Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Moderator: Czech Moderators

tom17
Team President

Re: Šerifské potíže (ban, podvodníci atd.)

Post by tom17 »

zyp wrote:
tom17 wrote:Děkuji všem za názory a postřehy.
Tři fakta, která jsem výše uvedl, vám měly přinést informace, které nejsou na první pohled zřejmé nebo ke kterým nemáte přístup.
Panuje všeobecná shoda mezi šerify, že ceny problémových přestupů týmu victoria rm budou upraveny.
To je dobře, že jsi to takto napsal. Jsem rád, že jsi vše uvedl na pravou míru. Nyní aspoň vím, že když si nastavím přemrštěnou cenu za okamžitý přestup a nějaký blbec mi na to skočí, tak že mě nehrozí BAN, jen upravení max. částky za přestup :) to se mi ale ulevilo :D hurá do přestupůůůůůůů :mrgreen:
Pro mě osobně věc není dořešena. Vzhledem ke skutečnosti, že v úterý odevzdávám diplomku, nemám čas to teď komplexně řešit. V příštím týdnu se na to podrobněji podívám.
VIASTORE
3x SP League Winner: seasons 64, 65 and 66
1x SP Cup Winner: season 46
4x 2nd in A: seasons 30, 31, 32 and 63
2x 3rd in A: seasons 33 and 47
kopeckar
Member of the Soccer Project Association

Post by kopeckar »

No to mi posol bulvy, tak mu to snížili na 20M to nás jako zkouší nebo co? :evil:
ŇOUMÍCI
55.sezóna, divize A, ???

52.+53.sezóna - 2x finále SP cupu
19.8.2013 - 152
mantel

Post by mantel »

Tady se hraje o hodně, případ sledují spousty českých managerů. Pokud celá kauza dopadne sníženým ceny na 20 Mega, tak to bude znamenat jen další pokles zájmu managerů. Celkem se Sjarelovi divím, že si nesjedná pořádek - jedná se o jeho byznys a každý takový případ mu z něj kousek nenávratně ukrojí.
P.S. Držím čekému šerifovi nadále palce a věřím, že toto ještě není definitívní konec.
pupajdi13

Post by pupajdi13 »

Podstata věci je podle mne trochu někde jinde.......šerif....by měl být ten největší profík na odhad ceny za jakého-koli hráče , ne My tady spekulanti na foru......proto absolutně nechápu, jak takto zkušený manager a šerif mohl nastavit jako okamžitý přestup 28 milionů ....tím sám sebe vystavil do této role a rozpoutal zbytečnou diskuzi,at už nás tady , nebo na šerifském foru.

Každý šerif by si měl být vědom své funkce , ze které nevyplívá pouze to,že banuje managery,ale i to,že on sám je pod drobnohledem ostatních managerů a měl by jim jít spíš příkladem,než předvádět kousky tohoto druhu....což by si měl ale ostrážit Sjarel sám už při přijmutí managera do funkce.

Z mého osobního pohledu je to velice neštastná situace,která uplně zbytečně snižuje pohled managerů na šerifskou práci .....mít v hlavě plnohodnotnou angličtinu,tak už Sjarelovi doma na mailu svítí dopis na toto téma ode mě,,,,,.
Image Šlechtická Mince-zde...FC Letenská šlechta - pupajdi -Sheriff Image
puzzle

Post by puzzle »

pupajdi13 wrote:Podstata věci je podle mne trochu někde jinde.......šerif....by měl být ten největší profík na odhad ceny za jakého-koli hráče , ne My tady spekulanti na foru......proto absolutně nechápu, jak takto zkušený manager a šerif mohl nastavit jako okamžitý přestup 28 milionů ....tím sám sebe vystavil do této role a rozpoutal zbytečnou diskuzi,at už nás tady , nebo na šerifském foru.

Každý šerif by si měl být vědom své funkce , ze které nevyplívá pouze to,že banuje managery,ale i to,že on sám je pod drobnohledem ostatních managerů a měl by jim jít spíš příkladem,než předvádět kousky tohoto druhu....což by si měl ale ostrážit Sjarel sám už při přijmutí managera do funkce.

