Ghidul Incepatorului

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

uv_46
Member of the Soccer Project Association

Post by uv_46 »

daca nu-ti era lene sa cauti,gaseai asta :
Spiritul: Spiritul echipei este foarte important, dacã jucãtorii formeazã un grup strâns vor avea performanþe mai bune. Poþi mãri spiritul echipei jucând meciuri, mai ales dacã o sã câºtigi. Transferurile însã vor face spiritul echipei sã scadã. La sfârºitul sezonului spiritul echipei va scade cu 10% din valoarea pe care o are in acel moment (ex. 90 va deveni 81).
bogdantm84
Assistant Manager

mersi pt raspuns uv_46

Post by bogdantm84 »

Mi-am amintit inca ceva... mia am o intrebare
:D
Am creat o cupa amicala eliminatorie cu 32 de echipe si i-am dat numele de ONLY H Divizion managers; pt ca si eu sunt din H... s-a inscris unul din B sau C... cum pot sa fac sa-l sterg de pe lista, ca inca nu s-au inscris decat 4 echipe si nu a inceput inca Cypa. Deci se poate sa-l dsau afara cumva????
uv_46

Post by uv_46 »

nu cred ca poti sa-l dai afara
Tara
Team President
Location: -Romania-Bucuresti-Giulesti-Prunaru....tinut alb-rosu...:))

Post by Tara »

Poti sa anulezi cupa mi se pare!!
bogdantm84
Assistant Manager

nah mersi pt ajutor

Post by bogdantm84 »

daca mai ai chef poti sa-mi raspunzi la inc-o intrebare?
Unde ma duc sa introduc PORECLELE jucatorilor? ca numerele le-am schimbat dar nu gasesc sectiunea cu porecle
gonzales
Team Board Member

Post by gonzales »

intri la Echipa - Jucatori - Priveliste. Dai click pe un jucator si undeva in stanga o sa ai o lupa. dai pe lupa aia si se va deschide o alta pagina in care o sa gasesti acolo Porecla.
Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.
Image
Tara
Team President
Location: -Romania-Bucuresti-Giulesti-Prunaru....tinut alb-rosu...:))

Post by Tara »

gonzales wrote:intri la Echipa - Jucatori - Priveliste. Dai click pe un jucator si undeva in stanga o sa ai o lupa. dai pe lupa aia si se va deschide o alta pagina in care o sa gasesti acolo Porecla.
Numai daca esti membru SPFA
gonzales
Team Board Member

Post by gonzales »

da... banuiesc ca e SPFA daca are echipa noua. la astia noi le da spfa 3 saptamani.
Cand suntem toti baietii in peluza/Ca suntem huligani lumea ne-acuza/
Dar noi suntem stelisti adevarati/De nimeni intelesi dar respectati.
Image
bogdantm84
Assistant Manager

salut baieti

Post by bogdantm84 »

mersi pt ajutor; sunt membru spfa inca 10 zile gratuit dupa aia vreau sa cotizez suma aia de bani...
d3m0nb0y
Team Board Member

Experienta

Post by d3m0nb0y »

cred ca a mai fost pe aici intrebarea asta dar eu nu o gasesc...cum maresc experienta la jucatori ca ii bag in meciuri si nu le creste..
unicool

Re: Experienta

Post by unicool »

d3m0nb0y wrote:cred ca a mai fost pe aici intrebarea asta dar eu nu o gasesc...cum maresc experienta la jucatori ca ii bag in meciuri si nu le creste..
le creste putin mai greu.doar nu vrei sa aibe experienta 100% dupa cateva meciuri.creste cu 1% cand joaca 3-4 meciuri in L sau C...sau candnd joaca 6-8 meciuri in amicale sau cupe amicale.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
d3m0nb0y
Team Board Member

mersi

Post by d3m0nb0y »

mersi mult..normal, nu ma gandeam ca o sa aiba 100% experienta ma interesa doar asa...sa stiu :D
coolrain
Team Manager

Post by coolrain »

Salut tutoror si bine v-am gasit!
Am o intrebare: am in lot 4 RM, din care unul are calitatile de tackiling si head mult peste cele de playmaking si passing. Daca il joc fundas, scoate ratinguri aiurea? I se poate modifica postul (in loc de RM sa scrie in dreptul lui CB sau RB)?
10x a lot:)
unicool

Post by unicool »

coolrain wrote:Salut tutoror si bine v-am gasit!
Am o intrebare: am in lot 4 RM, din care unul are calitatile de tackiling si head mult peste cele de playmaking si passing. Daca il joc fundas, scoate ratinguri aiurea? I se poate modifica postul (in loc de RM sa scrie in dreptul lui CB sau RB)?
10x a lot:)
postul jucatorului nu se poate schimba.daca il pui sa joace pe alt post decat are el va scoate o nota mai mica cu vreo 10 puncte.de ex daca jucatorul tau ca RM scoate 50 nota in meci...daca il pui sa joace CB va scoate in jur de 40.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
coolrain
Team Manager

Post by coolrain »

mersi mult de raspuns :)
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”