Najprv to aj mňa prekvapilo. Ale je to ešte len nultý ročník, potrebujeme sa od niečoho odpichnúť a detaily doladíme pred budúcim ročníkom.
Podľa mňa to aj takto má svoju logiku. Z každej skupiny tak postúpia len tie najlepšie tímy. Zdá sa mi to spravodlivejšie, keď o postupujúcich do štvrťfinále rozhodne 6 zápasov a nie len 2 v osemfinále. Pripúšťam, že tá kvalita môže byť v niektorých skupinách nižšia v iných vyššia. Nemali sme zatiaľ k dispozícii lepšie kritérium na nasadenie do skupín, ako bola početnosť krajín a počet bodov manažéra na SP (zvyšok sme doplnili tímami, ktoré sa kvalifikovali z CZ, SK, BE a NL). Pred nasledujúcim ročníkom by sme už mohli mať koeficienty krajín i koeficienty jednotlivých tímov, takže ten systém by už mal byť o niečo spravodlivejší.
Lenže v ČSL aj SPo fungujeme s 2 postupujúcimi zo skupiny a všetci sú s tým spokojní, takže je možné, že sa to zmení a budú postupovať 2 tímy. Ale pravdepodobne až od budúceho ročníka. Ešte sa na tom dohodneme.
Samozrejme, všetky pripomienky a návrhy berieme. Budeme sa snažiť meniť súťaž tak, aby to vyhovovalo najmä súťažiacim tímom.

Ten návrh s 3 postupujúcimi sa mi páči. Posuniem ho šimimu. Bolo by síce treba zmeniť termínovku, ale pre mňa by to problém nebol. Ja by som bol za.
Šimi mi už poslal odpoveď na predchádzajúcu otázku - play-off sa bude žrebovať. Bude to tak asi najlepšie, aby nás niekto neobvinil z toho, že sme si pavúka prispôsobili ako sme chceli, keďže niektorí postupujúci sú už známi.