Divizia A
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Divizia A
razvanica, de ce esti rau?
Mi-ai trecut o neprezentare?
Nu uita ca eu n-am primit invitatie, am fost oaspete
Am primit una pentru vineri la ora 22 si apoi a fost retrasa si inca una pentru duminica la ora 22 si nu mi-a convenit
Cand ai avut problema cu napo chiar eu am fost cel care l-a convins sa joace meciul cu tine. Schimbasem acum ceva vreme cateva mesaje cu tine si mi-ai parut un baiat super ok (inca nu mi-am schimbat parerea) si i-am zis lu' napo ca sa treaca peste si sa joace meciul cu tine.
Nici nu ma gandeam ca voi intampina astfel de probleme cu tine, avand in vedere ca vineri aveai toata ziua libera ca sa poti juca meciuri. Am pierdut doua meciuri acasa din cauza ta, la 18 si la 22. Nu ti-am comentat si nici nu ti-am facut vreun repros. Am trecut peste si ti-am zis ca jucam duminica, asa cum ti-ai dorit initial si ti-am dat mesaj sa jucam la 10. Nu observasem ca aveai meci programat la ora aia, mi-am tinut libera simularea aia si iar am ratat un meci amical acasa, aici nu mai e vina ta. Duminica am avut invitatii deschise pentru 14 si 18, sperand ca voi recupera ceva din banii pierduti. Iti trimit mesaj sa-mi trimiti invitatie la ora 22. Tu mi-ai raspuns ca de ce la 22 si nu la 18, ca tu vrei sa joci la 18. Insa eu am ajuns acasa abia inainte de simularea de 14 si s-au setat meciuri ptr ora 14 si 18. Probabil n-ai observat si m-ai apelat pe conversations ca sa jucam la ora 18. Intr-un final mi-ai zis ''hai ca-ti trimit la ora 22'' si mi-ai aruncat replica cu ''Banatu-i fruncea''. Vazand cata discutie s-a creat pentru stabilirea unui meci, m-am enervat pentru insistenta ta de a juca neaparat la 18 (nici acum n-am inteles care-i faza si nici nu vreau) si pentru replica aia ironica care n-avea nici o legatura si ti-am refuzat invitatia. Trei zile pentru stabilirea unui nenorocit de meci?
Si apoi sa aud ca astia din A is mai cu mot?
Mi-a mai trecut din suparare si daca mai doresti jucam maine meciul, desi ma cam incurca
Si vreau sa-i raspund in special lui minas
Aceasta procedura cu trimiterea de invitatii cu 1-2-3 zile inaintea meciului am avut-o de cand joc in acest campionat si nu numai eu, ci in mare toti managerii vechi. Pentru multi dintre noi este o competitie in plus care mai mult ne incurca (meciurile programate miercuri), dar avand in vedere istoria ei si ca probabil e cea mai veche competitie de pe forum-ul asta am decis sa o continui asa cum pot si am jucat toate meciurile si m-am inteles cu toata lumea. Pentru managerii care sunt prin F, E sau D e mai simplu, nu te incurca un meci sa-l joci miercuri. Minas, iti repet, asa s-a jucat de la inceputul acestui campionat si toti managerii care am jucat in prima liga ne-am putut intelege 

foarte tareMykutzu wrote:asta daca vrei sa-l mai joci, nu cumva sa fi fost influentat si de alte sfaturi de-ale lui bizone![]()

Nici nu ma gandeam ca voi intampina astfel de probleme cu tine, avand in vedere ca vineri aveai toata ziua libera ca sa poti juca meciuri. Am pierdut doua meciuri acasa din cauza ta, la 18 si la 22. Nu ti-am comentat si nici nu ti-am facut vreun repros. Am trecut peste si ti-am zis ca jucam duminica, asa cum ti-ai dorit initial si ti-am dat mesaj sa jucam la 10. Nu observasem ca aveai meci programat la ora aia, mi-am tinut libera simularea aia si iar am ratat un meci amical acasa, aici nu mai e vina ta. Duminica am avut invitatii deschise pentru 14 si 18, sperand ca voi recupera ceva din banii pierduti. Iti trimit mesaj sa-mi trimiti invitatie la ora 22. Tu mi-ai raspuns ca de ce la 22 si nu la 18, ca tu vrei sa joci la 18. Insa eu am ajuns acasa abia inainte de simularea de 14 si s-au setat meciuri ptr ora 14 si 18. Probabil n-ai observat si m-ai apelat pe conversations ca sa jucam la ora 18. Intr-un final mi-ai zis ''hai ca-ti trimit la ora 22'' si mi-ai aruncat replica cu ''Banatu-i fruncea''. Vazand cata discutie s-a creat pentru stabilirea unui meci, m-am enervat pentru insistenta ta de a juca neaparat la 18 (nici acum n-am inteles care-i faza si nici nu vreau) si pentru replica aia ironica care n-avea nici o legatura si ti-am refuzat invitatia. Trei zile pentru stabilirea unui nenorocit de meci?

