info: tip 10 je tip na víťazstvo domácich alebo remízu

Kontá po základných skupinách!

Moderator: Czech Moderators
Hmm, tak Někdy příštěAzor wrote:Je již za tisícinu sekundy načase, abych dohonil Goergego. Tož teda sem to rubnul všechno, za kurz téměř 12, kdyby to vyšlo mám 7183 euro.Hoši, to zase budete čumět, cože jsem to chytil za kurz
![]()
...
tak když Azor kurz 12, tak já kurz 52,25Azor wrote:Hmm, tak Někdy příštěAzor wrote:Je již za tisícinu sekundy načase, abych dohonil Goergego. Tož teda sem to rubnul všechno, za kurz téměř 12, kdyby to vyšlo mám 7183 euro.Hoši, to zase budete čumět, cože jsem to chytil za kurz
![]()
...![]()
148 na postup samozrejme stačí, ale na víťazstvo v zápase nie...kopeckar wrote:The Last Mohycan - ŇOUMÍCI. 1:1 (146:148) 2:4p
Už jdu áčkaři, už jdu. Těšíte se tam nahoře na mě? A pak, že výkon 148 na postup přes Milka nestačí.
Njn, tak budeme muset hrát příště pro jistotu více. Díky za gratulaciMilko wrote:148 na postup samozrejme stačí, ale na víťazstvo v zápase nie...kopeckar wrote:The Last Mohycan - ŇOUMÍCI. 1:1 (146:148) 2:4p
Už jdu áčkaři, už jdu. Těšíte se tam nahoře na mě? A pak, že výkon 148 na postup přes Milka nestačí.![]()
Samozrejme gratulka letí
gratulujeme k postupu, příště vyhrajeme mypalo wrote:Stratovarius - FK Raduzza 3:2 (135:132)
Měl jsem z toho zápasu obavy,áčko jsem šetřil na oliwu,ale nakonec to tentokrát ještě vyšlo...
to je dost možné...Raduuza wrote:gratulujeme k postupu, příště vyhrajeme mypalo wrote:Stratovarius - FK Raduzza 3:2 (135:132)
Měl jsem z toho zápasu obavy,áčko jsem šetřil na oliwu,ale nakonec to tentokrát ještě vyšlo...
O 5 minútGeorgeTT wrote:Kedy budú kurzy na štvrťfinále?