Moderator: Czech Moderators
ja viem,ale hádam budem mať šancu ešte nejaký ten pohár vyhrať..palo wrote:No ne vždy je risk ziskem,zvlášť pokud se za vítězství v tipovačce uděluje pohár...doctor46 wrote: ja len rád riskujem,bolo by to veľmi jednoduché odignorovať posledné kolo a tipnuť dajme tomu za stovku...![]()
každopádne aj ja gratulujem Kosterovi
pokud měl na tiketu jen tento jeden zápas, tak by tiket neměl být platný, ne?doctor46 wrote:moj posledny tip v turnaji-zranenie za 12 500![]()
![]()
![]()
skusil som blaznivy tip,sranda musi byť...![]()
Pozri str.70, hneď prvý príspevok na nej (kurzy na finále). V jeho úvode sú červeným napísané zmeny pravidiel (pre finále) a jedna z nich je aj tá, že stačil už len jeden tip na tiketePaTTTTrick wrote:pokud měl na tiketu jen tento jeden zápas, tak by tiket neměl být platný, ne?doctor46 wrote:moj posledny tip v turnaji-zranenie za 12 500![]()
![]()
![]()
skusil som blaznivy tip,sranda musi byť...![]()
heh, když jsem to včera napsal, tak jsem si říkal, že se musím podívat, jestli jste pro finále neupravili pravidla a pak jsem na to samozřejmě zapomnělHippopotamus wrote:Pozri str.70, hneď prvý príspevok na nej (kurzy na finále). V jeho úvode sú červeným napísané zmeny pravidiel (pre finále) a jedna z nich je aj tá, že stačil už len jeden tip na tikete
Sakra jsi mě předběhlHadis wrote:Krásné 3 místo v tipovačce
Hadis byl na hranici automatického vyřazeníps2512 wrote:Sakra jsi mě předběhlHadis wrote:Krásné 3 místo v tipovačce
Bude zas i tipovačka? Že bych zaútočil na hattrickHippopotamus wrote:....
Tentorkát nie, idú prázdniny, takže chceme s Mccgradym viac voľna, ale neboj sa, v ďalšom ročníku je dosť možné, že zase niečo pridámekoster wrote:Bude zas i tipovačka? Že bych zaútočil na hattrickHippopotamus wrote:....