Cum merge campionatu
Moderator: Romanian Moderators
-
suporteru_1st
- Team Manager
-
napoleonard
- Member of the Soccer Project Association
-
Black_eagle
eu am promovat in g148Viola wrote:etrogradare din pacate in mare parte datorita random-ului, greseala mea a fost ca am stat tot timpul la limita si cand m-a lovit randomul am cazut sub linie si era prea tarziu s aimi mai revin.Asta e omul din greseli invata
ins am facut f multe greseli anu asta
dar ai dreptate din ele inveti
19 - a atins poziţia 4.
20 - a castigat divizia H.444 (şi a promovat)
21 - a atins poziţia 7
22 - a atins poziţia 3
23 - a castigat divizia G.148 (şi a promovat).
20 - a castigat divizia H.444 (şi a promovat)
21 - a atins poziţia 7
22 - a atins poziţia 3
23 - a castigat divizia G.148 (şi a promovat).
-
Craziest_1978
- Team Board Member
Am promovat de pe locul 2, insa chiar si asa tristetea m-a invaluit din cauza acestui regulament stupid. Ultima partida am jucat-o cu cehul de pe primul loc. Am bagat in teren echipa a 2a ca sa-mi feresc titularii care aveau 2 galbene deja pentru noul debut in liga G (nu se stie cu cine jok p-acolo) Chiar si asa, cu echipa a2a am remizat la lider acasa 1-1, dupa ce in tur la mine fusese 0-0. M-am intristat deoarece am aflat de la voi ca in SoccerProject meciul direct prea putin conteaza in cazul egalitatii de puncte, lucru care nu mi se pare normal ! deloc ! Asta e cea mai mare nedreptate in jocul asta !!! Oricum sunt mai bun decat colegul ceh si am sa ii demonstrez sezonul urmator !! 
-
Craziest_1978
- Team Board Member
se reseteaza, esti sigur ???warchilde wrote:inca o veste proasta pt tine...cartonasele se reseteaza de la un sezon la altul...parca![]()
![]()
si scz ca nu ti-am rasp mai repede
![]()
-
Kosmin
cartonasele se reseteaza in campionat dar mi se pare ca ramn suspendarile, in cupa nu se reseteazaCraziest_1978 wrote:se reseteaza, esti sigur ???warchilde wrote:inca o veste proasta pt tine...cartonasele se reseteaza de la un sezon la altul...parca![]()
![]()
si scz ca nu ti-am rasp mai repede
![]()
oricum, daca i-l "zapaceam" ma ofticam si mai tare , deoarece terminam la egalitate de puncte cu el si tot el era primu, asa macar...........