Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

frankie_doparoma
Member of the Soccer Project Association

Post by frankie_doparoma »

svoo wrote:Ahoj, sice nejsem novacek a uz se to tu urcite mnohokrat resilo,ale nejak se mi to nechce hledat :oops: mam dva dotazy:

1. kolika poharu se muzu nejadnou ucastnit?
2. kdyz jsem v minusu a nekdo usporada turnaj a da startovne 0, muzu se do nej prihlasit?

Diky za odpoed. :wink:
1. 5 bez SPFA (myslim), 9 s SPFA
2. Rekl bych ze by to melo jit, na ucte musis mit 8krat vic nez je startovny (nebo tak nejak) a kdyz je startovny 0 tak 8 x 0 je porad nula...
kofi

Post by kofi »

svoo wrote:
1. kolika poharu se muzu nejadnou ucastnit?

Diky za odpoed. :wink:
bez SPFA max. pìti..i když sem tu nìkde èetl i fígl na 6, ale to jsem nijak nezkoušel
pokud máš SPFA, tak 9
:wink:
FC Alkoholicks
svoo

Post by svoo »

Diky vsem za bleskovou odpoved :wink:
Svoo s.r.o
Image
HANYSEK6
Team Board Member

Post by HANYSEK6 »

Zdravim..ma jeden pro me dost dulezity dotaz... Jaktoze kdyz mam na konte 2 M (pujcka :lol: ) a podavam nabidku na hrace za dejme tomu 1 M mi to vzdycky napise, ze jim je lito ale ze nedisponuju tolika penezi..?? Kdyby jste mysleli ze to je tim ze uz mam jine nabidky a dohromady presahujou 2M...neni. Vcerea jsem nabizel 600 k, 500 k a za 800k uz neslo dat... Thx za odpoved
marektucek

Post by marektucek »

HANYSEK6 wrote:Zdravim..ma jeden pro me dost dulezity dotaz... Jaktoze kdyz mam na konte 2 M (pujcka :lol: ) a podavam nabidku na hrace za dejme tomu 1 M mi to vzdycky napise, ze jim je lito ale ze nedisponuju tolika penezi..?? Kdyby jste mysleli ze to je tim ze uz mam jine nabidky a dohromady presahujou 2M...neni. Vcerea jsem nabizel 600 k, 500 k a za 800k uz neslo dat... Thx za odpoved
podle mì je to protože pøekroèíš urèitou èástku v mínusu :wink:
H.1561 návrat MB Scorpions Fighters
HANYSEK6
Team Board Member

Post by HANYSEK6 »

marektucek wrote:
HANYSEK6 wrote:Zdravim..ma jeden pro me dost dulezity dotaz... Jaktoze kdyz mam na konte 2 M (pujcka :lol: ) a podavam nabidku na hrace za dejme tomu 1 M mi to vzdycky napise, ze jim je lito ale ze nedisponuju tolika penezi..?? Kdyby jste mysleli ze to je tim ze uz mam jine nabidky a dohromady presahujou 2M...neni. Vcerea jsem nabizel 600 k, 500 k a za 800k uz neslo dat... Thx za odpoved
ale ja mam na konte 2M...to uz je jedno jestli to je z pujcky nebo ne, ci snad neni..? :shock:
marektucek

Post by marektucek »

HANYSEK6 wrote:
marektucek wrote:
ale ja mam na konte 2M...to uz je jedno jestli to je z pujcky nebo ne, ci snad neni..? :shock:
no co znamená to dejme tomu 1M když jsem spoèítal že kupuješ hráèe asi za 2,9M tak budeš 900K v mínusu a to je tøeba už tolik že tì to nepustí, podle mì pùjèka s tím nemá co dìlat
H.1561 návrat MB Scorpions Fighters
*sadlos*

Post by *sadlos* »

marektucek wrote:
HANYSEK6 wrote:
marektucek wrote:podle mì je to protože pøekroèíš urèitou èástku v mínusu :wink:
no co znamená to dejme tomu 1M když jsem spoèítal že kupuješ hráèe asi za 2,9M tak budeš 900K v mínusu a to je tøeba už tolik že tì to nepustí, podle mì pùjèka s tím nemá co dìlat
Nedáváš jim vysoký podpisový bonus :?: Mám za to, že to zapoèítává do pøestupové èástky :wink:
Fifi.5
Team President

vykon

Post by Fifi.5 »

urèitì to tu bylo už mnohokrat ale furt to nevim a než bych to tady nalistoval tak by to bylo na pul dne kdy se doplnuje fyzièka???pøed ligovim zapasem nebo po je to docela duležitý! a co je pro váš lepèí pøed nebo po pøed je asi lepèí ne?ty hraèi pak podaj lepèí vykony
winters
Team President

Post by winters »

fyzièka se doplòuje až po odehrání ligového zápasu!
Image
Alex A.
Assistant Coach

Post by Alex A. »

Muze mi nekdo rict jak presne funguje cinost skauta??? :shock:
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Alex A. wrote:Muze mi nekdo rict jak presne funguje cinost skauta??? :shock:
Cim na skaut vacsie % tym mozes mat nabidky na viac a viac hracov myslim ze 100% je 11 nabidiek ak sa nemylim....
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Paul-X

Post by Paul-X »

Ivo08-LSG wrote:
Alex A. wrote:Muze mi nekdo rict jak presne funguje cinost skauta??? :shock:
Cim na skaut vacsie % tym mozes mat nabidky na viac a viac hracov myslim ze 100% je 11 nabidiek ak sa nemylim....
nemýliš sa :wink:
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP :)
. 3 dlhé roky bez SP :)
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!! :D

Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
Alex A.
Assistant Coach

Post by Alex A. »

dik a mam jeste jednu otazku-v pripade ze doktor je na kurzu-ovlivnuje jeho nepritomnost tym (plati i u ostatnich zamestnancu)?
Paul-X

Post by Paul-X »

Alex A. wrote:dik a mam jeste jednu otazku-v pripade ze doktor je na kurzu-ovlivnuje jeho nepritomnost tym (plati i u ostatnich zamestnancu)?
ee normalne je v týme
Old - Paul-X - FK Sasowa - DELETED!!
. 3 long years without SP :)
. 3 dlhé roky bez SP :)
New - Palinoslav - FC 14 Slavia Pohan- Active and ready to faking comeback!! :D

Sláva Slovanom!! Kosovo je Srbija!!!
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”