KDYŽ I PO TOM VŠEM, CO JSEM NAPSALA, BUDE VÝSLEDEK NEROZHODNÝ, TAK VYHRÁVÁ TEN, KDO MI NAPÍŠE HEZČÍ BÁSNIČKU

BA NE KECÁM, VYHRÁVÁ TEN, KDO BUDE MÍT RYCHLEJI VSTŘELENÝ GÓL, AŤ V PRVNÍM NEBO DRUHÉM ZÁPASE.
TAK A TEĎ UŽ JE TO SNAD V POŘÁDKU

Moderator: Czech Moderators
Nene, stacila by mensi strevni prihoda pulky tymu pred zapasem. Maximalne by se zesrali, vyspali se z toho a v nedeli uz by mohli vyklusavat na pondeli liguHippopotamus wrote: Červená farba, zelená, modrá - beriem, chápem, rozumiem![]()
Ale tá fialová - v pondelok a utorok hrám v lige zápasy o všetko a ty mi praješ zranenia kľúčových hráčov?![]()
Hippopotamus wrote:Pondelok, 3. novembra 2014 v ranných hodinách (10:00) sa v Západných Čechách na štadióne Pilsner Urquell Arena odohrá prvý finálový súboj medzi tímami Real Pilsen a Noldor.
Odveta ďaleko na severe na štadióne Nargothrond sa bude hrať o dva dni neskôr, a teda v stredu 5. novembra 2014 rovnako už doobeda.
Všetci účastníci turnaja sú vítaní a očakávaní vo VIP sektore
Hurááááá.Hippopotamus wrote:
Všetci účastníci turnaja sú vítaní a očakávaní vo VIP sektore
Tak v zajmu meho zapalu pro hru pridavam jeste jeden prispevek, sice moc smysluplny nebude, ale Azoruv level to snad nedorovna. Vlastne vubec ani nemam prehled, jestli to Raduzka prubezne carkuje, kdo tady co flaka nebo na to taky zapomela?Raduuza wrote: DÁLE VYHLAŠUJI SOUTĚŽ O NEJVĚTŠÍHO SPAMERA, TAK SE UKAŽTE, JESTLI VE VÁS JEŠTĚ NĚCO ZBYLO[/color][/size][/b] VÍTĚZ OBDRŽÍ VĚCNOU CENU
kdybys zalistoval nějakou stránku dozadu, tak bys viděl průběžné pořadí, já se totiž neflákámimpossible wrote:Tak v zajmu meho zapalu pro hru pridavam jeste jeden prispevek, sice moc smysluplny nebude, ale Azoruv level to snad nedorovna. Vlastne vubec ani nemam prehled, jestli to Raduzka prubezne carkuje, kdo tady co flaka nebo na to taky zapomela?Raduuza wrote: DÁLE VYHLAŠUJI SOUTĚŽ O NEJVĚTŠÍHO SPAMERA, TAK SE UKAŽTE, JESTLI VE VÁS JEŠTĚ NĚCO ZBYLO[/color][/size][/b] VÍTĚZ OBDRŽÍ VĚCNOU CENU
a kdybych pekne poprosil, tak bys mi mohla poradi poslat do posty abych nemusel listovat strankamiRaduuza wrote:kdybys zalistoval nějakou stránku dozadu, tak bys viděl průběžné pořadí, já se totiž neflákámimpossible wrote:Tak v zajmu meho zapalu pro hru pridavam jeste jeden prispevek, sice moc smysluplny nebude, ale Azoruv level to snad nedorovna. Vlastne vubec ani nemam prehled, jestli to Raduzka prubezne carkuje, kdo tady co flaka nebo na to taky zapomela?Raduuza wrote: DÁLE VYHLAŠUJI SOUTĚŽ O NEJVĚTŠÍHO SPAMERA, TAK SE UKAŽTE, JESTLI VE VÁS JEŠTĚ NĚCO ZBYLO[/color][/size][/b] VÍTĚZ OBDRŽÍ VĚCNOU CENU
![]()
impossible wrote:
a kdybych pekne poprosil, tak bys mi mohla poradi poslat do posty abych nemusel listovat strankami
Prosim tedy, a to pekne! (a jeste k tomu dalsi zarez na pazbe!)Raduuza wrote:impossible wrote:
a kdybych pekne poprosil, tak bys mi mohla poradi poslat do posty abych nemusel listovat strankami
tak popros, uvidím, jestli je to pěkně a pak se rozhodnu
Mezi nami...ja bych zavedl stejne pravidlo jako v Palove tipovacce...zadne zdvojovani trofeji, kdyz nekdo vyhraje podvazek, tak ma smulu v soutezi spamera a je to! Zeman dal Ficovi taky jenom jednoho bileho lva a ne dva, tak jakepak copakRaduuza wrote: A NA PRVNÍM MÍSTĚ S VELKÝM NÁSKOKEM JE MUŽ S VELKÝMI AMBICEMI, KTERÝ TOUŽÍ NEJEN PO PODVAZKU A POHÁRKU ZA CELKOVÉ VÍTĚZSTVÍ ALE I PO SPAMERSKÉ VÝHŘE A TÍM JE:
HIPPO S 24 SPAMY
TAKŽE POKUD HO CHCE NĚKDO TRUMFNOUT, MĚL BY ZAČÍT NA TOM MAKAT
jenže víš, co je dobrý, ty pravidla tady u mě nestanovuješimpossible wrote:Mezi nami...ja bych zavedl stejne pravidlo jako v Palove tipovacce...zadne zdvojovani trofeji, kdyz nekdo vyhraje podvazek, tak ma smulu v soutezi spamera a je to! Zeman dal Ficovi taky jenom jednoho bileho lva a ne dva, tak jakepak copakRaduuza wrote: A NA PRVNÍM MÍSTĚ S VELKÝM NÁSKOKEM JE MUŽ S VELKÝMI AMBICEMI, KTERÝ TOUŽÍ NEJEN PO PODVAZKU A POHÁRKU ZA CELKOVÉ VÍTĚZSTVÍ ALE I PO SPAMERSKÉ VÝHŘE A TÍM JE:
HIPPO S 24 SPAMY
TAKŽE POKUD HO CHCE NĚKDO TRUMFNOUT, MĚL BY ZAČÍT NA TOM MAKAT
impossible wrote:
Prosim tedy, a to pekne! (a jeste k tomu dalsi zarez na pazbe!)