Inflatia

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Skuldy
Assistant Manager

Re: Inflatia

Post by Skuldy »

haha razvanica cand dai de greu ?ti ei bagajele si te cari se vede ce caracter infect ai mey :D ,oricum nu ma asteptam la altceva de la tine si de la alti de pe aici ,drum bun cale batuta si tzie ... :D
p.s. la ce dracu ?ti trebuie performanta, ai ceva de castigat palbabil din aceasta tampenie de joc??
Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

bizone wrote:Kosmin, prin aceasta decizie nu numai ce au jucatori gratis sunt afectati. Toata lumea va fi afectata!
stiu :evil: numai cand ma gandesc la taxa aia de la cupe amicale :x
be_best
Team President

Post by be_best »

Sincer pe mine nu ma deranjeaza prea tare chestia asta... pana la urma e valabil pentru toti asa ca ...

Poate ca era ok sa se scoata impozitul ala pe cupa si negocierea sa se poata face la mkr 20 zile: am impresia ca s-a dorit ca negocierile sa se poata face de 2 ori pe sezon cam ca transferurile in viatza reala!
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

O sa primim mesaje de genul : "Din cauza ca sunteti romani si va comportati ca niste maimute pe stadioane, aprindeti torte si sariti gardul, ecipele dumneavoastra vor juca fara spectatori 50 de etape" ,pana la faliment total. Sau chestii de genu: " Cerea dumneavoastra de inscriere in turneul amical "ONLY THE BEST" a fost respinsa. sau jucatorii : X,Y si Z, s-au accidentat pentru 6 saptamani,in timp ce se pregateau in centrul sportiv Bamboo. Mai aveti si voi idei !? :lol: :lol: :lol: macar sa trecem si de tampeniile astea cu smile-ul pe buze.
Razvanica

Post by Razvanica »

Skuldy wrote:haha razvanica cand dai de greu ?ti ei bagajele si te cari se vede ce caracter infect ai mey :D ,oricum nu ma asteptam la altceva de la tine si de la alti de pe aici ,drum bun cale batuta si tzie ... :D
p.s. la ce dracu ?ti trebuie performanta, ai ceva de castigat palbabil din aceasta tampenie de joc??
Da bay Skulder, acum mi se vede adevarata fata, cand dau de greu :lol: In fine, daca chiar as vrea sa explic cuiva de ce am luat decizia asta, ala nu ai fi tu, pentru ca nu as vrea sa te murdaresc cu caracterul meu infect.

PS: Observ si aici dar si pe global cum mirosul de cacat aduna toate mustele.
Harder, better, faster, stronger
davos
Team Board Member

Post by davos »

Eu nu inteleg . Panouri nu mai sunt bune acum si asa . De acuma intram pe dat bani . Dupa ce se reface problema asta . Pune si el panouri calumea ? Ca nu avem cum sa dam bani la nesfarsit
Fost manager : Davos
Fosta echipa : F.C. Dinamo București.

Actual
Manager : Sebi.H
Echipa : S.C. Vaslui
Razvanica

Post by Razvanica »

Bay, m-ati innebunit cu niste panouri. In loc sa cereti chestii legate de fotbal, voi cereti panouri. Imi povestea o data un director francez care preluase o uzina in Romania ca, atunci cand intreprinderea a ajuns pe profit, a anuntat angajatii (vreo 2000 de oameni), ca le mareste salariile cu 10%. Era mirat ca lumea nu era nemaipomenit de bucuroasa. Asa ca a intrebat in stanga si in dreapta si a aflat ca oamenii sufereau ca nu primeau bonuri de masa. Asa ca nu le-a mai dat 10% marire, ci mai putin, dar sub forma de bonuri de masa, ceea ce i-a facut foarte fericiti.
davos
Team Board Member

Post by davos »

Razvanica wrote:Bay, m-ati innebunit cu niste panouri. In loc sa cereti chestii legate de fotbal, voi cereti panouri. Imi povestea o data un director francez care preluase o uzina in Romania ca, atunci cand intreprinderea a ajuns pe profit, a anuntat angajatii (vreo 2000 de oameni), ca le mareste salariile cu 10%. Era mirat ca lumea nu era nemaipomenit de bucuroasa. Asa ca a intrebat in stanga si in dreapta si a aflat ca oamenii sufereau ca nu primeau bonuri de masa. Asa ca nu le-a mai dat 10% marire, ci mai putin, dar sub forma de bonuri de masa, ceea ce i-a facut foarte fericiti.
Pai daca scad preturile si noi tot dam bani . pentru astia de la inceput va fi aproape imposibil sa faca ceva
Fost manager : Davos
Fosta echipa : F.C. Dinamo București.

