf vreau primele 5 locuri
Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69
o infrangere acasa cu scorul de 3-2 si asa m'am indeparat de promovare cred ca am sa o las balta pt sezonul acesta ... ma apuc de transferuri ca sa nu omor TS la anul
2-2 in deplasare la locul 4 cu o echipa improvizata si chinuita de accidentari si suspendari.am cazut pe 2 la 2 pt de liderul actual si 5 de locul 3.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Am batut cu 5-1 in deplasare echipa de pe 5 dupa ce cu o zi inainte am batut si echipa de pe 2. Raman la 2 puncte de locurile 2-3 si 8 de lider.
Mda...se pare ca in sistem 4-4-2 nu pot scoate mai mult de 25% in atac si asta imi aduce o suma a liniilor destul de mica. Trebuie pe viitor sa fac transferuri incat sa trec la un 4-3-3 sau 3-4-3