bizone wrote:de vineri am tot incercat cu Mykutzu sa stabilim meciul. Din pacate nu s-a putut nicicum cu el, si am decis ca nu voi mai juca nici un meci cu el. Organizatorii sa hotarasca cum doresc ei. De cand joc acest campionat, adica de la prima editie, n-am mai intampinat astfel de probleme. Pacat...
De fapt incercam inca de joi sa stabilim o data de jucat, la insistentele lui Bizone ca are treaba in liga SP ca vrea sa ramana in A...foarte normal si de inteles. El a venit cu propunerea de a juca la 18:00 sau 22:00 CET vineri, eu i-am facut contra-oferta de a juca duminica la 18:00 CET( pt ca la primele 2 simulari de duminica am avut meciuri in cupe amicale setate deja), sambata iesind din start din calcul ca are el multe meciuri...L-am inteles inca o data si l-am rugat sa se mai gandeasca pana joi seara/ vineri dimineata la propunerea mea de a juca duminica. A insistat sa jucam vineri. Cand sa-i dau invitatie vineri pt 18:00(desi repet eu nu eram multumit sa se joace la aceea data dar am zis ca poate asa il ajut pe el si sa nu il incurc) nu mai puteam juca ca avea deja setat un amical ca pe baza unei invitatii trecute in lista globala pe care a uitat-o deschisa a spus el. Trecand si peste momentul asta ii dau la 22:00 cu rugamintea sa accepte cat mai repede ca urma sa plec si reveneam prea tarziu in noapte si deci n-aveam cum seta echipa. N-a acceptat in timp util si deci am fost nevoit sa anulez invitatia. A inteles si el de data asta si cum sambata era iesit din calcul de la inceput a ramas pt azi si zice sa jucam la 10:00, in conditiile in care eu aveam deja cele 2 jocuri setate in cupele amicale amintite mai sus...incerc sa-i dau la 18:00 zice are ocupat si sa jucam la 22:00, ora la care in prima faza am refuzat sa joc dar nevoit de program am acceptat si am dat invitatia pe care el a refuzat-o. Si zice ca nu stie ce nu-mi convine mie si ca pune problema pe forum...ok...asta e raspunsul meu...imi cer scuze pentru ca este lung si pp plictisor dar asta e situatia...cel putin din punctul meu de vedere...ca oricum pot fi acuzat de subiectivism...
Acum...am si eu lupta mea in F...si cu putin noroc sezonul asta pot promova chiar de pe primul loc...si stiti cu totii ca asta inseamna putin mai multi bani decat de pe 2 si deci un plus financiar care poate fi de ajutor in noul sezon de E...de aici si retinerea mea de a juca azi la 22:00 dar peste care in ultima instanta am trecut si rezultat s-a vazut mai sus...mi-a refuzat invitatia...
Bizone e pe 6A...ce-i drept lupta este acerba pentru mentinerea in primul esalon dar cred ca ma bate lejer si cu echipa a 2-a daca nu cumva si cu a 3-a ca sa zic asa si de aici nu inteleg care-i problema pana la urma. Personal cred ca tinta comuna a acestui meci nu este cine bate ci mai degraba sa nu se accidenteze jucatorii...eu repet ma consider deja retrogradat...dar pp este si o chestie de orgoliu ca nu jucam la ora propusa de el...
Cat despre ultima ta remarca Bizone...ca nu ti s-a mai intamplat asa...trebuie sa recunosc ca intr-adevar nici mie nu mi s-a mai intamplat...mare pacat...dar cred ca ti s-a si urcat putin la cap chestia ca tu esti in prima liga si restul trebuie sa se plieze pe programul tau...uite ca de data asta nu a fost posibil desi eu am incercat sa te ajut cum mi-a permis si mie programul... si pot spune ca am jucat si cu cei 2 jucatori aflati acum pe primele 2 locuri si chiar nu am intampinat asemenea probleme...ba din contra...a fost totul super ok.
In concluzie, eu as vrea sa joc( si sunt convis ca o sa pierd) dar nu-mi place sa las meciurile nejucate...astept si decizia organizatorului...si inca o data imi cer scuze pentru cat de lung este mesajul dar am vrut sa ma fac inteles cat mai bine. Multumesc pt intelegere!