Divize B

Moderator: Czech Moderators

mantel
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize B

Post by mantel »

Na poslední kolo se těším, bude to asi hodně těsné. Tuhle sezonu se dalo hrát vyrovnaně s každým, jen první tým tabulky byl někde jinde :-) Ale největším soupeřem mi byl stejně random, ten mně letos tak seřezal, že jsem to za dobu učinkování na SP nezažil ( a doufám, že už ani nezažiju) Ve čtvrtek držím palce Palovi, postup by si určitě zasloužil, je to skvělý manager a ještě lepší člověk.
palo

Post by palo »

mantel wrote:Na poslední kolo se těším, bude to asi hodně těsné. Tuhle sezonu se dalo hrát vyrovnaně s každým, jen první tým tabulky byl někde jinde :-) Ale největším soupeřem mi byl stejně random, ten mně letos tak seřezal, že jsem to za dobu učinkování na SP nezažil ( a doufám, že už ani nezažiju) Ve čtvrtek držím palce Palovi, postup by si určitě zasloužil, je to skvělý manager a ještě lepší člověk.
Sakra to se dobře čte,i slzu jsem zatlačil... :wink:
Díky všem za podporu,já to teď ani nějak nemám čas řešit protože od včerejška maluju barák a soccer sleduju akorát tak mezi líčením na mobilu...Tak ani nevím,jak je na tom Sevilla,snad ji porazím a snad se zadaří i Drahovi... :)
Postup do Áčka v den začátku Masters of Rock - to by bylo monstrózní a i symbolické.Ale ať už to dopadne jak chce - když postoupím tak se tam ve čtvrtek večer ožeru a když nepostoupím,tak se ožeru taky... 8)
Image
Draha
Team President

Post by Draha »

Podle výpočtu to zatím vypadá na zítřejší výkon okolo 146,147. To stejné by měl zahrát plus mínus i rumun.. přeje mi rozhodčí takže tam půjde plná sestava naplno a uvidí se no... myslím, že remíza je hratelná pokud nějak výrazně nerozhodne domácí prostředí... Palo musí vyhrát a Sevilla je připravená hodně dobře a pokud dá to nejlepší (a neproběhnou zákulisní tlaky), tak postup z toho nakonec stejně nebude...
Dráha - AC Draha Prague - Rekonstrukce kádru
palo

Post by palo »

Draha wrote:Podle výpočtu to zatím vypadá na zítřejší výkon okolo 146,147. To stejné by měl zahrát plus mínus i rumun.. přeje mi rozhodčí takže tam půjde plná sestava naplno a uvidí se no... myslím, že remíza je hratelná pokud nějak výrazně nerozhodne domácí prostředí... Palo musí vyhrát a Sevilla je připravená hodně dobře a pokud dá to nejlepší (a neproběhnou zákulisní tlaky), tak postup z toho nakonec stejně nebude...
Zákulisní tlaky neproběhnou,to jsem nikdy nedělal a už s tím začínat nebudu... :wink:
Výkony zatím taky vypadají tak nějak stejně ale šance na výhru tam je - Sevilla dnes už dva zápasy odehrála a ještě dva hraje,zatímco já půjdu 100/100.Tak uvidíme,jak se to zítra všechno sejde - držte palce !!! :)
Image
Milko

Post by Milko »

palo wrote:
Draha wrote:Podle výpočtu to zatím vypadá na zítřejší výkon okolo 146,147. To stejné by měl zahrát plus mínus i rumun.. přeje mi rozhodčí takže tam půjde plná sestava naplno a uvidí se no... myslím, že remíza je hratelná pokud nějak výrazně nerozhodne domácí prostředí... Palo musí vyhrát a Sevilla je připravená hodně dobře a pokud dá to nejlepší (a neproběhnou zákulisní tlaky), tak postup z toho nakonec stejně nebude...
Zákulisní tlaky neproběhnou,to jsem nikdy nedělal a už s tím začínat nebudu... :wink:
Výkony zatím taky vypadají tak nějak stejně ale šance na výhru tam je - Sevilla dnes už dva zápasy odehrála a ještě dva hraje,zatímco já půjdu 100/100.Tak uvidíme,jak se to zítra všechno sejde - držte palce !!! :)

Držíme palce, aby to tebe a Dajovi vyšlo!!! A potom Vás v Á-čku rozprášim :mrgreen:
Manager: Milko
Team: The Last Mohycan
oliwapol

Post by oliwapol »

