Ked chces vedet kolko zanho dostanes tak chod do PRESTUPY a tam ze ZA KOLIK HO STRELIT a tam sa spytaj...to sem nepatri....majkl20 wrote:Tak u me roste docela dobry hrac
CM, 18 let agresivita 0% !!! , hlavni vlastnosti 96%,93% , skryta 89%,
ostatni nevytrenovane.
SPMT estimated rating 75-97%
Ted uvazuju, jestli ho prodat ted, nebo az po vytrenovani,co myslite?
Odhadem , mohl bych ted dostat treba 5M?
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Hvezda?
Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
-
- Team President
-
ee musiš mat SPFA a na zaèiatku new sezónyRobertinho wrote:tak mám taky jeden dotázek...vím, že zmìnit název týmu lze, když mám SPFA, ale zajímalo by mì, jestli to nìjak jde i bez nìj
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP
. 3 dlhé roky bez SP
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!!
Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!

. 3 dlhé roky bez SP

-
Nie nie bez neho to nejde...aj ja som si chcel premenovat a aj Sjarelovi som pisal ale to zmysel nema...on jediny by ti vedel zmenit nazov ale to by ta musel asi velmi velmi dobre poznat...takze jedine ked maas SPFA aj to iba nejake 2 dni na zaciatku sezonyRobertinho wrote:tak mám taky jeden dotázek...vím, že zmìnit název týmu lze, když mám SPFA, ale zajímalo by mì, jestli to nìjak jde i bez nìj
Ivo08 - LSG Nové Zámky

-
- Team President
jj vim v prvnich dvou dnech...tak to musim naverbovat na SP ještì co nejvic lidi...sice bych si to asi stejne mohl zmenit az prespristi sezonu, ale aspon tak, ted uz se mi tam ty lidi asi zapoèítat nestihnouPaul-X wrote:ee musiš mat SPFA a na zaèiatku new sezónyRobertinho wrote:tak mám taky jeden dotázek...vím, že zmìnit název týmu lze, když mám SPFA, ale zajímalo by mì, jestli to nìjak jde i bez nìj

-
a preèo si chceš zmenit názov ?Robertinho wrote:jj vim v prvnich dvou dnech...tak to musim naverbovat na SP ještì co nejvic lidi...sice bych si to asi stejne mohl zmenit az prespristi sezonu, ale aspon tak, ted uz se mi tam ty lidi asi zapoèítat nestihnouPaul-X wrote:ee musiš mat SPFA a na zaèiatku new sezónyRobertinho wrote:tak mám taky jeden dotázek...vím, že zmìnit název týmu lze, když mám SPFA, ale zajímalo by mì, jestli to nìjak jde i bez nìj
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 dlhé roky bez SP

. 3 dlhé roky bez SP

-
- Team President
jeste si tim ale nejsem uplne jistej...jinak bych si ho chtel zmenit na nazev meho materskeho klubu, at je videt odkud pochazimPaul-X wrote:a preèo si chceš zmenit názov ?Robertinho wrote:jj vim v prvnich dvou dnech...tak to musim naverbovat na SP ještì co nejvic lidi...sice bych si to asi stejne mohl zmenit az prespristi sezonu, ale aspon tak, ted uz se mi tam ty lidi asi zapoèítat nestihnouPaul-X wrote: ee musiš mat SPFA a na zaèiatku new sezóny

EDIT: tak jsem se koukal jestli už neni zalozen a musim rict, ze jsem zklaman, bohuzel je...ale tak co, zmenim to SK na SC nebo FC a bude to
-
ale musis mat SPFARobertinho wrote:jeste si tim ale nejsem uplne jistej...jinak bych si ho chtel zmenit na nazev meho materskeho klubu, at je videt odkud pochazimPaul-X wrote:a preèo si chceš zmenit názov ?Robertinho wrote: jj vim v prvnich dvou dnech...tak to musim naverbovat na SP ještì co nejvic lidi...sice bych si to asi stejne mohl zmenit az prespristi sezonu, ale aspon tak, ted uz se mi tam ty lidi asi zapoèítat nestihnou
EDIT: tak jsem se koukal jestli už neni zalozen a musim rict, ze jsem zklaman, bohuzel je...ale tak co, zmenim to SK na SC nebo FC a bude to
Ivo08 - LSG Nové Zámky

-
- Team President
však jo a k tomu mi dopomùže to, že na SP naverbuju pár lidíIvo08-LSG wrote:ale musis mat SPFARobertinho wrote:jeste si tim ale nejsem uplne jistej...jinak bych si ho chtel zmenit na nazev meho materskeho klubu, at je videt odkud pochazimPaul-X wrote:
a preèo si chceš zmenit názov ?

-
no hej taktiez som s tym ratal ale nejaky 5 kamosi sa prihlasili cez moj link a nezaratalo mi ichRobertinho wrote:však jo a k tomu mi dopomùže to, že na SP naverbuju pár lidíIvo08-LSG wrote:ale musis mat SPFARobertinho wrote: jeste si tim ale nejsem uplne jistej...jinak bych si ho chtel zmenit na nazev meho materskeho klubu, at je videt odkud pochazim

Ivo08 - LSG Nové Zámky

no jo jenomže teï hodnì rychle spadnu a nemám žádné hráèe všichni nemaj fyzièku peníze taky nemám už sem se pouèil z chyb a chtìl bych zaèít znovu a nechci mít dva týmy to je na houby a hlavnì se to nesmíPatt wrote:si v Fku ne???tak proc?shadow09 wrote:nemohl bys mi smazat tým já si chci založit nový prosim tenhle sem zkazilFoxir wrote:Prosim manazery, kteri SP jiz slusne rozumi a byli by ochotni pomahat novackum, aby postli do toho topicu nebo mi napsali do posty (ICQ ci dalsi kontakt vitan).
Nekterym vykukum zduraznuji, ze jde o ochotu pomahat, ne 'vydelat' na jejich nevedomosti. To by bylo prisne trestano, popr. i smazanim tymu.
Diky.
A vydrželi mìsíc hrát?Ivo08-LSG wrote:no hej taktiez som s tym ratal ale nejaky 5 kamosi sa prihlasili cez moj link a nezaratalo mi ichRobertinho wrote:však jo a k tomu mi dopomùže to, že na SP naverbuju pár lidíIvo08-LSG wrote: ale musis mat SPFA![]()
Lermik - Spartièka
20. sezona D.18
Spartièka cup VII
http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
20. sezona D.18
Spartièka cup VII

http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=102759
-
já to neøeším, zkušenost prostì leze pomalu sama, obèas se na to kouknu...Tom9k wrote:Mam dotaz asi spíš ke zkušenìjším manažerùm: Jak u vás probíhá skillování zkušeností? Jak se postaráte, aby vaši hráèi z Á-týmu, co nejdøíve posbírali 100 procent zkušeností, ale pøitom nebyli neustále vyèerpaný? Dík
pohár
kdo postupuje v PØ poháru když je skore stejné?