Da, si asta este o varianta.jully wrote:iti spun eu ca am patit-o :cercel_jr wrote:[Sau pur si simplu nu a stiut cum sa-si faca echipa.
nu si-a setat echipa si a facut-o asistentul .
de cacao a fost el, ca si mine dealtfel la acel moment, din cauza lui am pierdut invincibilitatea aici in G.si oftica e si mai mare pentru ca, cel care m-a batut acum e pe locul 4 la 22 de puncte in urma mea.
Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
cercel_jr
- Member of the Soccer Project Association
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
napoleonard
-
napoleonard
-
bizone
pfuai kennyanu, asta-i un atac direct la tinenapoleonard wrote:ooo si inca cum...is echipe varza cu manageri care nu prea stiu jocu, nu promoveaza, dar is in primele locuri...seria D5 e un exemplu bunDaimon wrote:mersi si eu, cam asa e si la mine. foarte echilibrate unele serii din D.![]()
![]()
POLI TIMISOARA!!!!

-
napoleonard
vezi, asta e tragedia mea cu bizone, dupa ce am stat zile in sir si i-am explicat ce si cum, a ajuns sa ma bata pe unde ma prinde
la jocul asta foarte mult tine de random, adica de jucatorii care iti vin de la tineret, poate nu pare asa o chestie importanta la prima vedere dar una e sa iti vina doar jucatori pana in 80% sau deloc, alta sa iti vina de-aia de se indreapta spre 90%
in alta ordine de idei, am vazut ca ala cu care am maine meci de campionat vinde tot, si ai are doar pe ceva posturi jucatori cat de cat. deci 90% il bat.
la jocul asta foarte mult tine de random, adica de jucatorii care iti vin de la tineret, poate nu pare asa o chestie importanta la prima vedere dar una e sa iti vina doar jucatori pana in 80% sau deloc, alta sa iti vina de-aia de se indreapta spre 90%
in alta ordine de idei, am vazut ca ala cu care am maine meci de campionat vinde tot, si ai are doar pe ceva posturi jucatori cat de cat. deci 90% il bat.
-
napoleonard
pai ii un mare furaciosDaimon wrote:vezi, asta e tragedia mea cu bizone, dupa ce am stat zile in sir si i-am explicat ce si cum, a ajuns sa ma bata pe unde ma prinde![]()
![]()
![]()
stiu pe unu care nu ii creste deloc. ii vinde pe toti care ii primeste de la centru. face bani bunicei si cumpara jucatori deja antrenati. e si asta o strategie. binenteles, cu plusuri si minusuriDaimon wrote:la jocul asta foarte mult tine de random, adica de jucatorii care iti vin de la tineret, poate nu pare asa o chestie importanta la prima vedere dar una e sa iti vina doar jucatori pana in 80% sau deloc, alta sa iti vina de-aia de se indreapta spre 90%

-
kennyanu
bizone wrote:pfuai kennyanu, asta-i un atac direct la tinenapoleonard wrote:ooo si inca cum...is echipe varza cu manageri care nu prea stiu jocu, nu promoveaza, dar is in primele locuri...seria D5 e un exemplu bunDaimon wrote:mersi si eu, cam asa e si la mine. foarte echilibrate unele serii din D.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
da...am observ....in D5 numai gusteri se pare...ia vino daimon la mn in liga
Revenit