Z mého osobního pohledu je to velice neštastná situace,která uplně zbytečně snižuje pohled managerů na šerifskou práci .....mít v hlavě plnohodnotnou angličtinu,tak už Sjarelovi doma na mailu svítí dopis na toto téma ode mě,,,,,.
Ted si mě dostal brouka do hlavy, hned mu tam jeden mail šoupnu :!:
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
jancarik

Post by jancarik »

radsi nic nepisu ...:evil: :evil:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
tom17
Team President

Post by tom17 »

jancarik wrote:radsi nic nepisu ...:evil: :evil:
Ale klidně piš :wink: Vítám diskuzi, která se tu rozjela. Akorát se k tomu zatím nechci obšírněji vyjadřovat tady na českém fóru, chci to primárně řešit na šerifském fóru. Teď však nemám na to vůbec čas, podívám se na to komplexně příští týden, jak už jsem psal.
VIASTORE
jancarik

Post by jancarik »

tom17 wrote:
jancarik wrote:radsi nic nepisu ...:evil: :evil:
Ale klidně piš :wink: Vítám diskuzi, která se tu rozjela. Akorát se k tomu zatím nechci obšírněji vyjadřovat tady na českém fóru, chci to primárně řešit na šerifském fóru. Teď však nemám na to vůbec čas, podívám se na to komplexně příští týden, jak už jsem psal.
no jak chces :mrgreen: osobne si myslim ze v tom ma prsty i dardar nejen jak pise pupajdi je magor ze tam nastavi 28mega musel pocitat stim ze stoho bude pruser ja myslim ze stim pocital a jestli to projde za 20 tak vydelal jen tak cca. 6-8mega jak pise hak Dva obdobní hráči na jeho postu byli nedávno prodáni za 12,6M a 12,5M. a kdyz se podivam na kupujci tym tak tam ma divny prestupy ted uz nevim jaky tam byli ceny ale vsechny jsou mezi 2.5-5mega a jen nahodou na CB 28 divny ne proc teda nehodil vsude 20mega me to pripada ze si to proste jen pripravil nebo jeho kamarad aby to vypadalo ze mu hrablo... jo jeste jeden dotaz nahlasil se dardar sam :?: mel by dostat pokutu tak 10mega aby se mu rosvitilo :mrgreen:
jen se zeptam kdo prisel na to ze ten hrac ma cenu 20mega :?: asi si mysli ze jsme tady banda blbu ne :!: :mrgreen:
postizeny jo ale blby ne :wink: :mrgreen:
FC Jančařík Šterboholy

VSICHNI NA PRODEJ
léblík

Post by léblík »

Tohle je těžký výsměch,jinak to nevidim...Vidim prostě promyšlený podvůdek...Nebude mu vadit kdyžmu cenu sníží když i přestobude ta cena hodně přestřelená..Nemůžu si pomoct,ale dle mě to DarDar jednoduše nahrála ted čeká dojakémíry mu to projde,ajkože mu toprojde stopro.S pokutou ani banem nepočítám.... 8)
Don´t worry, don´t cry, smoke ganjaa and fly
Hák

Post by Hák »

Za 20 mega je furt cca 7 mega nad tržní cenou, krásně mu prachy padly do klína. Sice to není těch 15, ale 7 mega je taky celkem pěkné číslo :) To je výsměch všem ostatním manažerům a hlavně těm, co někdy byli zabanování za nepřiměřeně vysokou přestupní částku. Škoda mluvit, lze se jen pousmát :wink:
SK Kobeřice - E.36
Jaromir Malanta
Team President

Post by Jaromir Malanta »

léblík wrote:Tohle je těžký výsměch,jinak to nevidim...Vidim prostě promyšlený podvůdek...Nebude mu vadit kdyžmu cenu sníží když i přestobude ta cena hodně přestřelená..Nemůžu si pomoct,ale dle mě to DarDar jednoduše nahrála ted čeká dojakémíry mu to projde,ajkože mu toprojde stopro.S pokutou ani banem nepočítám.... 8)
Naprosto s tebou souhlasím, je to výsměch, osobně si hlídám své transfery, přiznávám, že cenu určuji podle BS, nikdy by mne nenapadlo cenu přestřelit, spíše jsem několikrát prodělal a teď se dovídám, že to někomu projde bez trestu? a dost. Kde jsou ti šerifové kteří prověřují, prý, každý transfer nad 2M? Jestliže chceme, aby do SP přišli noví manažeři tak dardarova beztrestnost je výsměchem všem čestným manažerům, takže co? přestřelujme ceny? když se na to přijde cena se opraví? To chcete?... :evil: :evil: :evil: :evil:
FC ŽĎÁR NAD SÁZAVOU, E.68

