Felicitari bizone pentru victorie.... Ai vazut ca vin si vremuri mai bune...
Azi mi s-a conturat si mie promovarea: victorie cu 3-1 in fata ocupantului locului 3 si m-am distantat la 10 puncte. Pana acum am procentaj 100% in campionat...
Trebuie sa mai lucrez la TS-ul ala ca am facut la transferuri mai ceva ca Abramovic in primu an la Chelsea...
victorie cu 4-0, se pare ca devenit un obicei de patru etape jucatorii mei inscriu patru goluri si cu o singura exceptie, au primit doar un gol , cu toate ca la acest capitol stau cel mai prost.
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
dardar_3 wrote:Felicitari bizone pentru victorie.... Ai vazut ca vin si vremuri mai bune...
Azi mi s-a conturat si mie promovarea: victorie cu 3-1 in fata ocupantului locului 3 si m-am distantat la 10 puncte. Pana acum am procentaj 100% in campionat...
Trebuie sa mai lucrez la TS-ul ala ca am facut la transferuri mai ceva ca Abramovic in primu an la Chelsea...
Merci Bafta si tie mai departe si mai ales la recuperarea TS-ului. Esti ca si promovat in G, felicitari.
"cooperativa"...ce cuvant aspru....aveam titularii obositi mey....4accidentati....1suspendat....+ k mai aveam 2meciuri in cupe amicale azi...nu imi permiteam sa imi duc titularii la 80fitness pentru 3pct care ajutau un alt roman.....ma credeti nu?
gest nobil. foarte frumos. bafta in cupele amicale
in alta ordine de idei, eu am castigat azi si mi-am asigurat un avans de 11 puncte dupa tur cu 39 de puncte din 45 posibile. sper sa-mi permit niste miscari masive de trupe spre sfarsitul campionatului.
Am castigat si cu locul 3 si i-am luat locul in clasament.
Ar trebui sa mai renunt la batrani dar cred ca ii mai tin, in caz ca apare sansa la locul 1.
In liga mea pe locurile 3-4-5 sunt 3 romani, dar nu prea ii vad activi pe aici pe forum pe ceilalti doi.
mda...hai ca stam bine cam toti obs....victorie si la mine cu 7-1..dar tot pe locul 2 la 2 pct de locul 1...asta devine stresant...al dreaq daca pierde si el ceva.....ma enerveaza
mda...asa sper si eu..daca am toata echipa...poate poate il bat....ca are echipa buna..acum am scos doar un egal la mine acasa...am fost nevoit sa joc alt sistem..sper sa fiu mai atent si mai norocos in retur..bafta si tie...prinde-l!!
Mersi la fel. Pai la tine sunt sigur ca il vei prinde, pe cand la mine e foarte greu mai ales ca fac schimbari in echipa ca am facut niste greseli.
Partea proasta e ca nu stiu daca are rost sa promovez de pe 2 sau sa mai raman un an in H.
are Bunicutzu o replica de aur si imi permit sa il citez....promoveaza de fiecare data atunci cand poti...pentru ca nu se shtie daca mai apuci eu ma ghidez dupa asta.....dar e decizia ta
Da stiu...am vazut ca multa lume citeaza replica asta, problema e ca eu sunt in H, deci cred ca am sa pot de fiecare data sa promovez, mai greu e sezonul asta unde am inceput din etapa 10(parca).