puzzle wrote:
Přesně tak.. počkejte až se probiju pralesem.. tak budu všechny prohánět v A-divizi a taky v poháru..
Vyhrál někdy někdo pohár i A-ligu zárovno v jednu sezonu? Doufám, že budu první
Tak to Tě musím zklamat. Určitě to dokázal jeden z Izraelců, kteří několik sezón ovládali Áčko. Buď to byli The Skunks, nebo ten druhý Maccabi Natanya? (či tak nějak). Tyhle věci vím jen mlhavě, přece jen jsem se o to tehdy moc nezajímal, ale jeden z nich to určitě dokázal - a Skunci (a Maccabi možná taky) - pokud vím, tak ještě existují (či nedávno existovali)...
Pár sezón tú stránku už aktualizujem a opravoval som aj nejaké gramatické či štylistické chyby. Ale vytvoril ju samozrejme niekto iný, takže veľké zásluhy si na nej nerobím.
puzzle wrote:
Přesně tak.. počkejte až se probiju pralesem.. tak budu všechny prohánět v A-divizi a taky v poháru..
Vyhrál někdy někdo pohár i A-ligu zárovno v jednu sezonu? Doufám, že budu první
Tak to Tě musím zklamat. Určitě to dokázal jeden z Izraelců, kteří několik sezón ovládali Áčko. Buď to byli The Skunks, nebo ten druhý Maccabi Natanya? (či tak nějak). Tyhle věci vím jen mlhavě, přece jen jsem se o to tehdy moc nezajímal, ale jeden z nich to určitě dokázal - a Skunci (a Maccabi možná taky) - pokud vím, tak ještě existují (či nedávno existovali)...
tak si udělám menší souhrn první poloviny sezóny v áčku
umístění: 6. místo = rozhodně nadplán...čekal jsem, že se budu plácat okolo 10.
body: 29 = rozhodně nadplán 8 bodů na záchranu je fajn
celkově liga: prohrál jsem 4x a to s týmy na 1.-4. místě čili žádná ostuda...2 remízy - 5. tým tabulky Tatran Stresovice a potom remíza u Mošny...s tímhle jsem spokojen
pohár: jsme stále v osudí, což jsme taky chtěli - v sobotu nás čeká první těžký zápas,snad ho zvládneme
turnaje: podařilo se vyhrát turnaj pro 32 manažerů s vlezným 150K, což je rozhodně potěšující, v dalším turnaji se stejnými propozicemi se budeme bít o titul zítra...jsme ve finále Mince a další turnaje jsou taktéž slušně rozjeté = maximální spokojenost
posily: CF Petr Boček za 7M a CM Daniël Van De Ven za 565K...ještě by to chtělo LM s výkonem aspon 73 a RF nejlépe 74 peníze by na to být měly, teď už je jenom sehnat
Celkově: spokojenost
PapaBoubaDiop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi
Přidám zhodnocení mých 15 ligových kol:
Po skončení minulé ligové sezóny jsem měl v plánu ligu úplně vypustit a pokusit se získat SP Pohár – tomu jsem uzpůsobil i přestupovou strategii a ligu jsem začínal s teamspiritem pod 60%. Soutěž se rozeběhla a já jsem zjistil, že záchrana by nemusela být nereálná (před startem sezóny začaly rozprodávat tři týmy, v jejím průběhu se přidal Míla a Pattrick).
S výsledky v lize jsem celkem spokojen, trochu mrzí akorát dvě domácí prohry (s Dawronem a Jeremym) zapříčiněné úzkým kádrem.
Držím v současnosti 10. místo, stejný počet bodů má Andrew. Předpokládám, že právě mezi námi se rozhodne, kdo bude šestý sestupující.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
no tak já sem po 15 kolech nadmíru spokojenej - před začátkem soutěže sem myslel, že se budu plácat v sestupových vodách a v klidu sestoupím (a zkusím místo toho zabojovat v SP poháru), ale nakonec přestavba pěti týmů napomohla k rozhodnutí zkusit se o záchranu poprat. porazil sem posledních sedm týmů, se zbytkem sem prohrál nebo remizoval - i z toho je patrné, že tým už na A asi nemá. los do odvetné části není nic moc, ale porvu se o toho posledního černého petra s resim a andrewem. když koukám na los, tak stěžejní asi budou domácí zápasy s papou, dawronem a mošnou - tam to bude chtít minimálně bodovat.
TOP4 je asi podle očekávání - žádné veletoče se tam asi čekat nedají.
příjemné je, kolik kvalitních českých týmů zůstalo pořád v SP poháru - vypadá to, že by mohl být opět po roce český triumf - jen to nezakřiknout .
