To znie ako reklamaPaToM wrote: Nikam neodchádzajte, po prestávke pokračujeme odvetnou časťou![]()

Moderator: Czech Moderators
To znie ako reklamaPaToM wrote: Nikam neodchádzajte, po prestávke pokračujeme odvetnou časťou![]()
Njn, reklama na ticho pred búrkou.Mafi wrote:To znie ako reklamaPaToM wrote: Nikam neodchádzajte, po prestávke pokračujeme odvetnou časťou![]()
![]()
Hej jasne nebojte sa všetci, nejako teraz nič nevychádza som nejako mimo, ach to su fofry sakraGeorgeTT wrote:Dnes sa hra posledne kolo prvej casti, dufam, ze aisikl zvladne nejaku tu statistiku a tabulku, kym zacne druha cast, t.j. 2.4.2011
Neboj, pohoda, chcel som len trosku podrypnutaisiklFCJUNEAU wrote:Hej jasne nebojte sa všetci, nejako teraz nič nevychádza som nejako mimo, ach to su fofry sakraGeorgeTT wrote:Dnes sa hra posledne kolo prvej casti, dufam, ze aisikl zvladne nejaku tu statistiku a tabulku, kym zacne druha cast, t.j. 2.4.2011![]()
asi sa trosicku pomylil16harvy09 wrote:pocuj preco 19.3. 18:00 Fc Bad Boys - 1.FC CSA 24 -kontumacia 3-0 ????![]()
ved som mu poslal pozvanku aj ju prijal a zapas bol odohrany...
hmmm tak to tam mas urcite chybu niekdeGeorgeTT wrote:asi sa trosicku pomylil16harvy09 wrote:pocuj preco 19.3. 18:00 Fc Bad Boys - 1.FC CSA 24 -kontumacia 3-0 ????![]()
ved som mu poslal pozvanku aj ju prijal a zapas bol odohrany...![]()
len tak som si spravil tabulku po tomto kole, a vyzera to tak, ze som prvy![]()
![]()
Pokiaľ si dobre pamätám, tím 1.FC CSA 24 nazbieral už 4 kontumácie, takže bol už zo súťaže vylúčený.16harvy09 wrote:pocuj preco 19.3. 18:00 Fc Bad Boys - 1.FC CSA 24 -kontumacia 3-0 ????![]()
ved som mu poslal pozvanku aj ju prijal a zapas bol odohrany...