Divize A

Moderator: Czech Moderators

mantel
Member of the Soccer Project Association

Re: Divize A

Post by mantel »

acskncl wrote:V pondeli treti domaci vyhra nad rumunem vysperkovana vykonem 153 8) V utery zlomene venkovni prokleti u Mikefa :mrgreen: Nevyhrat ani tam, tak nevim... A ve ctrtek ocekavany vyprask od Hernana :mrgreen: Ale kdo vi jak to mohlo dopadnout, nerozhodnout se sudi zaridit vysledek :roll: Treba mohl byt cenny skalp :D Za posledni skoro 3 sezony na rozhodci okolo 70% na agr 90 nebyla snad zadna prima redka a tentokrat po hodine a pridane jeste dalsi po druhe zlute, skoda slov :roll:
V druhe polovine se pokusime udrzet treti flek, ale bude to vic nez tezke :roll: Vsechny silne soupere mame venku(krom Oslicku), rozhodci slysi i travu rust a mirny jsou jen na Mikefa a cepice, kde to je uz nepodstatny :mrgreen: Ale treba bude milostiv random a zacne rovnat letosni dluhy, kdy to snim na body je 1:6 :cry:
Gratulace k umístění a hlavně výkonu. 153 už je opravdu supertřída.
oslicek

Post by oslicek »

týden úplně na ho*no, možná ještě horší. Remíza s noppem, který po zápase dal všechny hráče na transfer list (taky to ten dobytek nemohl udělat o den dříve, aby měli všichni v odvetách stejný metr...) a pak úžasný zápas v Hernán Cupu - výkon o 12 lepší a vypadnutí na penalty - ten pohár je prokletej -velice matně si pamatuju, že když sem to naposled absolvoval bylo to několik ročníků jako přes kopírák - vypadnutí s lepším výkonem na penalty nebo párkrát i bez nich. ach jo.
acskncl

Post by acskncl »

U nas tyden prinesl 9 bodiku, v to se i doufalo, ale pri vostrejch rozhodcich to mohlo skoncit vselijak. Bez bodu podle ocekavani jen u Jeremyho, ale odehrano to tam bylo se cti :)
V dalsim tydnu bude diky marodce spousta legrace :mrgreen: ale zkusime uhrat co pujde, janosiky snad doma zvladnem i pres nucene zmeny planovane sestavy, V belgii je rozhodci prase, ale zkusime zakouzlit a treba to stesti prinese. V zapase s oslicky je rozhodci taky dobytek a nemile nas zaskocilo ze byli oslicci nuceni nedobrovolne opustit hernan cup a tak jedina jistota je v patek u cepic :mrgreen:
Na ceste do propadliste dejin.
oslicek

Post by oslicek »

dneska mám, přiznám se, chuť s SP seknout. drsňákem roku bych vyhlásil tým fc panters nebo hlupákem roku Totemo Baka. manažer fc panters u mě získával nějaká zákulisní moudra o optimalizaci maximalizace výkonu týmu a neznal dokonce ani výměnu trenéra... no, a toho trenéra vyměnil dneska proti mě... a místo očekávané odpočinkové výhry z toho je remíza.

dnes Hernán - Jeremy - 153:150 - to je jiná liga v první lize. to teda smekám.

to acskncl: ze mě ve čtvrtek mít strach nemusíš - sice zápas nevypustím, ale pro mě je prioritní zápas v pátek. kdybych sice nějakou obrovskou náhodou u tebe vyhrál a v pátek prohrál, je mi to naprd, protože potřebuju, aby hlavně přímí konkurenti v boji o sestup (panters, kandziai, jánošíci) nebodovali.
Jeremy74
Team President

Post by Jeremy74 »

Tak Hernána to ve čtvrtek řízlo pěkně. Já už se podobným "náhodám" ani nedivím.