Si vreau sa-i raspund in special lui minas

POLI TIMISOARA!!!!

-
bizone wrote:Minas, iti repet, asa s-a jucat de la inceputul acestui campionat si toti managerii care am jucat in prima liga ne-am putut intelege
si cu mine nu te-ai inteles, sau cum ???

vis a vi de ceea ce spuneam eu cu invitatiile trimise inainte..a specificat si ad3llaid3...daca primesti dai o invitatie cu multe zile inainte, chiar daca nu se accepta din prima macar managerul care primeste invitatia are timp sa se gandeasca si dupa caz sa-l roage pe adversarul sau sa joace in alta zi sau la alta ora...in mare parte in asta contituie trimiterea invitatiilor din timp, amandoi managerii au timp sa se hotarasca, ori in situatia de fatza voi nici in 3 zile nu ati reusit sa o scoateti la capat

capitol inchis pentru mine...
p.s. bizone cu tot respectul, poate e mult mai important ce se inatmpla in B sau A...dar atunci noi cei din F sau E de ce mai jucam, oare noi nu avem obiective in liga? sau pentru ce mai suntem in SP?

-
pt a intregi diviziile F si Eminasthiryt wrote:sau pentru ce mai suntem in SP?

bizone, dupa cum am spus eu consider ca toata lumea ar trebui sa isi trimita invitatiile inca de la afisarea programului. Dar cum unii nu o fac, parerea mea e ca si echipele oaspete ar trebui sa isi protejeze intr-un fel ziua de sambata. Cum era imposibil sa primesti invitatie pentru sambata si ai primit totusi pentru duminica, eu consider ca echipa gazda si-a facut datoria. Repet, asta nu inseamna ca mi se pare fair-play acest tip de comportament dar, asa cum zicea si Kosmin, nu trebuie sa consideram ca toata lumea are aceleasi standarde si valori.bizone wrote:razvanica, de ce esti rau?Mi-ai trecut o neprezentare?
Am primit una pentru vineri la ora 22 si apoi a fost retrasa si inca una pentru duminica la ora 22 si nu mi-a convenit
![]()
PS: Plus ca, asa cum ziceai si tu, ai fi putut foarte bine juca duminca la 22 si ai refuzat fiindca erai nervos, nu fiindca te-ar fi incurcat foarte tare.
Harder, better, faster, stronger
-
dar cum sa nu, n-am avut nici un fel de problema cu tine. Am raspuns doar la primul post al tau pe tema asta, legat de trimisul invitatiilor cu 1-2-3 zile inainte.minasthiryt wrote:si cu mine nu te-ai inteles, sau cum ???bizone wrote:Minas, iti repet, asa s-a jucat de la inceputul acestui campionat si toti managerii care am jucat in prima liga ne-am putut intelege![]()
imi pare rau ca ai inteles asa. Am zis ca fiind in diviziile astea iti permiti sa mai joci un meci miercuri, nu influenteaza asta asa de mult cum influenteaza in A sau B. Eu sezonul asta n-am nici un obiectiv maret in liga, stau linistit la mijlocul clasamentului si singurul lucru care mi l-am propus a fost sa nu retrogradez. De aceea m-am axat pe cupa si multe meciuri din acest campionat le-am jucat miercuri.minasthiryt wrote:p.s. bizone cu tot respectul, poate e mult mai important ce se inatmpla in B sau A...dar atunci noi cei din F sau E de ce mai jucam, oare noi nu avem obiective in liga? sau pentru ce mai suntem in SP?
Razvanica wrote:bizone, dupa cum am spus eu consider ca toata lumea ar trebui sa isi trimita invitatiile inca de la afisarea programului. Dar cum unii nu o fac, parerea mea e ca si echipele oaspete ar trebui sa isi protejeze intr-un fel ziua de sambata. Cum era imposibil sa primesti invitatie pentru sambata si ai primit totusi pentru duminica, eu consider ca echipa gazda si-a facut datoria. Repet, asta nu inseamna ca mi se pare fair-play acest tip de comportament dar, asa cum zicea si Kosmin, nu trebuie sa consideram ca toata lumea are aceleasi standarde si valori.
PS: Plus ca, asa cum ziceai si tu, ai fi putut foarte bine juca duminca la 22 si ai refuzat fiindca erai nervos, nu fiindca te-ar fi incurcat foarte tare.
Greseala mea a fost ca mi-am setat toate meciurile pentru sambata. Totusi cred ca am avut toate motivele sa fiu nervos. Si inca o faza care m-a deranjat la culme. Avea vineri liber toata ziua, insa el nu dorea sa joace atunci, el dorea sa joace duminica. De ce vroia sa joace duminica? Pentru ca avea meci cu un bot in liga luni. Niciodata n-am avut de gand sa-mi creez un asemenea avantaj fata de adversar cand n-am jucat in data stabilita. Daca sambata avea meciuri importante il intelegeam, dar asa... Oricum, chiar el recunoscuse ca nu are nici o sansa in fata mea, iar eu il asigurasem de asta

