Divize B

Moderator: Czech Moderators

acskncl
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize B

Post by acskncl »

I druha zastupna mise byla uspesna a Kubajdiho reznici se podruhe podivaji mezi 16 nejlepsich tymu. Bohuzel na zapas o poharek byl nominovan neprejici rozhodci a davka stesti na tuto varku sudich byla vybrana behem Mince :mrgreen: Postup tedy bude "jen" z druheho mista a dost mozna k poharku budou chybet ty random body z prvniho zapasu. I tak Kubajdiho reznici prepisuji dejiny a stavaji se "nejmene" agresivnim ucastnikem A divize v historii hry. Skoda ze se Florin momentalne venuje obchodu s hraci zdarma, jiste by mel velkou radost z takoveho zapasu. Kubajdi by mel pristi sezonu tym ridit sam tak mu preju hodne zdaru mezi elitou.
Na ceste do propadliste dejin.
Azor

Post by Azor »

Tak jsem zde. Sice asi jen jednu sezónu a pak půjdu dolů (anebo nahoru? :mrgreen: )
mantel

Post by mantel »

Tak se tu taky hlásím, moc často asi přispívat nebudu, nicméně až mě random v nějakém zápase pořádně seseká, tak se tu přijdu vybrečet. :lol:
Raduuza

Post by Raduuza »

mantel wrote:Tak se tu taky hlásím, moc často asi přispívat nebudu, nicméně až mě random v nějakém zápase pořádně seseká, tak se tu přijdu vybrečet. :lol:
vybrečet??? já myslela spíš zanadávat :mrgreen:
Image
mantel

Post by mantel »

Raduuza wrote:
mantel wrote:Tak se tu taky hlásím, moc často asi přispívat nebudu, nicméně až mě random v nějakém zápase pořádně seseká, tak se tu přijdu vybrečet. :lol:
Kdepak, když jde o random, tak zásadně brečím jak želva. Nadávat nepomáhá, navíc kdysi tady byli dobráci, co psali vtipy ve smyslu, že dobrého managera ani random nepřekvapí. Od té doby nenadávám, ale brečím........ Sám nad sebou, jaký jsem to mizerný manager. :mrgreen:
Raduuza

Post by Raduuza »

mantel wrote:
Raduuza wrote:
Kdepak, když jde o random, tak zásadně brečím jak želva. Nadávat nepomáhá, navíc kdysi tady byli dobráci, co psali vtipy ve smyslu, že dobrého managera ani random nepřekvapí. Od té doby nenadávám, ale brečím........ Sám nad sebou, jaký jsem to mizerný manager. :mrgreen:
a pomáhá to? :wink: :lol:
Image
mantel

Post by mantel »

No jasně, většinou se připojí někdo stejně postižený a sdílená bolest se snáší lépe.
Raduuza

Post by Raduuza »

mantel wrote:No jasně, většinou se připojí někdo stejně postižený a sdílená bolest se snáší lépe.
a já myslela, že jste chlapi a vy zatím ufňukaný slečinky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Image
Azor

Post by Azor »

Tak teda již pozítří budeme v B.3. Z Áčka k nám spadne Milko - tak aspoň někoho určitě předběhnu :mrgreen: :wink: Dále se utkám i s oliwapolem, Mošnou a hajasem. Z dalších českých manažerů jsou v B.3 Markus Všemouhoucí, Zdenouch a wlasta. Z Céčka také postupují i nesta a nesta13, PSRaVeN.
Jelikož nemáme moc silný tým, navíc postupně přichází přeměna "generací", takže vidím to tak na jednu sezónu, na záchranu by musel hodně pomoct Pan Random, na umístění v TOP 5 by mě musel pomoct v každém zápase, a kdybych čistě hypoteticky i postoupil, tak asi přejmenuji tým na FC Random :mrgreen:
Azor

Post by Azor »

Tak dle rozlosování máme třetí nejlepší tým dle hodnocení v divizi B.3. Vůbec bych se nezlobil, kdybych byl 3. i po 30. kole :mrgreen:
Azor

Post by Azor »

Baníček - ac mattt 2:2 (135-137)

Agr.:100-100 Roz.: 32

Paráda, smlouva s Panem Randomem zatím běží podle plánu :twisted:
oliwapol

Post by oliwapol »

Azor wrote:Baníček - ac mattt 2:2 (135-137)

Agr.:100-100 Roz.: 32

Paráda, smlouva s Panem Randomem zatím běží podle plánu :twisted:
o jéé už to začíná :mrgreen:
doufám,že ti smlouva do 27.března skončí
ACS Pardubice
mantel

Post by mantel »

Ze začátku ho namlsá a pak ho bude řezat hlava nehlava :twisted: . Jinak já jsem dnes Šutříkovi uloupil bodík po výkonu horším o bod. Ani radost z toho nebyla, protože měl po lepším výkonu vyhrát, takhle máme oba jen po bodu. Uvidíme, jak se podaří začátek a podle výsledků uvidím, kam zaměřím letošní sezonu svou pozornost.
Milko

Post by Milko »

Azor wrote:Tak teda již pozítří budeme v B.3. Z Áčka k nám spadne Milko - tak aspoň někoho určitě předběhnu :mrgreen: :wink:
Nesekaj frajera... :mrgreen:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
Azor

Post by Azor »

Gantoise - Baníček 0:3 (101-127)

Agr.:50-100 Roz.: 39

Tak již mám první výhru v divizi B. Kaňkou je zraběbí našeho elitního RB, který zahrál o 4b. méně (a to měl fyzičku 95) a bude k dispozici až na pátek (navíc s fyzičkou 94) Se 4-mi body jsme 6., 1-4. tým mají 6 bodů a 10.-12. bod.
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”