Bude to ještě zajímavý. Dneska se Gabitza asi rozhodnul mi splatit všechny ty zářezy z dřívějška. Takže skóre se malinko pohnulo. :) No uvidíme - nic nevzdáváme!
FC JEREMY
adam4
Team President

Post by adam4 »

oslicek wrote:dneska mám, přiznám se, chuť s SP seknout. drsňákem roku bych vyhlásil tým fc panters nebo hlupákem roku Totemo Baka. manažer fc panters u mě získával nějaká zákulisní moudra o optimalizaci maximalizace výkonu týmu a neznal dokonce ani výměnu trenéra... no, a toho trenéra vyměnil dneska proti mě... a místo očekávané odpočinkové výhry z toho je remíza.

dnes Hernán - Jeremy - 153:150 - to je jiná liga v první lize. to teda smekám.

to acskncl: ze mě ve čtvrtek mít strach nemusíš - sice zápas nevypustím, ale pro mě je prioritní zápas v pátek. kdybych sice nějakou obrovskou náhodou u tebe vyhrál a v pátek prohrál, je mi to naprd, protože potřebuju, aby hlavně přímí konkurenti v boji o sestup (panters, kandziai, jánošíci) nebodovali.
Ahoj Oslíčku...
Dovolil bych si reagovat.
S tím trenerem jsem vedel, že neco takovho existuje, ale do te doby, kdy jsem to s tebou a s jinymi manažery probiral jsem to nepouzil. Probírali jsme to každopadne uz nejaký patek do historie. Nicmene nikdo není dokonaly a kazdy se dozvida info v urcitem obdobi (ty znáš možná vše již od začátku SP). Situaci by neresilo nijak jinak i kdybych to slysel uuuplne poprve. Take predavam info dal svym pratelum na SP. Za konzultaci s tebou jsem ti byl vdecny a podekoval jsem ti. Kazdopadne jestli te nastvalo jen to, že jsem nabral noveho trenera, nebo jen SP obecne, což nepredpokladam že by te vytocila takto jen hra. Byla to proste shoda nahod = trener u byl v danem terminu vhodny pro výměnu...byl to presne den, kdy se to dalo pouzit a bylo to s tymem (bohuzel s tebou) ze stredu tabulky, kdy jsem jeste svadel boj o zachranu...ted uz mam spatny los a bohuzel to asi nedam.

Nicmene k tomu zapasu s tebou...po dlouhe dobe jsem dostal cervenou se sestavou a agresi, kterou jsem hral proti tobe...tak cervena pro me byla prekvapenim, naopak u tebe jsem ji pri teto agresi ocekaval...takže místo TEBOU predpokladané odpocinkové tvé vyhry (jak zde uvádíš) jsem já očekaval díky agresi tvych hracu v kombinaci s rozhodčím, že naopak prohraješ, nebo budeš maximalně plichtit. Bud rad za bodík.
Jinak ti preju hodne stesti nejen na SP, ale i v zivote obecne, a hlavne hodně trpelivosti a klidu.
Gl. A4
A4
Manager: Adam4 (FC Panters)
12.s.: G49 - 6.m. (necelá)
13.s.: G49 - 1.místo
14.s.: F17-1.místo
15.s.: E6-11.místo
16.s.: F18-1.místo
17.s.: E6-4.místo
18.s.: E6-4.místo
19.s.: E6-1.místo
20.s.: D2-9.místo
21.s.: D2-cíl 5.
oslicek

Post by oslicek »

adam4 wrote: Ahoj Oslíčku...
S tím trenerem jsem vedel, že neco takovho existuje, ale do te doby, kdy jsem to s tebou a s jinymi manažery probiral jsem to nepouzil. Probírali jsme to každopadne uz nejaký patek do historie. Nicmene nikdo není dokonaly a kazdy se dozvida info v urcitem obdobi (ty znáš možná vše již od začátku SP). Situaci by neresilo nijak jinak i kdybych to slysel uuuplne poprve. Take predavam info dal svym pratelum na SP. Za konzultaci s tebou jsem ti byl vdecny a podekoval jsem ti. Kazdopadne jestli te nastvalo jen to, že jsem nabral noveho trenera, nebo jen SP obecne, což nepredpokladam že by te vytocila takto jen hra. Byla to proste shoda nahod = trener u byl v danem terminu vhodny pro výměnu...byl to presne den, kdy se to dalo pouzit a bylo to s tymem (bohuzel s tebou) ze stredu tabulky, kdy jsem jeste svadel boj o zachranu...ted uz mam spatny los a bohuzel to asi nedam.

