pai citeste si ai sa vezi ca am dreptate.......de fapt sjarel are dreptate.eu doar am preluat si tradus in romaneste ceea ce mi-a zis el.de aceea nu am dat un raspuns imediat...pentru ca am asteptat sa vb cu el sa il intreb ca sa nu spun prostii.Ka$mIR wrote:eu pot sati aduc exemple... dar mai bine nu are rost!!oricum parca tot cu tine m-am contrazis cu numai stiu ce.. dar !!!!!! lasa! fie ca u ! ti-ai dat u seama singur si de lucru ala poate o sati dai seama ca si akuma este si cum spun eu.. despre ce ai spus u nu zic ca nu e adevarat nici macar nu am citit ce ai zis u si nici deaia nu vreau sa te contrazic .. eu zic sa nu ne contrazicem pe lucruri deastea fiecare manager reflecta prin echipa lui .. nu?
asa ca bafta! :**
HIDDEN SKILL
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
pai influenteaza nota categoric dar nu in mod direct ci indirect prin prisma calitatii globale.la nota scoasa de jucator formula este ceva in care intra global rating+moral jucator+contitia jucator+agresivitate+ordin individual.bunicutzu wrote:da, dar din cate stiu si calitatea globala influenteaza nota ...nu-i asa? ori diferenta intre un hidden skill de 70 si unu de 100 e de vreo 2 puncte de calitate globala, sa nu-mi spuneti ca alea nu influenteaza nota ...
deci afirmatia:
este complet eronata.calitatea ascunsa nu influenteaza in mod direct nota ci cresterea jucatorului.ca un jucator cu global rating mai mare e posibil sa scoata nota mai mare e si asta adevarat.....dar hidden skill influenteaza cresterea jucatorului direct si nota indirect.DECI INCA O DATA CALITATE ASCUNSA NU INFLUENTEAZA CRESTEREA JUCATORILOR! INFLUENTZEAZA DOAR NOTA PE CARE O SCOATE UN JUCATOR.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
daca 2 jucatori au toate calitatile egale inclusiv caltatea globala atunci au aceeasi calitate ascunsaKa$mIR wrote:DE EXEMPLU 2 JUCATORI AU TOATE CALITATILE EGALE INCLUSIV CALITATEA GLOBALA, CEL CARE VA AVEA CALITATEA ASCUNSA MAI MARE,ACELA VA SCOATE O NOTA MAI BUNA, DECI VA FI MAI BUN DECAT CELALAT

FOREVER UNITED
-
nu am spus si nu spun asta.hidden skill poate fi aflat doar cand jucatorul este complet antrenat.pana atunci este variabil in functie de gradul de antrenament al jucatorului.am spus ca daca hidden skill e mare sansa ca jucatorul sa atinga un global rating mare este mai mare decat daca hidden skill e mica.la fel cum un jucator cu calitati de baza mari poate ajunge un jucator mai bun decat unul cu calitati de baza mici.Ka$mIR wrote:unicool u vrei sa spui ca daca eu am un jucator cre are hidden skil 99 sigur va ajunge un jucator bun!!! cu sigurantza te inseli!
-
bine domnule.. bine!!!
u ai vrut sa spui multe!!
u stii mai multe ca mine.. u le stii pe toate!
mie numi place sa ma contrazic cu cineva... eu sunt stapan pe afirmatiile mele, poate si tu la fel! asa ca nu are rost sa ne contrazicem... fiecare face ce vrea...
Iar de informatiile pe care le detiine isi conduce echipa!
, iar echipa reflecta cunostiintele sale si cat de bun este el manager!
Esti de acord cu mine/??
Daca mai ai ceva de adaugat spune.. eu nu o sa mai adaug nimica legat de hiiden skill, vad ca tie iti c-am place sa te contrazici!

Iar de informatiile pe care le detiine isi conduce echipa!