Acum cateva sezoane parca a mai fost o astfel de discutie si s-a stabilit o regula nescrisa, ca putem juca si in alte date decat cele stabilite. Ideea era ca meciurile sa se joace si sa ne intelegem intre noi, pana la urma e o competitie amicala, de distractie (cel putin asa am privit-o eu)

Inaintea acestui sezon ma gandeam sa ma retrag, acum ma voi gandi si mai serios. Nu vreau sa sune ca si cand ''imi iau jucariile si plec'', pentru ca nu sta competitia asta in mine. Insa nici nu vreau ca dupa atatea sezoane sa mi se spuna si sa fiu considerat mai cu mot ca eu sunt in A si fac figuri, deoarece nu este adevarat. In A sunt de doar doua sezoane si asta nu cred ca are relevanta. Din contra, cand eram in diviziile inferioare aveam mult mai multe de spus pe topicul asta. Pe toti managerii i-am respectat si ii respect, chiar daca au fost unele orgolii (frumoase) intre mine, napo, daimon si cercel

Revenind, trec peste acest episod si daca Mykutzu (mai) doreste joc acest meci maine.
POLI TIMISOARA!!!!

Pai regula nescrisa e inca valabila. Problema in cazul vostru e ca nu v-ati inteles intre voi.bizone wrote:Acum cateva sezoane parca a mai fost o astfel de discutie si s-a stabilit o regula nescrisa, ca putem juca si in alte date decat cele stabilite. Ideea era ca meciurile sa se joace si sa ne intelegem intre noi, pana la urma e o competitie amicala, de distractie (cel putin asa am privit-o eu)De aceea nu sunt de acord cu tine cand spui ca ar fi normal ca toata lumea sa-si trimita invitatii de la inceputul sezonului, deoarece competitia asta nu era primordiala si nu doream sa ne afecteze prestatiile din campionat. Ma refer la sezoanele trecute.