Nicmene k tomu zapasu s tebou...po dlouhe dobe jsem dostal cervenou se sestavou a agresi, kterou jsem hral proti tobe...tak cervena pro me byla prekvapenim, naopak u tebe jsem ji pri teto agresi ocekaval...takže místo TEBOU predpokladané odpocinkové tvé vyhry (jak zde uvádíš) jsem já očekaval díky agresi tvych hracu v kombinaci s rozhodčím, že naopak prohraješ, nebo budeš maximalně plichtit. Bud rad za bodík.
Jinak ti preju hodne stesti nejen na SP, ale i v zivote obecne, a hlavne hodně trpelivosti a klidu.
Gl. A4
A4
Adame,
souhlasím s tebou, že konzultace o vlivu trenéra na morálku proběhla před delší dobou, ale to je všechno, s čím si dovolím souhlasit.

O trenérovi ses dozvěděl ode mě, i o době, po které je výměna efektivní. Tohle si moc dobře pamatuju, protože mě zaskočilo, že manažer v áčku tohle neví.

A co mě otrávilo? To, že sem ti to trpělivě vysvětloval, jak všechno funguje a ty to pak ve výsledku použiješ proti mě a ještě máš drzost se ptát na další detaily. Nebudu tu vytahovat vzkazy z naší soukromé pošty, ale pokud to budeš chtít nějak eskalovat, tak to udělám.

No, a díval sem se na tvůj los... OK, každý jsme manažerem svého týmu a máme jiný názor na hru. Netvrdím, že můj názor na hru je jediný správný.

Co se týká zápasu. Zápas skončil po tvojí výměně trenéra 143:142. Já sem podstřelil agresivitu, abych se vyhnul červené, ale to štěstí sem neměl. Stejně tak si ty neměl štěstí, abys vydržel bez červené. BS mi ukázalo při simulaci před tvoji výměnou trenéra 146:139 (ale byla v tom i jedna moje očekávaná červená), proto sem i snížil agresivitu na "jistotu" a vyhodnotil sem 144:139 jako odpočinkovou výhru...

Tím jsme si doufám vše vysvětlili. mě přijde unfair po někom chtít informace a následně je použít proti němu. Všichni máme morální kredit posunutý někam jinam a co někomu přijde unfair, přijde naopak druhému košer. Když to uzavřu, já to považuju za unfair a prostě ti na tvoje další dotazy ohledně herního enginu odpovídat nebudu.
acskncl

Post by acskncl »

U nas panuje s druhym tydnem odvet spokojenost, poprve a nejspis i naposled se nam v A lize povedlo v jednom tydnu ziskat 12 bodu 8) Navic se to povedlo na vostre rozhodci, tak si toho velice cenime :D Na tretim miste tabulky mame 7 a 8 bodu naskok na rumunske pronasledovatele a pokusime se 3 flek udrzet :twisted: Kazdopadne to nebude nic jednoducheho, do konce souteze nas cekaji venku pekelne zapasy u vsech rumunu a na zaver u Hernana a tak venku bude mit kazdy bodik cenu zlata :!: Tento tyden to bude u Bizone a u Maca, doma mame Pantery, ktere se nam v lize doposud porazit nepovedlo a Kandziai a tam doufam, ze nas nepotka neco podobneho jako se stalo Hernanovi, to byl vazne hnus fialovej :roll:
adam4
Team President

Post by adam4 »

oslicek wrote:
adam4 wrote: Ahoj Oslíčku...

Gl. A4
A4
Adame,
souhlasím s tebou, že konzultace o vlivu trenéra na morálku proběhla před delší dobou, ale to je všechno, s čím si dovolím souhlasit.

O trenérovi ses dozvěděl ode mě, i o době, po které je výměna efektivní. Tohle si moc dobře pamatuju, protože mě zaskočilo, že manažer v áčku tohle neví.

A co mě otrávilo? To, že sem ti to trpělivě vysvětloval, jak všechno funguje a ty to pak ve výsledku použiješ proti mě a ještě máš drzost se ptát na další detaily. Nebudu tu vytahovat vzkazy z naší soukromé pošty, ale pokud to budeš chtít nějak eskalovat, tak to udělám.