My se rovněž připojujeme k všeobecné spokojenosti po půlce sezóny.
2 remízy jsme zahráli po lepších výkonech, jednou jsme byli horší. Jednoznačně nás přehráli pouze Widlaks a Strakapůd. Fresh jsme doma sice porazili, ale jinak nás tento soupeř soustavně trápí v turnajích.
Do druhé půlky sezóny si dáváme za cíl poskočit na 3. příčku - to by byl fantastický úspěch. Hrajeme 8x doma a čtvrteční termíny by nás i v případě pokračující účasti v Poháru neměli nijak zvlášť znevýhodňovat, takže není důvod se bát!
Čtvrtý ligový týden byl sice o kolo kratší, než ostatní, rozhodně však nebyl chudý na zajímavé dění v Adivizi, zejména na čele tabulky.
13.kolo:
Fresh - Sokol Čejč 3:2 (150:146)
Na hřišti silného Freshe vlétli do utkání svěžeji Sokolové. Radek Kaspřák si počínal jako pohádkový princ, probil si cestu houštinou těl, přihrál svému šikmookému spoluhráči Nyo Tat Loi a ten pobláznil malou skupinku hostujících fans. Domácí dokázali do poločasu vyrovnat, ale víc jim hosté nedovolili. V druhé půli tlak domácích narůstal a v obraně Čejčských se vyskytla dvě okénka, kterých využil Dalimir Psotny. Čejčští dokázali ještě snížit, ale na víc jim již síly nezbyly.
FC Kolíkov - FC JEREMY 1:1 (146:145)
Jeremy si přijel do Kolíkova pro bod a ten si také odváží. Zápas nenabídl mnoho zajímavého. K vidění bylo více žlutých karet (16), než střeleckých šancí.
Viastore - FC Strakapůd 2:1 (150:144)
Strakapůdi zřejmě šetřili Áčko na zápas s Widláky, čehož zkušený dravec resi využil a bez milosti je rozsápal. Přitom Ptáci nezačali špatně a dokonce se ujali vedení, jenže málo platné zkušení domácí borci dokázali skulinek v obraně soupeře (Strakapůdi celý zápas útočili v 7 lidech s třemi útočníky a čtyřmi ofenzivními záložníky) nemilosrdně využít.
FCB Mikef - Tatran Stresovice 1:0 (149:147)
V Ostravě se střetly týmy s odlišnými přístupy. Zatímco domácí útočili v pěti lidech, hosté nastoupili s pětičlennou obranou a cílem neinkasovat a hrozit z brejků. Úspěšnější nakonec byla snaha domácích, kteří přece jen dokázali v poslední 20minutovce obranu soupeře dobýt a ponechali 3 body doma.
FC Widlaks - u utd 6:0 (149:61)
Zatímco někteří zahrají na pokraji svých sil 149, jiní to dají i když šetří své hvězdy na klíčový zápas. Hattrick zaznamenal portugalský matador v dresu FC Widlaks José Rosa Casquilha.
Valcíři Chomutov C.F. - Djerba 6:1 (128:66)
Valcíři si s Djerbou poradili bez problémů. Piotr 'Peťa' Juszczyk dal divákům důvod vhodit na hřiště čepice a kloubouky, když si připsal tři brankové zářezy.
PC Bonner - Totemo Baka 1:4 (105:132)
Domácí i se značně rozloženou morálkou drželi dlouho s favoritem vyrovnané skóre. Pak však vzal vše do svých rukou, nebo spíše nohou Vladimír Doležal a hattrickem zvýšil na 1:4, to bylo pro vývoj utkání velmi důležité, protože hosté šli chvíli po hodině hry do desíti a posléze i do devíti. Kdyby byli domácí blíže na dostřel, snad by se ještě pokusili zápas zvrátit, ale takhle již k obratu morální síly nenašli.
FCB Shucadlo - SK Slavia Prague 4:1 (57:40)
Slávisté přijeli do Ostravy silně demoralizovaní, a tak si Šukadla, která bývají letos spíše bita, mohla s chutí zastřílet.
Sumarizace u mě za půl sezony je jednoduchá..... od začátku jsem byl rozhodnutý vypustit, když jsem viděl kolik nás je, tak jsem si řekl že to zkusím, ale po zápase s Resim, kdy jsem nasadil zbytek schopných hráčů a dostal příděl jsem viděl, že je to nereálné
Horší je, že nemám aktuálně vůbec čas na nákupy, a tak se tomu nedá říkat přestavba, ale výprodej
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! )