Ghidul Incepatorului
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
daca nu-ti era lene sa cauti,gaseai asta :
Spiritul: Spiritul echipei este foarte important, dacã jucãtorii formeazã un grup strâns vor avea performanþe mai bune. Poþi mãri spiritul echipei jucând meciuri, mai ales dacã o sã câºtigi. Transferurile însã vor face spiritul echipei sã scadã. La sfârºitul sezonului spiritul echipei va scade cu 10% din valoarea pe care o are in acel moment (ex. 90 va deveni 81).
Spiritul: Spiritul echipei este foarte important, dacã jucãtorii formeazã un grup strâns vor avea performanþe mai bune. Poþi mãri spiritul echipei jucând meciuri, mai ales dacã o sã câºtigi. Transferurile însã vor face spiritul echipei sã scadã. La sfârºitul sezonului spiritul echipei va scade cu 10% din valoarea pe care o are in acel moment (ex. 90 va deveni 81).
-
- Assistant Manager
mersi pt raspuns uv_46
Mi-am amintit inca ceva... mia am o intrebare
Am creat o cupa amicala eliminatorie cu 32 de echipe si i-am dat numele de ONLY H Divizion managers; pt ca si eu sunt din H... s-a inscris unul din B sau C... cum pot sa fac sa-l sterg de pe lista, ca inca nu s-au inscris decat 4 echipe si nu a inceput inca Cypa. Deci se poate sa-l dsau afara cumva????

Am creat o cupa amicala eliminatorie cu 32 de echipe si i-am dat numele de ONLY H Divizion managers; pt ca si eu sunt din H... s-a inscris unul din B sau C... cum pot sa fac sa-l sterg de pe lista, ca inca nu s-au inscris decat 4 echipe si nu a inceput inca Cypa. Deci se poate sa-l dsau afara cumva????
-
- Assistant Manager
nah mersi pt ajutor
daca mai ai chef poti sa-mi raspunzi la inc-o intrebare?
Unde ma duc sa introduc PORECLELE jucatorilor? ca numerele le-am schimbat dar nu gasesc sectiunea cu porecle
Unde ma duc sa introduc PORECLELE jucatorilor? ca numerele le-am schimbat dar nu gasesc sectiunea cu porecle
intri la Echipa - Jucatori - Priveliste. Dai click pe un jucator si undeva in stanga o sa ai o lupa. dai pe lupa aia si se va deschide o alta pagina in care o sa gasesti acolo Porecla.
Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.

Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.

-
- Assistant Manager
salut baieti
mersi pt ajutor; sunt membru spfa inca 10 zile gratuit dupa aia vreau sa cotizez suma aia de bani...
-
- Team Board Member
Experienta
cred ca a mai fost pe aici intrebarea asta dar eu nu o gasesc...cum maresc experienta la jucatori ca ii bag in meciuri si nu le creste..
-
Re: Experienta
le creste putin mai greu.doar nu vrei sa aibe experienta 100% dupa cateva meciuri.creste cu 1% cand joaca 3-4 meciuri in L sau C...sau candnd joaca 6-8 meciuri in amicale sau cupe amicale.d3m0nb0y wrote:cred ca a mai fost pe aici intrebarea asta dar eu nu o gasesc...cum maresc experienta la jucatori ca ii bag in meciuri si nu le creste..
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
postul jucatorului nu se poate schimba.daca il pui sa joace pe alt post decat are el va scoate o nota mai mica cu vreo 10 puncte.de ex daca jucatorul tau ca RM scoate 50 nota in meci...daca il pui sa joace CB va scoate in jur de 40.coolrain wrote:Salut tutoror si bine v-am gasit!
Am o intrebare: am in lot 4 RM, din care unul are calitatile de tackiling si head mult peste cele de playmaking si passing. Daca il joc fundas, scoate ratinguri aiurea? I se poate modifica postul (in loc de RM sa scrie in dreptul lui CB sau RB)?
10x a lot:)
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"