No, a díval sem se na tvůj los... OK, každý jsme manažerem svého týmu a máme jiný názor na hru. Netvrdím, že můj názor na hru je jediný správný.

Co se týká zápasu. Zápas skončil po tvojí výměně trenéra 143:142. Já sem podstřelil agresivitu, abych se vyhnul červené, ale to štěstí sem neměl. Stejně tak si ty neměl štěstí, abys vydržel bez červené. BS mi ukázalo při simulaci před tvoji výměnou trenéra 146:139 (ale byla v tom i jedna moje očekávaná červená), proto sem i snížil agresivitu na "jistotu" a vyhodnotil sem 144:139 jako odpočinkovou výhru...

Tím jsme si doufám vše vysvětlili. mě přijde unfair po někom chtít informace a následně je použít proti němu. Všichni máme morální kredit posunutý někam jinam a co někomu přijde unfair, přijde naopak druhému košer. Když to uzavřu, já to považuju za unfair a prostě ti na tvoje další dotazy ohledně herního enginu odpovídat nebudu.
O výkonech týmu odhadu, a výsledku, bez a s červenými kartami se už bavit nebudu, ale mě to házelo něco jiného než píšeš. A jak jsem již řekl, i s agresí terou si nastavil, ta červená karta byla v podstatě jasná, i když u tebe nastavování agrese a jak ti to celkem vše prochíází je občas neuvěřiletné ;) Asi je random tvůj známý ;)
A co se týče tveho nazoru, že použití trenera púroti tobe bylo nefer? Verim, že te to navstavalo, ale nemuzes chtit, abych od urcite doby, co mi prozradis nejakou ínfo, abych ji už proti tobe nikdy nepouzil. Radim take spouste klukum a nechci po nich, aby to ale proi me uz nikdy nepouzili nebo se budu čertit ;) To fakt asi nelze ;)
Mej se a at se daří!
A4
P.S.: Ale jestli to pomůže, tak se ti omlouvám! Ale příště když bude konstalace vhodná k výměně a los padne na tebe, tak se předem zase omlouvám ;)
Manager: Adam4 (FC Panters)
12.s.: G49 - 6.m. (necelá)
13.s.: G49 - 1.místo
14.s.: F17-1.místo
15.s.: E6-11.místo
16.s.: F18-1.místo
17.s.: E6-4.místo
18.s.: E6-4.místo
19.s.: E6-1.místo
20.s.: D2-9.místo
21.s.: D2-cíl 5.
oslicek

Post by oslicek »

docela úspěšný týden - určitě sem nečekal, že bych něco urval v Rumunsku. se záchranou to vypadá docela dobře - mělo by stačit těch 39-40 bodů na jistou záchranu. na ten bodík "jistoty" mám dva domácí pokusy s nepřejícnými rozhodčími - snad se zadaří.

souboj o titul rozhodne asi poprvé v historii skóre - jeremy nebo hernán by museli mít obrovitánskou smůlu nebo ovlivnění randomem, aby tam rozhodlo něco jiného než skóre. a tak o titulu asi rozhodne to, nakolik jejich soupeři v posledních třech kolech svoje zápasy vypustí.
acskncl

Post by acskncl »

U nas spokojenost, s predstihem a prehledem doslo k obhajeni 3 mista 8) Po pondelni vyhre u Bizona, kterou sem rozhodne necekal, tedy Bizone nakonec cely tyden pojal tak nak velmi vlazne :mrgreen: byla moznost nechat zahrat hrace co nejsou stale na 100% zkusenosti a kdyz se do toho vlozil i rozhodci, tak sme se stale prvni vyhry nad Pantery nedockali :roll: Ve ctvrtek se povedlo vyhrat i na pude obhajce, kde sem ve vyhru tedy i diky stredecnimu poharu soupere docela veril. Patecni domaci vyhra pomohla dostat Kandziai zase pod caru ponoru. Do zaverecneho tydne vybehne acko jen v pondelnim zapase v rumunsku, kam jede to nejlepsi co je momentalne k dispozici :D Domaci jsou ale na zapas velice dobre pripraveni a tak pokud se do toho nevlozi pan s pistalkou, je otazka, zda pripadne zahrani venkovniho maxima bude na nejakej bodik vubec stacit :roll: Pokud by se povedlo o body rumuna obrat, urcite by to potesilo ceske tymy lehce nad carou ponoru. Ve zbytku zapasu dostanou prilezitost hraci co nemaji zkusenosti na max, na Mikefa to stacit musi a u Hernana by nebylo nic platne ani Acko a tak si odpocine pro turnaje.
oslicek

