Tak po polovině bojů ve skupinách jsme bez bodu, což je průšvih, avšak ještě tu existuje naše šance na postup
Šlechtická Mince - 42 vítěz Draha
Moderator: Czech Moderators
Re: Šlechtická Mince 19_- vítěz MikeF -
Bohemians Jenikov - Baníček 3:2 V:135-128
Tak po polovině bojů ve skupinách jsme bez bodu, což je průšvih, avšak ještě tu existuje naše šance na postup
IKJAM Team : Wellweak 2:3 (122:132)
Pořád se držíme ve hře o postup. Zatím všechny tři zápasy co sem ve skupině odehrál skončily výsledkem 3:2 ať už pro mě nebo pro soupeře. Myslím, že diváci, kteří se přišli podívat, rozhodně nelitují
Pořád se držíme ve hře o postup. Zatím všechny tři zápasy co sem ve skupině odehrál skončily výsledkem 3:2 ať už pro mě nebo pro soupeře. Myslím, že diváci, kteří se přišli podívat, rozhodně nelitují
Wellweak
-
Libo
- Member of the Soccer Project Association
Do turnaje jsem vykrocil pravou nohou, zatim hraju bez ztraty bodiku 
8.skupina
3.kolo
FC Trabant : FCB Mikef 1 : 2 ( 130 : 139 ) polčas 0:2
Proti obhajcovi trofeje sme nemali ani najmenšiu šancu .
3.kolo
FC Trabant : FCB Mikef 1 : 2 ( 130 : 139 ) polčas 0:2
Proti obhajcovi trofeje sme nemali ani najmenšiu šancu .
Dajo
FK Laugaricio
FK Laugaricio
-
pupajdi13
Tak našeho turnaje už se učastní pouze 31 manažerů.
user_ban.php Pátek 11 Únor 2011 (16:59 CET) User 'Pastevec' (Masajové) cannot login anymore now [Reason : Abusive game-behaviour].
Každý den se člověk v téhle funkci něčemu diví , tým založený ve stejném měsíci jako ten můj roku 2007 se po 4 letech hraní dopustí něčeho takového
user_ban.php Pátek 11 Únor 2011 (16:59 CET) User 'Pastevec' (Masajové) cannot login anymore now [Reason : Abusive game-behaviour].
Každý den se člověk v téhle funkci něčemu diví , tým založený ve stejném měsíci jako ten můj roku 2007 se po 4 letech hraní dopustí něčeho takového
-
pupajdi13
tohle asi nebude hráč za 9 mega : http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1geo75 wrote:co provedl?
podotýkám,že já jsem nebanoval , pouze mě to u tohoto manažera překvapilo a jelikož je pravidelným učastníkem Mince , tak jsem to tu otiskl.
Los Ojos Unicos : Wellweak 1:0 (136:132)
Dneska by se hodil bod, ale soupeř byl lepší a oplatil nám porážku z prvního zápasu. Boj o postup je stále otevřený, ale musím překvapit v pondělí proti Libo Teamu a to zatím nevidím moc reálně.
Dneska by se hodil bod, ale soupeř byl lepší a oplatil nám porážku z prvního zápasu. Boj o postup je stále otevřený, ale musím překvapit v pondělí proti Libo Teamu a to zatím nevidím moc reálně.
Wellweak
-
PaToM
No čo ja viem... nevyzerá byť dotrénovaný a má aj peknú agresivitu, je mladý, centrálny post... podľa mňa 9 M nie je až tak prestrelená suma...pupajdi13 wrote:tohle asi nebude hráč za 9 mega : http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
podotýkám,že já jsem nebanoval , pouze mě to u tohoto manažera překvapilo a jelikož je pravidelným učastníkem Mince , tak jsem to tu otiskl.
FC Hostage
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
_________
Slovak League (Slovenská Liga)
(\__/)
(O.o )
(> < ) <-- This is Bunny, The Great Emperor.
Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
-
frankie_doparoma
9 je hodne prestreleny, 9 ma cenu central dorostenec s agresi do 9 a souctem hlavnich + skryty tak 285 aspon 
pro srovnani, hlavni a skryty : 90.96.89 (275) + jeden ostatni skill spatne vytrenovanej na 72, agrese 1 a stal me 5M a to jsem rozhodne nepovazoval za nakej super vyhodnej kauf pro me
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
pro srovnani, hlavni a skryty : 90.96.89 (275) + jeden ostatni skill spatne vytrenovanej na 72, agrese 1 a stal me 5M a to jsem rozhodne nepovazoval za nakej super vyhodnej kauf pro me
http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
lepší ségra v bordelu, než brácha ve slávyji
-
H.Crespo(FC.Inter.Milano)
Přestože mám tento tým ve skupině Šlechtické mince, musím opravdu oznámit, že ta cena za CF je minimálně 4,5x násobně navýšená...sakra, jak takový zkušený manažer může provádět takové hlouposti 
Hernán Crespo - FC Inter Milano
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
S44-2.-A division
S43-1.-A division
S42-1.-A division
S41-1.-A division - 1.-SP cup
S40-1.-A division
S39-1.-B2 - 1.-SP cup
S38-1.-C4 - 1.-SP cup
S37-1.-D12 - 1.-SP cup
S36-1.-E35 - 1.-SP cup
S25 - 1. - SP cup
S24 - 1. - A
-
Hippopotamus
Ten chlapec nemá (podľa mňa) cenu viac ako milión. Nehovoriac o tom, že manažér okrem tohto 9M predaja ešte urobil podobný nákup za 8M, veľmi zaujímavá stratégia... 
...new beginning...
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
FK Mlada Boleslav - Baníček 0:1 V:126-131 ČK:1-0
Nu výborně, tak první výhru bysme měli za sebou, a teď hlavně ve 22h porazit Foxira
Nu výborně, tak první výhru bysme měli za sebou, a teď hlavně ve 22h porazit Foxira
Wellweak : Libo Team 0:7 (82:141)
Včera sem vymýšlel jak rozvrhnout síly na tento týden a nějak mě vyšlo, že budu muset vypustit minci. Samozřejmě to byla blbost
, jak sem ale zjistil až dnes a to už bylo pozdě. Na výkon soupeře bych sice nestačil, ale aspoň bych nedostal takový příděl 
Včera sem vymýšlel jak rozvrhnout síly na tento týden a nějak mě vyšlo, že budu muset vypustit minci. Samozřejmě to byla blbost
Wellweak
Baníček - Bohemians 1905 1:1 V:123-125Azor wrote:FK Mlada Boleslav - Baníček 0:1 V:126-131 ČK:1-0
Tak jsme ukopali remízu, avšak ta nám moc nepomohla. Před 6.kolem ztrácíme 2 body na 2.místo a hrajeme s Pavlem. tak snad to vyhrajem a Foxir taky vyhraje, ale nejlepe jen o gol...