Federatia Romana de SP

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

alex00
Team Manager

Post by alex00 »

Deportivo_TSK wrote:
nu va suparati dar sunteticomplet in afra aproiectului. de exemplu aveti idee cam ce ar trebui sa faca vicepresedintele? sau purtatorul de cuvant? is doar niste functii fara nici o responsabilitate care i face mandrii pe cei care le au

Atunci te-as ruga sa ne spui tu ce trebuie sa faca cineva care ocupa o functie anume in FRSP. din moment ce noi nu stim tu poate ca ar trebui sa stii nu?...
Manager->arryko ; Club->Swing Team ;
Image
Cele mai tari filmulete
Image
Website Design
alexis
Assistant Coach

Post by alexis »

alex00 wrote:Deportivo_TSK wrote:
nu va suparati dar sunteticomplet in afra aproiectului. de exemplu aveti idee cam ce ar trebui sa faca vicepresedintele? sau purtatorul de cuvant? is doar niste functii fara nici o responsabilitate care i face mandrii pe cei care le au

Atunci te-as ruga sa ne spui tu ce trebuie sa faca cineva care ocupa o functie anume in FRSP. din moment ce noi nu stim tu poate ca ar trebui sa stii nu?...
lasa'l alex, cred ca a grsit postul :lol: ...draga deportivo_TSK, iti recomand sa te uiti pe posturile din trecut ale lui nepotuno1 si ai sa vezi ca a zis cam cu ce ar trebui sa se ocupe acesti vicepresedinti sau purtatorul de cuv...deci, te'ash ruga sa "nu mai greshesti posturile"...fi mai atent atunci cand navighezi pe net :lol: ..poti lua si virushi pt incompetentza ta :wink: :lol:
Deportivo_TSK
Assistant Manager

Post by Deportivo_TSK »

ha ha ha. ce artagosi sunteti. ar fi cam greu sa citesti 11 pagini de posturi .
RESPECT THALIA AND STEAUA BUCHAREST
alexis
Assistant Coach

Post by alexis »

Deportivo_TSK wrote:ha ha ha. ce artagosi sunteti. ar fi cam greu sa citesti 11 pagini de posturi .
imi pare rau pt tine...at ti-ash propune sa intrebi frumos...si zic sa incheiem subiectul pt ca topicul nu este pt cearta, este pt federatie si numa pt federatie...cultiva'te nene :wink: :lol:
Deportivo_TSK
Assistant Manager

Post by Deportivo_TSK »

eu nu ma cert. cred sincer ca nu o sa facem nimic ca si federatie.
alexis
Assistant Coach

Post by alexis »

Deportivo_TSK wrote:eu nu ma cert. cred sincer ca nu o sa facem nimic ca si federatie.
pai uite si tu, au votat doar 10 din 21(dak nu ma insel)...nu sunt oameni care sa'shi dea interesul...ishi dau interesul numai pt un lucru gata facut si care a luat am ploare...nu se face ma asha...tre sa pui umarul... :wink:
Deportivo_TSK
Assistant Manager

Post by Deportivo_TSK »

e mai usor sa pui umarul la ceva cand stii exact ce vrei sa faci.
alex00
Team Manager

Post by alex00 »

Deportivo_TSK wrote:
e mai usor sa pui umarul la ceva cand stii exact ce vrei sa faci.
ce te face sa crezi ca nu stim ce facem? shi daca nu citesti toate cele 12 pagini de topic sa nu mai dai cu presupusul. sa incheiem subiectul te rog. ok? bafta multa cu echipa ta
Image
Cele mai tari filmulete
Image
Website Design
Jupan[3l]u
Member of the Soccer Project Association

Post by Jupan[3l]u »

voua nu vi se pare ca aberati prea mult? ajungeti acush la injuraturi ....
Back in SoccerProject :)
nepotuno1
Team Manager

Post by nepotuno1 »