Esti de acord cu mine/??
Daca mai ai ceva de adaugat spune.. eu nu o sa mai adaug nimica legat de hiiden skill, vad ca tie iti c-am place sa te contrazici!
nu cred ca ma insel si din ce am observat hidden skill depinde si de morala jucatorului
de ex daca faci calculele pt hidden skill -u unui jucator care e in piata de transferari ( si normal are moral mic) este mai mare decat dupa ce il cumperi si (morala ii ajunge 100%)
eu am observat la un jucator care pe piata avea morala 30% si hidden skill cam 90 si dupa ce l-am cumaparat cu morala 100 imi arata hidden skill 75 ( si asta a durat 2 zile - nu cred ca a avut timp sa se antrenze asa de mult pt o asa schimbare in hidden skill)
inseamana ca cand facem calculele pt hidden skill-u unui jucator pe care vrem sa-l cumparam sa-l calculam cu morala 100% ca sa stim adevarul?????
de ex daca faci calculele pt hidden skill -u unui jucator care e in piata de transferari ( si normal are moral mic) este mai mare decat dupa ce il cumperi si (morala ii ajunge 100%)
eu am observat la un jucator care pe piata avea morala 30% si hidden skill cam 90 si dupa ce l-am cumaparat cu morala 100 imi arata hidden skill 75 ( si asta a durat 2 zile - nu cred ca a avut timp sa se antrenze asa de mult pt o asa schimbare in hidden skill)
inseamana ca cand facem calculele pt hidden skill-u unui jucator pe care vrem sa-l cumparam sa-l calculam cu morala 100% ca sa stim adevarul?????
-
ka$mire de ce esti tot tu gigi contra?din momentul in care iti spun ca am vorbit cu sjarel si mi-a confirmat ce am spus mai sus de ce o tii pe a ta?sau poate le stii mai bine decat insusi creatorul jocului?o fi cum zici tu ka$mire.e drept ca ce stie fiecare se reflecta in echipa pe care o are si locul ocupat.dar sunt unii care sunt in E si se lupta sa ajunga in D singuri FARA a fi AJUTATI de altii asa cum e cazul unor manageri din C.daca te tine si vrei sa vezi ca te vei face de ras cu afirmatia ta pune pe global sa vezi cum sta treaba.Ka$mIR wrote:bine domnule.. bine!!!u ai vrut sa spui multe!!
u stii mai multe ca mine.. u le stii pe toate!
mie numi place sa ma contrazic cu cineva... eu sunt stapan pe afirmatiile mele, poate si tu la fel! asa ca nu are rost sa ne contrazicem... fiecare face ce vrea...
Iar de informatiile pe care le detiine isi conduce echipa!, iar echipa reflecta cunostiintele sale si cat de bun este el manager!
Esti de acord cu mine/??
pai oricum l-ai calcula nu il poti sti exact pana cand jucatorul nu e antrenat complet.in momentul in care e antrenat complet atunci afli hidden skill exact.pana atunci sunt doar estimari ale SPMT.inseamana ca cand facem calculele pt hidden skill-u unui jucator pe care vrem sa-l cumparam sa-l calculam cu morala 100% ca sa stim adevarul?????
P.S:vezi ca ma cam iei peste picior si nu imi place asta.la mine sa stii ca nu merg subtilitatile.

-
bine domnule.. vad ca tu te ataci.. oricum mie nu imi mai place sa ma cert pe forum..
si asa a reusit unu sa-mi faca tot forumul contra mea.. asa ca nu cred ca are rost sa mai intru in contradictii si cu tine si cu altii....
Si un lucru care m-a deranjat foarte tare! Ce vrei sa spui ca eu am trisat??
Hmm.. imi pare rau daca crezi asa ceva despre mine, cred ca ar trebui sa iti reformulezi afirmatia in legatura cu mine, te rog frumos sa nu ma mai jignesti cu lucruri subtile cum spuneai si tu!
Ps: Eu nu vroiam sa ajung la nimica cand spuneam fiecare reflecta echipa pe care o conduce!... vad ca tu dai dovada de invidie sau nu stiu cum pot so numesc.. iti zic eu.. stai linistit ca nu ai aveai cum sa ma ajungi din urma asa repede pentru ca tu te-ai apucat mult in urma mea de soccerproject, si inca ceva cred ca ar trebui sa ai umpic de respect la fel cum am si eu... cine este mai mult in sp eu ii acord un oarecare respect...(in legatura cu modul de conducere a echipei adik iau ideei de la ei.. multe lucruri pe care sunt sigur ca le poti intelege si tu .. dar nu vrei ... pentru ca esti un tip foarte orgolios) .
Eu atat am avut de spus! Si te rog pentru ca esti moderator pe forumul romanesc sa incerci si tu din rasputeri sa nu ajungem la un conflict, pentru ca eu sunt un tip labil, adica cand am nervi din viata de zii cu zii ma rasfrang si pe aici si din cate am observat nu e bine... Deci te rog sa incheiem subiectul asta
Hai te poopik.. si multa bafta!! Sper sa nu fii suparat pe mine.. pentru ca eu iti marturisesc din toata inima ca nu sunt deloc suparat pe tine!!!!!! Bafta si numai bine!!

