info: V prípade, že by nejaký z tipujúcich tipoval na vlastný zápas a ten evidentne (a neočakávane) zahral v prospech svojho tipu, bude mať vážne problémy

Kontá po osemfinále!

Moderator: Czech Moderators
Veľa šťastia pri vyhrávaní tohto turnaja, budeš ho totiž potrebovaťAzor wrote:na druhém jsem si předpověděl že Perlu vyhraji (kurz 20), na tom prvním kurz víc jak 732., celkem mohu získat 75 587 euro a 2448 centů k tomu
Myslím Hipo, že bys měl Azorovi vrátit vklad za ten tiket-tak se to dělá, neHippopotamus wrote:Veľa šťastia pri vyhrávaní tohto turnaja, budeš ho totiž potrebovaťAzor wrote:na druhém jsem si předpověděl že Perlu vyhraji (kurz 20), na tom prvním kurz víc jak 732., celkem mohu získat 75 587 euro a 2448 centů k tomu![]()
Kurz 732? Azor, ale tipovať, že turnaj vyhráš ty a Kenny Juniors zároveň, to je trochu odveci, nemyslíš?
Ten kurz je díky tomu, že jsem u každého zápasu (a ostatní sázky ohledně čtvrtfinále) dal příležitost s nejvyšším kurzemHippopotamus wrote:Veľa šťastia pri vyhrávaní tohto turnaja, budeš ho totiž potrebovaťAzor wrote:na druhém jsem si předpověděl že Perlu vyhraji (kurz 20), na tom prvním kurz víc jak 732., celkem mohu získat 75 587 euro a 2448 centů k tomu![]()
Kurz 732? Azor, ale tipovať, že turnaj vyhráš ty a Kenny Juniors zároveň, to je trochu odveci, nemyslíš?
Štípněte mne někdo jestli to není senSexton wrote:Ma necekana vyhra asi znicila dost tiketu,za to se omlouvam
ŠTÍPNĚTE NĚKDO MĚ !!! To snad není ani možný tohlešutr wrote:Štípněte mne někdo jestli to není senSexton wrote:Ma necekana vyhra asi znicila dost tiketu,za to se omlouvam
Ja som hral na pocet golov a tiez mi to pokazil tento zapas...som takmer bez penazi..šutr wrote:Štípněte mne někdo jestli to není senSexton wrote:Ma necekana vyhra asi znicila dost tiketu,za to se omlouvam
Tentokrát veřejně, jdi do řitě.... kurvaMccgrady wrote:
ŠTÍPNĚTE NĚKDO MĚ !!! To snad není ani možný tohle![]()
...sice soccer totálně flákám, ale tenhle zápas jsem teda vyhrát chtěl. Vrchol co ten RANDOM někdy dokáže to vám teda povim
Kašli na ospravedlňovanie, užívaj si výhruSexton wrote:Ma necekana vyhra asi znicila dost tiketu,za to se omlouvam
ani hovno, moc dobře vím, proč dnes prohrálHippopotamus wrote:Je to jasné, Grady je jediný, kto vidí všetky vaše tipy a asi má nejakého svojho kamaráta medzi tipujúcimi (rozumej - najtučnejšia obálka = najväčší kamarát), tak ničí jeho súperov