Milkove prognózy k skupinám...
Skupina 1
1 FC Letenská šlechta
2 Mission Impossible
3 Los Ojos Unicos
4 Wellweak
Skupina 8
1 Dynamo Suomi
2 1.SK Carl Kozojidky
3 The Last Mohycan
4 Stratovarius
Milkova prognóza - V skupine č. 1 máme mužstvá, pri ktorých nemôžme jednoznačne povedať, kto je hlavným favoritom skupiny a ani jasným outsiderom. O postup zrejme zabojuje medojed, íčko a koster. Pupajdimu forma ide hore, ale asi tento ročník ešte skončí pod čiarou...V skupine č. 8, kde sme sa aj mi ocitli by to malo byť jednoznačné. O prvenstvo v skupine si to rozdám s Palom.
3 Fc Mantel
4 Bohemians 1905
Skupina 7
1 1FC Mrakoplaš
2 TJ Barca Nyrany
3 Funebráci
4 Kenjiho Queeni
Milkova prognóza - Skupina č. 2 je "našlapaná". A v takej sa favorit naozaj ťažko hľadá...Papierovo by to mal zvládnuť Papa a Mantel, ale "šípim" tu nejaké prekvapenie. jonY.h alebo Foxir papierove predpoklady zbúrajú ako domček z karát
V protiskupine, teda skupina č.7 má favorita u Kenjiho a do osemfinále by ho isto rád odprevadil Roman. Týmto managerom však bude na chrbát dýchať isto Šakal, ktorý sa bude dravo biť o body. Maks veľa šanci v skupine nemá...
3 Baníček
4 Cechie Dubec
Skupina 6
1 FK Hash Rohatsko
2 Sipkari
3 La squadra bianconera HK
4 FC DAC
Milkova prognóza - V skupine č. 3 by do bojov o postup nemal zasiahnuť bakulu. Libo, husic a azor alias onula si to o tie dve postupové miesta rozdajú. Kto však to bude, tak to si naozaj netrúfam povedať. Skupina 6 nám hovorí jasnou rečou a to, že megafavorit je frankie. Milan má na to, aby potrapil doctora, ale na môjho divízneho koleguTifosa to asi nebude stačiť. Alebo, že by som sa mýlil Milan

Otázkou je ako Tifoso k turnaju prikročí...potom by to doctor alebo Milan mali vo vlastných rukách.
3 MŠK Žilina 1908
4 berušky
Skupina 5
1 FK TRNAVA
2 No Boost
3 FC Trabant
4 Litomerice losers Club de Fotbal
Milkova prognóza - Podľa losu je v skupine č. 4 snáď najväčší resp. najjednoznačnejší favorit skupiny - olivka. Boj o druhý postupový flek podľa nás vyhrá sexy kote alias berušky, ktoré sú momentálne typickým turnajovým mužstvom. V protiľahlej skupine - skupina 5 je opäť nadupaná skvelými mančaftmi. Posledné miesto by v nej mali obsadiť bíli andeli. No a o tie dva lukratívne fleky zvedú tuhý boj Mazzy, tomkycz ako i brácho Dajo. Ak už niekoho z tejto ťažkej trojice vybrať, tak snáď Dajo, ktorý ligu nerieši a tomkycz, ktorý sa zase v takýchto turnajoch vie presadiť. Ale Mazzy sa isto s takouto prognózou neuspokojí a bude mi chcieť dokázať, ako hlboko som sa mýlil