Hippopotamus wrote:Som tu, som tu, som tu Tak čo ideme robiť?
Inak, tá moja divízia, to je trochu nuda - 10 Čechov + jedenásty prezlečený za Kazacha, 2 Rumuni + tretí prezlečený za Portugalca a už len jeden Poliak a ja, kde som sa to dostal?
Hippopotamus wrote:Po prvom týždni katastrofálnych 7 bodov, na vedúce duo strácam 5 bodov. Tak už len dúfať, že chyby napravím a tí predo mnou aj čosi stratia...
Nebreč, až skončíš s těmi nákupy a prodeji, tak nebudeš mít konkurenci. 5 bodů je hovno, po 15 kolech už budeš na čele.
Druhý týždeň už bol lepší, 12 bodov na konte a posun na 3. miesto v tabuľke. Jeden tím z vedúceho dua stále nezaváhal, takže strata ostáva na 5 bodoch, našťastie ten druhý (podľa mňa vážnejší kandidát na postup) dvakrát prehral a už je bod za mnou. Na druhom mieste prebýva Oliwka s jednobodovým náskokom.
Tímová nálada by sa mala po pondelkovej lige konečne dostať na stovku, dúfam teda, že to už pôjde. Líder divízie má 3 ťažké zápasy pred sebou, len škoda, že Oliwka už začal s menším výpredajom, takže ťažko mu bude vonku konkurovať a ešte pi debilnom rozhodcovi, ale ja mu verím
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Nuda na trhu je zpestrena zaskokem u Kubajdiho rezniku. Tak jsem zvedavej zda se je i na druhej pokus povede dotahnout mezi elitu Po dvou tydnech na dohled postupove pozice a nebyt ztraty v prvnim kole(nejprve byla povazovana za necekany zisk) kdy to Razor vypoustel jeste vlazne a + 4 nestacilo mohlo to byt jeste lepsi. Pristi tyden by to chtelo jako povzbuzeni do dalsich boju aspon 10 bodu a vyhrat Minci Nemoznost vyblokovat poradne nedelni program ligove boje kazdopadne znacne komplikuje
Po pokazenom začiatku prišlo 12 výhier v rade a priebežné 1. miesto Pred druhým náskok 2 body, pred tretím 6 bodov. Škoda akurát dnešku, keď som dúfal, že druhý zakopne, na výhru mu ale napokon stačil aj rovnaký výkon aký zahral súper
Budúci týždeň si na úvod kopnem s Oliwom, dosť dôležitý zápas bude vo štvrtok proti druhému, v ktorom by som rád odčinil zaváhanie zo začiatku sezóny...
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)