No pokud se nakonec rozhodne zapózovat, tak ho tam hodíme.palo wrote:Mazzy,hoď tam Radu toho péeska,ještě bude škemrat o Beana...

Moderator: Czech Moderators
No pokud se nakonec rozhodne zapózovat, tak ho tam hodíme.palo wrote:Mazzy,hoď tam Radu toho péeska,ještě bude škemrat o Beana...

já vám na to užMazzy wrote:No pokud se nakonec rozhodne zapózovat, tak ho tam hodíme.palo wrote:Mazzy,hoď tam Radu toho péeska,ještě bude škemrat o Beana...

ps2512 wrote:já vám na to užMazzy wrote:No pokud se nakonec rozhodne zapózovat, tak ho tam hodíme.palo wrote:Mazzy,hoď tam Radu toho péeska,ještě bude škemrat o Beana...

tak a dost srandy a teď chci toho pořádnýho chlapa

to jako tvrdíš že péesko není pořádný chlap ???Raduuza wrote:

a rozmysli si co napíšešpalo wrote:to jako tvrdíš že péesko není pořádný chlap ???Raduuza wrote:

Vždyť ty jí nestojíš ani za odpověď koukám...tak co chceš..ps2512 wrote:a rozmysli si co napíšešpalo wrote:to jako tvrdíš že péesko není pořádný chlap ???Raduuza wrote:

Pesko nepozná ani sníh. ....palo wrote:to jako tvrdíš že péesko není pořádný chlap ???Raduuza wrote:

no to posoudím, až ho poznámAtaner wrote:Vždyť ty jí nestojíš ani za odpověď koukám...tak co chceš..ps2512 wrote:a rozmysli si co napíšešpalo wrote: to jako tvrdíš že péesko není pořádný chlap ???
 ale to čím mě tu krmíte je dooooost hroznéééé
  ale to čím mě tu krmíte je dooooost hroznéééé 

Já to blbě přečetl...už jsem chtěl napsat že ani nevím co žere taková lama..Raduuza wrote: ale to čím mě tu krmíte je dooooost hroznéééé

no konečněMazzy wrote:Tak teď už tam máš pořádného kusance Radu.
 , ale měl bys mu poradit, že když leze do solárka, aby si tam příště strčil i tu hlavu
 , ale měl bys mu poradit, že když leze do solárka, aby si tam příště strčil i tu hlavu  

Nemůžu byt dokonalý, jen skoro dokonalýRaduuza wrote:no konečněMazzy wrote:Tak teď už tam máš pořádného kusance Radu., ale měl bys mu poradit, že když leze do solárka, aby si tam příště strčil i tu hlavu

no k tý dokonalosti ti ještě chybí trenky místo toho trapného šátekups2512 wrote:Nemůžu byt dokonalý, jen skoro dokonalýRaduuza wrote:no konečněMazzy wrote:Tak teď už tam máš pořádného kusance Radu., ale měl bys mu poradit, že když leze do solárka, aby si tam příště strčil i tu hlavu

Čakal by som, že povieš, že ten šátek tam je proste navyše (a nielen ho vymeniť za trenky). Asi sa bojíš zistenia, že k dokonalosti mu možno toho chýba ešte o dosť viacRaduuza wrote: no k tý dokonalosti ti ještě chybí trenky místo toho trapného šáteku