Deportivo_TSK wrote:e mai usor sa pui umarul la ceva cand stii exact ce vrei sa faci.
federatia este in constructie asta-i un lucru clar,scopul federatiei este de a face managerii romani sa se implice mai mult shi in acelashi timp sa faca jocul mai atractiv.pana acum am incercat sa vin cu ideei,chiar shi aceasta cu vicepresedintii shi purtatorul de cuvant,pentru a atrage managerii de s-au inscris,de ai face sa se implice pentru k daca din 26 au votat 10 nu-i un lucru bun shi sa trimiti un pm nu cred k'i mare lucru;itzi dai seama dk veneam shi ziceam domnilor de la primul la ultimul luam primele X pagini din topul romanesc shi trimitem msg in joc despre existentza fed etc...cu sigurantza nimeni nu facea lucrul acesta,pana a ajunge sa shtim exact ce trebuie sa facem trebuie sa ne implicam cu totii,trebuie sa ne venim de acasa mai intai,nu sa ne implicam doar in certuri + k niciodata nu o ai ceva exact de facut federatia lasa loc tuturor sa vina cu ideei de proiecte etc(asta-i ideea centrala a fed) ,dk nu-tzi convine k nu ai ceva exact de facut propuneti singur (prezinta proiectul shi impreuna il vom finaliza) :wink:

PS: stai fara griji k vor avea ce sa faca vicepresedintii shi purtatorul de cuvant :wink:

Momentan se lucreaza la mult doritul site performant,avem nevoie shi de un forum pentru a ne desfashura activitate in conditii cat mai bune etc...k pe topicul asta deja nu prea ne mai intzelegem fiecare se uita pe ult pagina shi scrie de dragul de a scrii(alt exemplu de lipsa de interes) :!:

Si in incheiere Gazeta SP cauta redactori,shi nu cauta de azi cauta demult...poate doreshti sa faci parte din echipa :wink:
Manager of FC U.Craiova
Joculete Online
Video-Muzica
Blog Auto
Mr.Juve
Team Manager

Post by Mr.Juve »

Fratilor , ma scuzati....am avut ceva treba in ultimele zile si nu am avut timp sa intru pe forum,unde anume se se voteaza?....ca nu am gasit nimik :oops:
....poate Laura Andresan sa faca armata???
unicool
Member of the Soccer Project Association

Post by unicool »

Mr.Juve wrote:Fratilor , ma scuzati....am avut ceva treba in ultimele zile si nu am avut timp sa intru pe forum,unde anume se se voteaza?....ca nu am gasit nimik :oops:
se putea vota prin PM catre nepotuno1.acum cred ca e tarziu deja sa mai votezi.

P.S.:ca si purtator de cuvant astept sa imi dati indicatii....cum va pot ajuta?cu ce sa incep?
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Mr.Juve
Team Manager

Post by Mr.Juve »

Poate ne spune nepotuno1 daca se mai poate vota sau nu...
....poate Laura Andresan sa faca armata???
euclid
Fan

Post by euclid »

unicool wrote: P.S.:ca si purtator de cuvant astept sa imi dati indicatii....cum va pot ajuta?cu ce sa incep?
Daca federatia ar fi fost ce ar trebui sa fie, atunci s-ar fi ocupat, de exemplu, de dezvoltarea ideii despre inflatie a lui Tiramitsu, si a ideii despre magazin a lui Pap, iar purtatorul de cuvant le-ar fi pus pe global.
Din pacate federatia este un joc de copii deocamdata. Asa ca, draga Unicool, uita-te ce a facut Cercel Jr. pe global si sa stii ca asta era sarcina ta.
alex00
Team Manager

interviu

Post by alex00 »

ok, am luat legatura cu sjarel, shi a fost de acord sa-i iau un interviu pentru gazeta noastra. daca aveti o intrebare pe care vreti sa i-o pun spuneti cat mai repede.

P.S. Nu propuneti sa-l intreb de ce a fost dat afara manager-ul cutare sau ceva de genul asta, e un simplu interviu nu un interogatoriu. salutare
Image
Cele mai tari filmulete
Image
Website Design
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”