Actual
Manager : Sebi.H
Echipa : S.C. Vaslui
Razvanica

Post by Razvanica »

davos wrote:Pai daca scad preturile si noi tot dam bani . pentru astia de la inceput va fi aproape imposibil sa faca ceva
Da, si pana acum aia 500k din panouri erau banii care faceau diferenta.
Marinaru
Assistant Manager

Post by Marinaru »

Razvanica wrote:
davos wrote:Pai daca scad preturile si noi tot dam bani . pentru astia de la inceput va fi aproape imposibil sa faca ceva
Da, si pana acum aia 500k din panouri erau banii care faceau diferenta.
Pai cam faceau diferenta.
Eu de exemplu am avut 7000 de locuri de cand am inceput jocul, am avut noroc iar panourile mai aduceau ceva bani, cand ai un buget de pana in 500k, cum esti la inceput te bucuri de fiecare banut in plus, nu ai cum sa castigi cupe amicale sa mai scoti bani de acolo, nu ai centru hiper modern sa mai scoti bani din vanzarea de jucatori. Banii de pe panouri ar trebui sa sustina stafful zic eu, restul de bani (fie din pretul biletelor, vanzari de jucatori, etc.) sa te ajute sa te dezvolti, sa iti construiesti o echipa buna sa poti fi competitiv.
Aici ma refer strict la cei incepatori.
Razvanica

Post by Razvanica »

Pai pentru incepatori cea mai tare chestie e sa joci 4 amicale pe zi acasa. Daca esti in G sau H si pui invitatie in friendly pool, sar toti pe tine ca vulturii. Chiar si cu un stadion mic tot faci 7-8 mii pe meci. Asta inseamna cam 30k pe zi. Chestia e ca incepatorii care se plang nu vad avantajele pe care le au.
Marinaru
Assistant Manager

Post by Marinaru »

Razvanica wrote:Pai pentru incepatori cea mai tare chestie e sa joci 4 amicale pe zi acasa. Daca esti in G sau H si pui invitatie in friendly pool, sar toti pe tine ca vulturii. Chiar si cu un stadion mic tot faci 7-8 mii pe meci. Asta inseamna cam 30k pe zi. Chestia e ca incepatorii care se plang nu vad avantajele pe care le au.
Pai ca sa joci 4 amicale pe zi plus liga iti trebuie cel putin 3 jucatori pe fiecare post. Ca sa iti cumperi jucatori ai nevoie de bani, si sa zicem iti cumperi 10 noi jucatori ca sa ai cu ce juca, ce iti cumperi cu aia 2 M care tii da la inceput?
Iti faci centru se duc 500k, iti iei juc de 100K fiecare? ce jucatori poti sa iti iei cu banii astia? E o investitie cam proasta zic eu sau, poate, daca ai noroc ii vinzi dupa aia si iesi poate in castig, cine stie.
Eu deja iau cam 22-25K pe meci acasa, daca gasesc inca 1 cu care sa fac amicale, cu 2 meciuri acasa imi scot 40K pe zi, deci ies mai bine ca la inceput.
Last edited by Marinaru on Wed Mar 18, 2009 12:57 pm, edited 1 time in total.
Razvanica

Post by Razvanica »

Eh, gasesti jucatori de 23 de ani pana in 100k, sau chiar gratis la care nu se baga nimeni si ii poti lua cu contracte mici. Cumperi 15 din astia si faci 30 de jucatori. E adevarat, nu o sa faci mare profit cu ei, dar o sa te ajute sa strangi bani ca sa cumperi altii mai buni. Termini cateva sezoane pe locul 3 in H si mai pui niste locuri la stadion... Nu e greu, trebuie doar rabdare si putini o au pe asta.
Marinaru
Assistant Manager

Post by Marinaru »

Aici ai dreptate cu rabdarea, trebuie sa ai multa rabdare sa ramai vreo 3-4 sezoane in H, alta mancare de peste e in G :D , ai concurenta, te chinui un pic sa castigi meciurile, trebuie as fii mult mai atent cum joci, pe cand in H, 2/3 sunt boti, la care si daca pui portarii atacanti si atacantii portari tot castigi (asa am patit eu cand nu am vrut sa promovez, ajunsese portarul sa aiba 4 goluri marcate in 2 meciuri, a facut si hattrick :lol: ).
Craziest_1978
Team Board Member

Post by Craziest_1978 »

Fratilor, eu imi fac televiziune si vreau sa merg la Sjarel sa-i cumpar drepturile de televizare. Da numai pentru echipele romanesti. Atunci se vor inghesui si sponsorii pe stadion. Iar banii care ii dau lu Sjarel, o sa-i imparta si cu voi, pe langa astia,ii mai dau si lui 50 de para ca sa nu mai abereze.Ce ziceti? (p.s. M-am gandit si la faptul ca prin aceste schimbari, Sjarel vrea sa castige si el odata SP-ul , saracu, ca virgula (calu alearga tare), de cand se chinuieste! :D
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”