Post by oslicek »

acskncl wrote:U nas spokojenost, s predstihem a prehledem doslo k obhajeni 3 mista 8) Po pondelni vyhre u Bizona, kterou sem rozhodne necekal, tedy Bizone nakonec cely tyden pojal tak nak velmi vlazne :mrgreen: byla moznost nechat zahrat hrace co nejsou stale na 100% zkusenosti a kdyz se do toho vlozil i rozhodci, tak sme se stale prvni vyhry nad Pantery nedockali :roll: Ve ctvrtek se povedlo vyhrat i na pude obhajce, kde sem ve vyhru tedy i diky stredecnimu poharu soupere docela veril. Patecni domaci vyhra pomohla dostat Kandziai zase pod caru ponoru. Do zaverecneho tydne vybehne acko jen v pondelnim zapase v rumunsku, kam jede to nejlepsi co je momentalne k dispozici :D Domaci jsou ale na zapas velice dobre pripraveni a tak pokud se do toho nevlozi pan s pistalkou, je otazka, zda pripadne zahrani venkovniho maxima bude na nejakej bodik vubec stacit :roll: Pokud by se povedlo o body rumuna obrat, urcite by to potesilo ceske tymy lehce nad carou ponoru. Ve zbytku zapasu dostanou prilezitost hraci co nemaji zkusenosti na max, na Mikefa to stacit musi a u Hernana by nebylo nic platne ani Acko a tak si odpocine pro turnaje.
tak gratulace ke tretimu mistu, pekna prace.

koukam, ze o titulu v acku asi nejpravdepodobneji rozhodne, jestli nastoupi k zapasu vlazneji MikeF nebo ty :-).
acskncl

Post by acskncl »

koukam, ze o titulu v acku asi nejpravdepodobneji rozhodne, jestli nastoupi k zapasu vlazneji MikeF nebo ty :-).
[/quote]
Pokud vse klapne dle tajnych jednani, melo by to davat priblizne stejne sance oboum favoritum 8)
Big El

Post by Big El »

Gratulace Hernánovi!!!

Podle výkonů měl sice vyhrát o více gólů Jeremy (nebo by to mělo být stejné), ale Jeremyho soupeř Mikef zase chytl přímou redku, jinak by zahrál víc.

Myslím, že titul je ve správných rukou a Hernán si ho dokázal vybojovat zaslouženě i přes velkou letošní smůlu (hlavně v úvodu).

P.S. Cože by rozhodlo v případě, že by Jeremy vyhrál 5:2 a oba měli stejný počet výher, rozdíl i počet vstřelených gólů?
Elnino Prague

Návrat ke kořenům :P
impossible

Post by impossible »

Big El wrote:Gratulace Hernánovi!!!

Podle výkonů měl sice vyhrát o více gólů Jeremy (nebo by to mělo být stejné), ale Jeremyho soupeř Mikef zase chytl přímou redku, jinak by zahrál víc.

Myslím, že titul je ve správných rukou a Hernán si ho dokázal vybojovat zaslouženě i přes velkou letošní smůlu (hlavně v úvodu).

P.S. Cože by rozhodlo v případě, že by Jeremy vyhrál 5:2 a oba měli stejný počet výher, rozdíl i počet vstřelených gólů?
Pripojuji sve Gratulace. Letosni ligovy finish byl opravdu napinavy do posledni minuty. Alespon se titul z A divize vratil do nasich luhu a haju.

P.S. To El: myslim ze by to byly vzajemne zapasy, ktere by rozhodli take ve prospech Hernana:

Út 5 Dub 2011 (04:02 CET) L FC JEREMY 1 - 2 FC Inter Milano
Út 3 Kvě 2011 (04:03 CET) L FC Inter Milano 2 - 1 FC JEREMY
Team: Mission Impossible
S37-start|S47-start VL|S?? - konec...?

Image
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”