Budem sa tešiť a pozvánka určite dorazí.geo75 wrote:co se dá dělat, tak snad příště, to už mi nic bránit nebude.Dajo wrote:Žiaľ , sp ťa nechce pustiť ....ale vošiel by si sa.geo75 wrote:vejdu se, popřípadě pustí mě sem sp?

Moderator: Czech Moderators
Budem sa tešiť a pozvánka určite dorazí.geo75 wrote:co se dá dělat, tak snad příště, to už mi nic bránit nebude.Dajo wrote:Žiaľ , sp ťa nechce pustiť ....ale vošiel by si sa.geo75 wrote:vejdu se, popřípadě pustí mě sem sp?
Tak už aj Tomkyč poslal svoje posledné prachy a už len jeden.....Dajo wrote:Zatiaľ prihlásení :
1) FK Laugaricio A - 8
2) CHelsea CF F.6 - 7
3) FK TRNAVA D.8 - 7
4) Husičova 11 C.4 - 6
5) Mission Impossible E.8 - 16
6) Šutrteam B.3 - 4
7) The Last Mohycan B.2 - 7
ACS Pardubice B.2 - 6
9) Baníček D.25 - 8
10) Stratovarius B.2 - 2
11) Dynamo Oleksovice A - 11
12) FC Letenská šlechta A - 12
13) Scolopax B.1 - 13
14) FC Jancefalogram C.6 - 13
15) Litomerice losers Club de Fotbal A-6
Kvalitné obsadenie....Teda až na toho v 7 rade.
![]()
Ešte dvaja a ideme na to...
Hádam sa nebojíš takého, napríklad.......11-teho v A-čkupalo wrote:Když vidím to obsazení,nevidím to s tím vítězným hattrickem úplně růžově...
Aj ten na 8. mieste v Á-čku stojí za prd...Dajo wrote:Hádam sa nebojíš takého, napríklad.......11-teho v A-čkupalo wrote:Když vidím to obsazení,nevidím to s tím vítězným hattrickem úplně růžově...![]()
Byť Oliwom....toto si nenechám.Milko wrote:Aj ten na 8. mieste stojí za prd...Dajo wrote:Hádam sa nebojíš takého, napríklad.......11-tehopalo wrote:Když vidím to obsazení,nevidím to s tím vítězným hattrickem úplně růžově...![]()
Prepisovať správy, na to by ťa bolo...Dajo wrote:Byť Oliwom....toto si nenechám.Milko wrote:
Aj ten na 8. mieste stojí za prd...
No,hviezdne mužstvo niečo stojí ale vážime si toho.tomkycz wrote:musel jsem prodat hráče abych si mohl zahrátto jsem teda dopadl
nooo moc pěknýýpalo wrote:- St 8 Kvě 2013 (18:00:00 CET) : ACS Pardubice - Stratovarius
- Út 14 Kvě 2013 (14:00:00 CET) : Stratovarius - Šutrteam
- Pá 17 Kvě 2013 (10:00:00 CET) : Stratovarius - Litomerice losers Club de Fotbal
- Po 20 Kvě 2013 (10:00:00 CET) : Stratovarius - ACS Pardubice
- Čt 23 Kvě 2013 (10:00:00 CET) : Šutrteam - Stratovarius
- Ne 26 Kvě 2013 (10:00:00 CET) : Litomerice losers Club de Fotbal - Stratovarius
ZA CO, SOUDRUZI ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prepáč,ja som nemal kontakt list aktualizovaný pár rokov až teraz som tam doplnil staré páky a tak pozvánka samozrejme dorazila trošku neskôr,ale som rád,že si ju prijal a hneď si aj kopneme v skupine.Mazzy wrote:No tak kdyz prisla pozvanka od Daja, tak jsem neveril svim ocim.Nicmene jsem nemohl odolat. Ale ta skupina co mi Dajo naserviroval je opravdu sousticko. Ale co, alespon bude sranda.
To by už aj na koňa bolo veľa zase hrať s tebou...oliwapol wrote:Tak to vidím jakože budu ve skupině smrti a samozřejmě milko tam se mnou