Si un lucru care m-a deranjat foarte tare! Ce vrei sa spui ca eu am trisat??

Ps: Eu nu vroiam sa ajung la nimica cand spuneam fiecare reflecta echipa pe care o conduce!... vad ca tu dai dovada de invidie sau nu stiu cum pot so numesc.. iti zic eu.. stai linistit ca nu ai aveai cum sa ma ajungi din urma asa repede pentru ca tu te-ai apucat mult in urma mea de soccerproject, si inca ceva cred ca ar trebui sa ai umpic de respect la fel cum am si eu... cine este mai mult in sp eu ii acord un oarecare respect...(in legatura cu modul de conducere a echipei adik iau ideei de la ei.. multe lucruri pe care sunt sigur ca le poti intelege si tu .. dar nu vrei ... pentru ca esti un tip foarte orgolios) .
Eu atat am avut de spus! Si te rog pentru ca esti moderator pe forumul romanesc sa incerci si tu din rasputeri sa nu ajungem la un conflict, pentru ca eu sunt un tip labil, adica cand am nervi din viata de zii cu zii ma rasfrang si pe aici si din cate am observat nu e bine... Deci te rog sa incheiem subiectul asta

Hai te poopik.. si multa bafta!! Sper sa nu fii suparat pe mine.. pentru ca eu iti marturisesc din toata inima ca nu sunt deloc suparat pe tine!!!!!! Bafta si numai bine!!
-
nu sunt suparat si nici nu am zis ca ai trisat.fiecare intelege ce vrea din afirmatia mea....dar de unde pana unde a fi ajutat= a trisa?asta am spus.....ca unii manageri au fost ajutati.nu sunt invidios pe nimeni....deci implicit nici pe tine.sunt foarte orgolios si asa mi-am dat sama ca e foarte bine.ma mai uit si eu pe la alte echipe dar cred ca nu prea mai am ce sa mai invat in SP.
-
ok :* ma bucur ca nu esti suparat pe mine! uite ca sa mai facem un un offtopic mai zicunicool wrote:nu sunt suparat si nici nu am zis ca ai trisat.fiecare intelege ce vrea din afirmatia mea....dar de unde pana unde a fi ajutat= a trisa?asta am spus.....ca unii manageri au fost ajutati.nu sunt invidios pe nimeni....deci implicit nici pe tine.sunt foarte orgolios si asa mi-am dat sama ca e foarte bine.ma mai uit si eu pe la alte echipe dar cred ca nu prea mai am ce sa mai invat in SP.

-
din cate vad eu e totul ok la mine.stiu ca au fost ceva probleme cu situl de dimineata dar acum totul pare in regula.Ka$mIR wrote:ok :* ma bucur ca nu esti suparat pe mine! uite ca sa mai facem un un offtopic mai zicunicool wrote:nu sunt suparat si nici nu am zis ca ai trisat.fiecare intelege ce vrea din afirmatia mea....dar de unde pana unde a fi ajutat= a trisa?asta am spus.....ca unii manageri au fost ajutati.nu sunt invidios pe nimeni....deci implicit nici pe tine.sunt foarte orgolios si asa mi-am dat sama ca e foarte bine.ma mai uit si eu pe la alte echipe dar cred ca nu prea mai am ce sa mai invat in SP.) la tine nu este un bug lagat de moralul juctorilor?? :
-
mda.si la toti e la fel.la mine e normal.au moral 100% sau mai putin,dar nu sunt ca la tine.la ai tai toti au 89% aia antrenati.Ka$mIR wrote:uitate si tu pe jucatorii mei sa vezi ca cei care ar trebuii sa aiba moralu 100 au 89!