I já bych si rád příští sezonu s palem kopnul a jelikož už sestoupit nemužu,tak palo prostě musí postoupit do Ačka :)
ACS Pardubice
tomkycz

Post by tomkycz »

i v Litoměřicích držíme palce ať to dopadne !!!
Draha
Team President

Post by Draha »

FC Aroneanu 1 - 2 AC Draha Prague (147-148)

Naše mužstvo úkol splnilo, rumuna jsme obraly o všechny body, žel to k ničemu stejně nevede. Co nás alespoň těší, je velmi vysoký výkon na venkovním hřišti, a tak cíl pro příští sezónu bude konečně zahrát tu 150 v domácím zápase. Mužstvo stárne, ale věřím, že se to povede. Zisk poháru z béčka a možnost podruhé si zahrát A divizi je každopádně velkým úspěchem :)
Dráha - AC Draha Prague - Rekonstrukce kádru
palo

Post by palo »

U nás to o chloupek nevyšlo,i když Draha se za mne bil jak lev,za což mu patří velký dík!
Random i v posledním zápase neponechal nic náhodě :? a je z toho prohra po stejných výkonech.Remíza by ale stejně nic neřešila,takže je to vlastně jedno... Každopádně jsem díky němu v této sezoně přišel o 13 bodů,což je strašně moc,snad už se na mně vyřádil dostatečně...
Příští sezonu to zkusím znovu,po dvou třetích místech to do třetice snad vyjde. :wink: Áčko bude v příští sezoně našlapáno manažery které si troufám považovat za své přátele - to mne mrzí nejvíc,byly by to krásné mače.Dajovi gratuluju k postupu,mám radost že aspoň Tobě to vyšlo.
FC Sevilla Atletico - Stratovarius 2:1 (145:145)

A teď čert vem soccerproject - hurá na Masters of Rock !!! :wink:
Image
tomkycz

Post by tomkycz »

Palo to je škoda, do třetice už to musí klapnout !!! Po dlouhé době jsem zapnul SP dřív než články na novinkách, jen abych zjistil, že ti to nevyšlo... Dajovi gratuluji, pokolikáté už jdeš do áčka ?
Dajo

Post by Dajo »

tomkycz wrote:Palo to je škoda, do třetice už to musí klapnout !!! Po dlouhé době jsem zapnul SP dřív než články na novinkách, jen abych zjistil, že ti to nevyšlo... Dajovi gratuluji, pokolikáté už jdeš do áčka ?
Ďakujem páni za gratulácie,Pali......to je smola že to teraz s tým postupom u teba nevyšlo ale bojoval si ako lev. Ja sa tam posnažím zotrvať a počkať na tvoj mančaft a nie ako naposledy,že ma hneď odtiaĺ vyprášia. :mrgreen:
Tomkycz: tak s týmto postupom tam idem po 4 krát. :D
Dajo
FK Laugaricio
mantel

Post by mantel »

Gratulace úspěšným - Dajo a Draha a upřímnou soustrast Palovi. Poslední kolo symbolicky udělalo tečku za sezonou, kdy random v naší divizi řádil jak smyslů zbavený. Příští rok už to holt vyjít musí a budeme Ti určitě všichni držet palce.
palo

Post by palo »

Hned v prvním zápase nás čeká zkouška ohněm - semifinalista Hernán Cupu a 12.tým divize A S.A.T..V první půlce sezóny mám tak mírné rozhodčí,že jsem to snad ještě nezažil.
Jinak Rinia se asi diví v jaké "gerontodivizi" se to ocitl,z těch co mají uvedené datum narození je ve svých 31 letech suverénně nejmladší.Ostatní data narození: 1969,70,71,72,72,74,74 :mrgreen:
Image
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

Po 8 sezónach opäť vítam miestnych ;-) Opäť tu plánujem len jednosezónnu zastávku, tentokrát žiaľ cestou dole. Myslím, že tu z mojej strany nebude moc o čom písať, bodovať môžem tak v prvých dvoch zápasoch sezóny, a potom dvakrát v zápasoch s Papom, ktorý tím rozpredal a hre sa moc teraz nevenuje. Inak to už budú asi len prehry a postupne debakle :-(
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Hippopotamus

Post by Hippopotamus »

ac mattt 0 - 0 Noldor (139 - 145)

Mrzuté, keď ma random hneď na úvod pripraví o jednu z mála výhier, na ktoré môžem v tejto sezóne dosiahnuť :-(
...new beginning...

Seasons 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 83, 84, 85 - on the top of the SP :-)
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”