Bafta!
Planuri
Moderator: Romanian Moderators
@Warchilde: Pai eu zic ca se va descurca destul de bine conducerea cu aceste obiective. Mergem pas cu pas. Acum o luna nu imi trecea prin cap ca in scurt timp voi avea titularii de nivelul asta.
Artificiul ala tehnic e o smecherie tare. Un fel de momeala pentru altii, sa vedem acum daca o si musca si iese.
Oricum prima conditie a fost indeplinita, totusi acum cred ca m-am grabit putin cu primul pas.
Artificiul ala tehnic e o smecherie tare. Un fel de momeala pentru altii, sa vedem acum daca o si musca si iese.
Oricum prima conditie a fost indeplinita, totusi acum cred ca m-am grabit putin cu primul pas.
pentru urmatoarele 2-3 sezoane nu ma bag la promovare. pana atunci :
- sa reusesc sa vand toti jucatorii plafonati sub 80%
- sa castig destule cupe incat sa mai pot face 3000 de locuri la stadion (sa ajung la 25)
- 1 CM si 1 CB care sa scoata in jur de 68-69
- asta nu mai depinde de mine.. sa imi creasca cat mai mult juniorii..
- sa reusesc sa vand toti jucatorii plafonati sub 80%
- sa castig destule cupe incat sa mai pot face 3000 de locuri la stadion (sa ajung la 25)
- 1 CM si 1 CB care sa scoata in jur de 68-69
- asta nu mai depinde de mine.. sa imi creasca cat mai mult juniorii..
-
Black_eagle
- Member of the Soccer Project Association
Obiective:
=> terminarea pe un loc promovabil
=> marirea stadionului cu 1000-2000 locuri
=> cumpararea unui RB si a unui CB (sau sosirea de la centru)
=> castigarea unor cupe amicale cu echipa a doua care sezonul trecut ma tinut in E
=> si mult noroc fara de care nu'mi pot indeplini obiectivele
=> si ceea ce ma macina foarte mult fara accidentati ca acum vad ca a revenit perioada cu 4-5 accidentati in 3 zile

=> terminarea pe un loc promovabil
=> marirea stadionului cu 1000-2000 locuri
=> cumpararea unui RB si a unui CB (sau sosirea de la centru)
=> castigarea unor cupe amicale cu echipa a doua care sezonul trecut ma tinut in E
=> si mult noroc fara de care nu'mi pot indeplini obiectivele
=> si ceea ce ma macina foarte mult fara accidentati ca acum vad ca a revenit perioada cu 4-5 accidentati in 3 zile

m. s. w. l. a. f. y. g.
intrebarea mea era :
domnilor sunt la inceput de drum , am terminat sezonul pe sase , incepand de la jumatatea lui si urmatorul sezon sper sa promovez de pe primul loc (emit pretentii prea mari, ce zice-ti?)
raspunsul:
realitatea este :
primul loc in H cu maxim de puncte si titlul de golgeter ;
centru de tineret modern ,deja in lucru hipermodern;
modernizarea stadionului :
- capacitatea de 8000 de locuri;
- parcarile la 3650 de locuri;
- toaletele la 185;
- baruri la 32.
pentru noul sezon :
cu cateva plombe in lotul actual se poate ataca locul intai , daca nu si cu maxim de puncte macar doar locul, si poate inca 2000 de locuri la modernizarea stadionului, asta ca prima impresie , restul vine pe parcurs.
domnilor sunt la inceput de drum , am terminat sezonul pe sase , incepand de la jumatatea lui si urmatorul sezon sper sa promovez de pe primul loc (emit pretentii prea mari, ce zice-ti?)
raspunsul:
a fost de bun augur.warchilde wrote:zicem ca esti realist...baga mare si bafta!
realitatea este :
primul loc in H cu maxim de puncte si titlul de golgeter ;
centru de tineret modern ,deja in lucru hipermodern;
modernizarea stadionului :
- capacitatea de 8000 de locuri;
- parcarile la 3650 de locuri;
- toaletele la 185;
- baruri la 32.
pentru noul sezon :
cu cateva plombe in lotul actual se poate ataca locul intai , daca nu si cu maxim de puncte macar doar locul, si poate inca 2000 de locuri la modernizarea stadionului, asta ca prima impresie , restul vine pe parcurs.
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''

Este ultimul sezon in care mai putem incerca sa avem prestatii relativ bune.
Tragem cit mai putem si vedem la jumatatea sezonului cum stam.... In orice caz target-ul este de a ramine inca un sezon aici...dupa care o luam incet inapoi pina in D (zic eu
) si avem timp vreo 3 sezoane sa revolutionam echipa 
Tragem cit mai putem si vedem la jumatatea sezonului cum stam.... In orice caz target-ul este de a ramine inca un sezon aici...dupa care o luam incet inapoi pina in D (zic eu
Fiat Lux !
-
alex_raul07
- Team President
Ehhh...nu prea se bate in cap, numai ca nu am spus tot, oricum este o consecinta a altui obiectiv. 
In liga nu am nevoie sa fiu subestimat ca sa castig, pe cand la cupe amicale am nevoide de o calitate cat mai mica pentru a fi invitat la cupele amicale private din H.
Cum jucatorii tineri de la centru de tineret oricum sunt o necesitate pentru viitor, acestia vor avea astfel si un bonus imediat, imi scad calitatea echipe dar titularii si rezervele raman la aceeasi medie ridicata.
11 tineri de la centru ar trebui sa rezolve problema chiar daca initial acesti tineri nu vor fi toti de perspectiva.

In liga nu am nevoie sa fiu subestimat ca sa castig, pe cand la cupe amicale am nevoide de o calitate cat mai mica pentru a fi invitat la cupele amicale private din H.
Cum jucatorii tineri de la centru de tineret oricum sunt o necesitate pentru viitor, acestia vor avea astfel si un bonus imediat, imi scad calitatea echipe dar titularii si rezervele raman la aceeasi medie ridicata.
11 tineri de la centru ar trebui sa rezolve problema chiar daca initial acesti tineri nu vor fi toti de perspectiva.