Poate nu am fost clar. Eu cand am zis ca e bine sa se trimita invitatiile de la inceput nu am vrut sa spun ca meciurile trebuiau neaparat jucate miercuri si sambata. Nu sunt de parere ca trebuie sa pierzi meciul de joi din campionat doar ca sa joci miercurea in CRSP. Dar iti dau exemplu cazul meu. Eu nu aveam nici un obiectiv sezonul asta, asa ca am trimis invitatiile miercurea. Unii au acceptat, altii mi-au dat un mesaj rugandu-ma sa jucam marti, pentru ca stiau deja ca se bat la promovare/retrogradare si nu vor sa joace miercuri. Chestia e ca, asteptand sa treaca timpul, se aduna nu doar campionatul, ci si cupe amicale, UEFA, CL... Tu spre exemplu esti un manager foarte atent la astfel de chestii, ai grija tot timpul sa nu iti pice 2 cupe amicale importante in aceeasi zi, stii tot timpul ce sloturi sa iti blochezi ca sa joci meciurile cele mai importante in cele mai bune conditii. Nu cred ca te-ar dezavantaja daca ai sti cu 2-3 saptamani inainte cand o sa joci meciurile din Divizia A, ba din contra. Sper ca am fost mai clar de data asta.
Cat despre partea cu retragerea, e alegerea ta, dar mie mi se pare ca intr-o astfel de competitie e mai important sa participi decat sa castigi si pot sa te asigur ca daca exista manageri care gandesc ca "vi s-a urcat la cap" ca sunteti in A, acei manageri sunt o minoritate.
Harder, better, faster, stronger
-
Desi nu sunt de acord cu multe dintre ideile care s-au scris de la ultimul meu post, repet nu mai intru in polemici.bizone wrote:razvanica, de ce esti rau?Mi-ai trecut o neprezentare?
![]()
foarte tareMykutzu wrote:asta daca vrei sa-l mai joci, nu cumva sa fi fost influentat si de alte sfaturi de-ale lui bizone![]()
Cand ai avut problema cu napo chiar eu am fost cel care l-a convins sa joace meciul cu tine. Schimbasem acum ceva vreme cateva mesaje cu tine si mi-ai parut un baiat super ok (inca nu mi-am schimbat parerea) si i-am zis lu' napo ca sa treaca peste si sa joace meciul cu tine.
Nici nu ma gandeam ca voi intampina astfel de probleme cu tine, avand in vedere ca vineri aveai toata ziua libera ca sa poti juca meciuri. Am pierdut doua meciuri acasa din cauza ta, la 18 si la 22. Nu ti-am comentat si nici nu ti-am facut vreun repros. Am trecut peste si ti-am zis ca jucam duminica, asa cum ti-ai dorit initial si ti-am dat mesaj sa jucam la 10. Nu observasem ca aveai meci programat la ora aia, mi-am tinut libera simularea aia si iar am ratat un meci amical acasa, aici nu mai e vina ta. Duminica am avut invitatii deschise pentru 14 si 18, sperand ca voi recupera ceva din banii pierduti. Iti trimit mesaj sa-mi trimiti invitatie la ora 22. Tu mi-ai raspuns ca de ce la 22 si nu la 18, ca tu vrei sa joci la 18. Insa eu am ajuns acasa abia inainte de simularea de 14 si s-au setat meciuri ptr ora 14 si 18. Probabil n-ai observat si m-ai apelat pe conversations ca sa jucam la ora 18. Intr-un final mi-ai zis ''hai ca-ti trimit la ora 22'' si mi-ai aruncat replica cu ''Banatu-i fruncea''. Vazand cata discutie s-a creat pentru stabilirea unui meci, m-am enervat pentru insistenta ta de a juca neaparat la 18 (nici acum n-am inteles care-i faza si nici nu vreau) si pentru replica aia ironica care n-avea nici o legatura si ti-am refuzat invitatia. Trei zile pentru stabilirea unui nenorocit de meci?Si apoi sa aud ca astia din A is mai cu mot?
Mi-a mai trecut din suparare si daca mai doresti jucam maine meciul, desi ma cam incurca
Si vreau sa-i raspund in special lui minasAceasta procedura cu trimiterea de invitatii cu 1-2-3 zile inaintea meciului am avut-o de cand joc in acest campionat si nu numai eu, ci in mare toti managerii vechi. Pentru multi dintre noi este o competitie in plus care mai mult ne incurca (meciurile programate miercuri), dar avand in vedere istoria ei si ca probabil e cea mai veche competitie de pe forum-ul asta am decis sa o continui asa cum pot si am jucat toate meciurile si m-am inteles cu toata lumea. Pentru managerii care sunt prin F, E sau D e mai simplu, nu te incurca un meci sa-l joci miercuri. Minas, iti repet, asa s-a jucat de la inceputul acestui campionat si toti managerii care am jucat in prima liga ne-am putut intelege
Daca nu mai esti suparat si vrei sa jucam e foarte bine. Ca si pana acum si eu imi doresc sa se joace acest meci.
Maine cum ai zis si tu...am ceva meciuri uita-te pe program si zi-mi cand...sper ca Razvanica nu are nimic impotriva.
La momentul acestui post programul meu de marti este urmatorul:
Mar 14 Apr 2009 (04:00 CET) L Macedonian Suns ?? - ?? S.S.LAZIO Schimbă
Mar 14 Apr 2009 (10:00 CET) Inv S.S.LAZIO - NoTeam
Mar 14 Apr 2009 (14:00 CET) Inv S.S.LAZIO - NoTeam
Mar 14 Apr 2009 (18:00 CET) Am S.S.LAZIO ?? - ?? Černý Balet HK Setează
Mar 14 Apr 2009 (22:00 CET) Blocat
Te astept sa-mi spui pe cand vrei cu precizarea ca cele 2 simulari de la 10:00 si respectiv 14:00 CET sunt deschise pt amicaluri si pot fi ocupate oricand...
Si cum zicea domn' profesor: "Ai, n-ai mingea tragi la poarta!"
-
trimite-mi invitatie la ce ora doresti. Eu am programat doar la ora 10:00.
POLI TIMISOARA!!!!

-
Am dat pentru 14:00...bizone wrote:trimite-mi invitatie la ce ora doresti. Eu am programat doar la ora 10:00.
-
acu ca s-a arezolvat problema asta sa mai ridicam una
daimon, tu cum crezi ca ai castigat meciul cu mine? ai profitat de faptu ca nu a mers site si nu am putut sa-mi setez echipa si vi si ma bati la mine acasa. rusinica 

bah. ... eu am alta problema.
sunt plictisit ... care banatean vine la o bere?

-
N-astepti pana maine, inainte/dupa meciul de cupaad3llaid3 wrote:bah. ... eu am alta problema.

-
nu vorbi de lucruri sfinte cand altii sunt la muncaad3llaid3 wrote:bah. ... eu am alta problema.