http://www.soccerproject.com/spnewl_spe ... ewWindow=1
Současný výkon 69,8 (před strčením na trh ho těch 70 nechám zahrát), se 100% zkušenostmi 74,4.
(tvorba hry je teď spadlá)
Moderator: Czech Moderators
cenu netuším.....umím počítat jen do 2M který mám na účtěNetris1 wrote:Zdravím, plánuji ho strčit na trh hned, jak přijdou odměny za umístění (to započítejte do předpokladu)
Současný výkon 69,8 (před strčením na trh ho těch 70 nechám zahrát), se 100% zkušenostmi 74,4.
A myslíš, že to stačiť nebude?ps2512 wrote:cenu netuším.....umím počítat jen do 2M který mám na účtěNetris1 wrote:Zdravím, plánuji ho strčit na trh hned, jak přijdou odměny za umístění (to započítejte do předpokladu)
3 - 3,5M.Netris1 wrote:Hoši, ne že bych nebyl s vašimi dvoumiliónovými nabídkami spokojen, ale nemůžete mi někdo říct trochu reálnější odhad?
A na čo ti je, ak si vystačíš aj s 2M ponukou?Netris1 wrote:Hoši, ne že bych nebyl s vašimi dvoumiliónovými nabídkami spokojen, ale nemůžete mi někdo říct trochu reálnější odhad?
Vzhledem k tomu, že jedna paní povídala, že jsi slušný obchodník se spousty zkušenostmi, tak se tě zeptám, jak ho mám na trh hodit, abych utržil co největší částku.Hippopotamus wrote: Určite ho nechaj zahrať 70. Pri 100exp 74, trošku vyššia agresivita, no, tipujem okolo 10M pri troche šťastie, inak asi niečo pod
Musíš vedieť, koľko za neho chceš. V každom prípade, dať ho za euro je risk, ktorý môže a tiež nemusí vyjsť (nech už ho dáš za akúkoľvek cenu, určite počkaj na začiatok sezóny - v tomto období je risk pri vyvolávacej cene 1 euro určite nižší a šanca na väčší zisk vyššia). Keby som ho mal ja, dal by som ho na trh rovno za cenu, ktorú očakávam a po 3 dňoch nastavil IBP na tú istú hodnotu (ak by niekto dal ponuku už počas tých 3 dní, IBP by som aj tak nastavil hneď na najnižšiu možnú). Čo sa týka tej ceny, asi by bola z intervalu 8-10M, ale presne ani sám neviem, mal by som dilemu, predsalen, mladých málo agresívnych hráčov, čo budú hrať výkony hodné áčka, som ešte nepredávalNetris1 wrote:Vzhledem k tomu, že jedna paní povídala, že jsi slušný obchodník se spousty zkušenostmi, tak se tě zeptám, jak ho mám na trh hodit, abych utržil co největší částku.Hippopotamus wrote: Určite ho nechaj zahrať 70. Pri 100exp 74, trošku vyššia agresivita, no, tipujem okolo 10M pri troche šťastie, inak asi niečo pod
Mám ho tam dát za euro, za mega, nebo rovnou za 10? Nebo třeba za 8M na trh a 10M IBP?
To nám SP zo samej nudy už hrajú aj 70ročné babičky?Netris1 wrote:Vzhledem k tomu, že jedna paní povídala, že jsi slušný obchodník...
Myslíš, že 2,5 sezóny na TL spravili zo mňa tak skúseného obchodníka?Netris1 wrote:...že jsi slušný obchodník se spousty zkušenostmi...
Nevím, prezentuješ se tak. Podrobné statistiky úspěšnosti jsem nedělalHippopotamus wrote:Myslíš, že 2,5 sezóny na TL spravili zo mňa tak skúseného obchodníka?Netris1 wrote:...že jsi slušný obchodník se spousty zkušenostmi...
Práve preto... populácia na SP starne a vymiera, mladí neprichádzajú... to ste na strednej nemali základy demografie???Hippopotamus wrote:To nám SP zo samej nudy už hrajú aj 70ročné babičky?Ale potom nechápem, prečo počet manažérov stále klesá
Akurát sa na nich pracuje, ale nahodiť to všetko do excelu chvíľku trváNetris1 wrote:Podrobné statistiky úspěšnosti jsem nedělal![]()
Práveže mali - a keďže celá Európa stárne, tých babičiek len pribúda a pribúda a neubúda (držia sa pri života zubami-nechtami a nechce sa im na onen svet)PaToM wrote:Práve preto... populácia na SP starne a vymiera, mladí neprichádzajú... to ste na strednej nemali základy demografie???Hippopotamus wrote:To nám SP zo samej nudy už hrajú aj 70ročné babičky?Ale potom nechápem, prečo počet manažérov stále klesá
No pokud by se měly na SP projevovat reálné demografické trendy, tak už se těším na ten příliv Arabů, co nás čekáPaToM wrote:Práve preto... populácia na SP starne a vymiera, mladí neprichádzajú... to ste na strednej nemali základy demografie???Hippopotamus wrote:To nám SP zo samej nudy už hrajú aj 70ročné babičky?Ale potom nechápem, prečo počet manažérov stále klesá