Pokud máte zájem o některého z mých hráčů napište mi do SP pošty, určitě se dohodneme...
puzzle

Post by puzzle »

Jaromir Malanta wrote:
léblík wrote:Tohle je těžký výsměch,jinak to nevidim...Vidim prostě promyšlený podvůdek...Nebude mu vadit kdyžmu cenu sníží když i přestobude ta cena hodně přestřelená..Nemůžu si pomoct,ale dle mě to DarDar jednoduše nahrála ted čeká dojakémíry mu to projde,ajkože mu toprojde stopro.S pokutou ani banem nepočítám.... 8)
Naprosto s tebou souhlasím, je to výsměch, osobně si hlídám své transfery, přiznávám, že cenu určuji podle BS, nikdy by mne nenapadlo cenu přestřelit, spíše jsem několikrát prodělal a teď se dovídám, že to někomu projde bez trestu? a dost. Kde jsou ti šerifové kteří prověřují, prý, každý transfer nad 2M? Jestliže chceme, aby do SP přišli noví manažeři tak dardarova beztrestnost je výsměchem všem čestným manažerům, takže co? přestřelujme ceny? když se na to přijde cena se opraví? To chcete?... :evil: :evil: :evil: :evil:
Tak tak, ale je potřeba to co nejvíc rozrýpat a hůavně na Sjarela "útočit", aby viděl, že mi to víme a není nám to jedno, a hodláme to řešit...
A naštvat si tak velkou komunitu jako je Česká bych nechtěl
(1.FC Krvavý Prapor C.2 ;-))

Nevěř na zázraky - spoléhej na ně...
Finarfin
Assistant Coach

Post by Finarfin »

Pred vyše rokom som dostal úplne nezmyselný a neoprávnený ban (nezrušili ho, o mladý a neagresívny tím, ktorý sa chystal do céčka, som prišiel a 10sezónna práca bola behom 3týždňov v prdeli a to som ani nepotreboval obchodovať). Ak to teraz tomu hajzlovi z Rumunska prejde, vážne nemám slov. Budem robiť tejto hre antireklamu... Je to smutné a od Sjarela úbohé, čo sa tu deje... V momente ho mali zablokovať a už neodblokovať, nie, oni mu chudáčikovi zrazia cenu na 20M, to je nonsens!!! Aby sa náhodou neposral, spravil chybu (bez ohľadu na to, či s kupujúcim mal niečo spoločné alebo nie) a chyby sa majú trestať. Lenže tých 20M je odmena!
oslicek

Post by oslicek »

puzzle wrote: A naštvat si tak velkou komunitu jako je Česká bych nechtěl
no, já nevím, myslím, že to má Sjarel těžce na háku a celá česká komunita je mu u pr... zeptej se třeba betatesterů kolik věcí s námi ca. před půlrokem navrhovaných změn se zkouší na betě...

ale zpátky k věci. myslím, že pokud si rumun nadstřelil cenu za okamžitý sám na takovou nehoráznou cifru, měl by dostat ban nebo minimálně hodně výraznou pokutu (všichni ale víme, že ban nedostane, protože by neměl šerifa, kdo pro rumuny dělat...) - snížení prodejní ceny o čtvrtinu je trapný. sice tu resi píšeš, že měl rumun hacknutý účet, ale dobře víš, že tohle lze z tvé pozice velice snadno a rychle ověřit - tudíž tam víš téměř okamžitě jestli lhal nebo ne. říká se, že potrefená husa nejvíce kejhá a když sem si přečetl jeho tiskové prohlášení, tak si myslím, že takhle nejedná/nepíše manažer, který měl hacknutý účet na němž mu někdo dal částku na okamžitý za 28M...

asi sem nějaký staromilský, ale z SPčka je mi poslední dobou smutno čím dál tím více.
tom17
Team President

Post by tom17 »

oslicek wrote: sice tu resi píšeš, že měl rumun hacknutý účet, ale dobře víš, že tohle lze z tvé pozice velice snadno a rychle ověřit
Ech, omlouvám se všem, až po tomto upozornění jsem si všiml, že jsem u faktu č. 1 napsal "prodávajícímu" místo správného "kupujícímu". Dardar samozřejmě hacknutý účet neměl.

Já mám vytvořený názor na věc od počátku celé kauzy, ale chci ho prezentovat nejdříve na šerifském fóru. Je dost dobře možné, že celá záležitost povede k odstoupení jednoho šerifa...
VIASTORE
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”